Angeleyes žao mi je... ❤️ Grlim...
Ameli čestitke na curici😍😍😍😍!
Moj testic je ocekivano negativan🙈, ali eto sad mogu u miru cekati vjesticu🙈🙃...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure kako ono ide kad je totalna anestezija..trajni lak moze, a gelirani nokti ne? Naručujem se uskoro na tretmane prije postupka da budem ljepa za bebu 😂 pukla sam, znam 😂
Mislim da gelirani i umjetni ne... zasto totalna anestezija? 🤔
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure kako ono ide kad je totalna anestezija..trajni lak moze, a gelirani nokti ne? Naručujem se uskoro na tretmane prije postupka da budem ljepa za bebu 😂 pukla sam, znam 😂
Mislim da gelirani i umjetni ne… zasto totalna anestezija? 🤔
Pa da i meni je tako ostalo u sjećanju gelirani i umjetni ne znog onog nečeg sto mjeri kisik sta li već...
U Osijeku ide totalna anestizija za punkciju...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Angeleyes, nece mi citirat
Ali ja sam se pomirila s time da je tojednostavno tako, mozda je to zato jer mi je ovo treci postupak pa znam kako to otprilike sve funkcionira i kako bi otprilike sve trebalo izgledat u odredjenom dijelu ciklusa i ja sam u globalu zadovoljna, dobijem odg na ono sto me zanima. Mozda sam zato ovaj put puno opustenije i usla u postupak i sve mi je nekako lakse palo, a napravila sam sve sto je u mojoj moci ( a to mi nisu doktori predlozili) a na daljnji ishod vise ne mogu utjecat.
Ma sve je to iskustvo, slazem se. A prihvatit moramo jer nemamo izbora, iako vjerujem doktorima i smatram da cine sve da nam pomognu, bez obzira na sve. I da, nista to nije strasno koliko ovo cekanje nakon postupka. E tu je izazov ostat normalan. Lako za sve ovo prije, eto.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pa da i meni je tako ostalo u sjećanju gelirani i umjetni ne znog onog nečeg sto mjeri kisik sta li već…
U Osijeku ide totalna anestizija za punkciju…
Je, zbog onog malog uređaja koji ide na prst, za kisik ili sta vec. Nisam znala da tamo daju totalnu za to, pa koliko ostanete u bolnici kasnije? Nas je samo malo "opilo" toliko da nas nista nije bilo briga sta rade dole 🤭
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pa da i meni je tako ostalo u sjećanju gelirani i umjetni ne znog onog nečeg sto mjeri kisik sta li već…
U Osijeku ide totalna anestizija za punkciju…
Je, zbog onog malog uređaja koji ide na prst, za kisik ili sta vec. Nisam znala da tamo daju totalnu za to, pa koliko ostanete u bolnici kasnije? Nas je samo malo "opilo" toliko da nas nista nije bilo briga sta rade dole 🤭
Mene je ukomiralo pa sam bila do 2 😅 mislim da se inače cure bude kroz 20 min - pola sata i onda se leži na odjelu još dva sata...ja sam bila oko 2 sata na intenzivnoj i još u sobi..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Arnoldica Dobila sam mengu 37 dana od onog dana kad je bila druga tableta. U prosjeku kazu 30-45 dana.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anavi985 i malala hvala sto ste podijelile svoje iskustvo jer sam se i ja nazalost nasla u istoj takvoj situaciji
Žao mi je. Kakav je tvoj scenarij bio?
Eto, dobro da nisam jedina kojoj dr nije sjela. Mislila sam da sam ja kriva jer nisam pričljiva, ne postavljam pitanja. Ali ako mi radi uzv, očekujem da ona kaže što vidi, a ne da ja ispitujem.
Sutra zovem Betu, Škvorca i ostale.
Da imam love išla bih u Podobnik, ali 🤷😔Malalaako sam ja ista naucila u svojim postupcima to je da dr jednostavno nemaju vremena se posvetiti svakoj od nas,jer nas je jednostavno punooo, pogotovo na folikulometrijama (govorim o bolnicama, Petrovoj),neki put mi bude i komicno koliko je to sve brzo, ali dok dr "diktira" sestrici stanje sa UZVa trudim se popamtit , pa kad kaze gotovi smo, mozete se obuci onako polugola stanem i pitam : koliko ima folikula, koliko je endometrij, jel to sve uredu za danasnji dan? , i pazi odgovore mi ili kad mi daju onu kosuljicu da nosim sestrama i za podic terapiju poslikam sve i onda proucavam sama 🙈. Ja sam prestala i ocekivat da ce mi neko sam nesto rec. Na konzultacije sam nosila papir sa pitanjima i pitala sve sto mi je na srcu. Zalosno je da sve mi moramo inicirat al tako je kolko vidim svugdje, privatnici su vjerujem druga prica, tako da pitaj i pitaj, sve sto se tice tvog postupka imas pravo znat.
Tako je i meni bilo, identicno. Kao na traci, otvori moju karticu, pita svaki put "sta je ono bilo, kako je ono bilo, sta smo se ono dogovorili" i sl… onda medicinskim rijecnikom nesto kaze, ja postavim podpitanje, ona da je odgovor na to pitanje par godina studija medicine, onda odustanem… ako ista drugo pitam, sve na brzinu odgovaraju, jedva se posvete. Onda netko uđe unutra, pita nešto pa raspravljaju, ja polu-gola stojim, pa me pregleda brzinski, pa opet neko nešto pita od drugih doktora i slično… baš su razapeti, a mi jadne trebamo pomoć i mrvu pažnje.
Draga malala mogla bi samo potpisati tvoje rijeci. Također sam tip osobe koja smatra da bi nam neke osnovne informacije trebali reci. Ako pitam, bojim se da ce mislit da im ne vjerujem, ako ne pitam placem na putu do doma jer nista ne znam.
🙋♀️ 30, AMH 34,4, desni jajovod neprohodan
🙋♂️ 33 normozoospermia
VV 🏨 1. IVF 9/21 (klomifen) beta 0
2. AIH 11/21 (klomifen)
Evo moje recenzije 😂
Podobnik- dr. Alebić je vrlo stručan, temeljito gleda nalaze i uvjeren je da je kod mene problem imunitet. Idemo u postupak u 2.mj. Trazi novije nalaze, najvise zavrsenu obradu imunologa. Uvodi isto decortin i intralipidnu. Slaže se da probamo vratiti 3 dnevni. Sestra je divna i sama je prosla IVF. Kariogram ipak nije preporucio, nisam imala spontane. Kaze biti uporan!!! Podupire dodatke prehrani DHEA i COq10, vitamin D, muz Profertil. Ostalo pitajete 🦾🤩
IVF- dr. Grbavac, jako suosjecajan, kako kaze iako radi kod privatnika prvo preko HZZO, trebam zvati krajem 12 mj da vidim jel se obnovio ugovor pa upisuju na listu. Pojacao bi mi terapiju, dodatke isto podrzava. Da tablete Inovo samo ako se pokaze inzulinska rezinstenacija. Obje poliklinike imaju anesteziju, u ivfu je guzva.🤷♀️
Uglavnom idemo dalje!!! Naravno nitko ne garantira uspjeh, sam dr. Grbavac kaze ako u 3 postupka nije uspjelo i on bi promijenio doktora, 😂
Šta ti je predložio da sve napraviš od nalaza? 🤔
Ponavljam spolne hormone, i do kraja obradu imunologa i trombofiliju. Iskreno svi oni idu na pokusavanje 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć…mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba…prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
M_G predivno ❤️
Betty zao mi je jako 🥺
Coco24 zao mi je.. 😏
Sani88 pa ti si prava koka 🤭 nek ih se sto vise oplodi 🤞🤞🤞
Peanut sretno 🍀
Rita super da je sve uredu..sad odmaraj i uzivaj 🥰
Mrvica čestitatm na srčeku i navijam za drugo 🤞 kad ono opet imas uzv?
Lucky nadam se da ce vam uspijet 🤞
GPgirl jesi se krenula bockat
Petra30 jesi piškila 🤭
Lindsay ❤️ kako si ti?
Angeleyes kako si? Jel se smirilo?
MimiDrimi supeer 💪
DomLeon, Sunny, Joka, Avocado, Stela ❤️
Pozz za sve druge cure 🤗
Da, danas 3 bocka pala. U srijedu 1 folikulometrija. Jedino sta mi ovaj ciklus uzasno kratak (nikada kraci u zivotu) - samo 3 dana menga trajala. Nemam pojma😔 Biti cu pametnija u srijedu.
To ti je zbog stimulacije 😊 meni isto ide kratko kad se pikam 😂 sretno 💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji