Anci moja sucut. Drzi se!
Meto cestitam mamice, uzivaj u bebici i zelim ti brz oporavak 💗
Ruska pa mala Kate sve slada i slada, ako je to uopce moguce kad je od pocetka med medeni 🥰
💛🧡
Cure nisam nikako u toku od jučer, nešto sam polovično popratila, nika super beta, šesnice super za srčeka, čestitke na bebicama koje su nam došle ☀️☀️☀️
Hvala svima na podršci za danas, vratili smo jednu predivnu blasticu, doktorica je, za razliku od prošli put, bila puno pozitivnija i optimističnija, a i pomfači su bili nekako finiji ❤️ Sad samo opušteno čekanje 🌈🍀🤞
PUPOO sretno, drzim fige da je to to🤞 😁 🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
metanoia može se, ali je komplicirano jako, malo tko želi uopće prihvatiti embrije neke druge klinike, komplicirana je administracija, moraš kontaktirati kliniku jednu i drugu, moraju potpisati obrasce koje onda šalješ u ministarstvo zdravstva, čekaš njihovu odluku mj, dva, tri.. Meni su već 2 doktora rekla da ne žele embrije iz druge klinike i da je to jako komplicirano.
Eto..
Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
2godine pokušavanja
AIH 10/20 -
AIH 11/20 -
01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen
Cure povlacim s foruma na par dana..nakon bake i deda je preselio na bolje mjesto.. 🥺❤️Ančimoje saucesce 😔
Jako sam u zaostatku sa citanjem jer mi je ludnica na poslu, sreca pa ne stignem razmisljati o tome da li se primilo ili nije.. 😶 DomLeon negdje sam ulovila da ides u nove pobjede, zao mi je, iduci je dobitni! 🍀
Sve koje imate nesto ovih dana sretno!!🍀
Leky hvala ti draga na podrsci.Osim guzve na poslu..😑kako si ti ? Dobro se osjecas ? 😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Anči moja sućut 💔
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dobro jutro (dobar dan) svima ❤️ vidim predivnih postova ovdje i cestitam svima od srca 🥰 slika bebice ne sjecam se tko je objavio oprostit cete mi to ali bebica je presavrseno cudo 😍 pricale smo neki dan o suplementima pa me zanima od cura ciji muzevi imaju normoo jel su i oni nesto trosili od suplemenata ili nema potrebe? Mislila sam mozda cisto da odrzimo stanje, a opet mi je zao da misli na te stvari kad nema potrebe. Ako ja moram, ne mora on. Imate savjet? Treba ili nek samo nastavi biti dobar i lijep i nek ceka? 😂
Ništa dobar i lijep.. od toga se teško ostaje trudan! :P Nakljukaj ga lijepo svim mogućim vitaminima jer se spermići puno brže obnavljaju nego naše jajne stanice tako da na kvalitetu spermiograma svakako možete brže i lakše utjecati. Svakako neka smanji alkohol, uvede zdraviju prehranu i naravno kretanje. Imaš tih proizvoda za podizanje kvalitete spermija i kod muškaraca.. tipa man formula + ili profertil. Sretno!;)
Hahah inace ga zezam kad nesto krivo napravi "nek si ti meni lijep" pa mi je to sad doslo kao prigodno 😂
Ovaj moj nit pije nit pusi ali zato prehrana ubij boze, tezak je za uvodenje nekih stvari jer ima normo pa kaze eto vidis da je dobro 🙄 pio je jedan od tih dodataka prije ali smo prestali jer ne znam ima li smisla. Ja kazem nikad se ne zna iduci nalaz moze biti losiji pa zasto nebi probali odrzati 🤷♀️ A nista ide i on na vitamincice 😃
Baš to.. može se nalaz i pokvariti.. bolje biti siguran!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anči žao mi je😥💔
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Samo da javim da je Beta od prekucerasnjih 19 pala na 6,7.
Doktor kaže da se ne brinem nije sigurno vnm.
Ali je razočaran bio radi rezultata bio je uvjeren da je to to jer su blaste bile kvalificirane kao 5AA.
Nema veze, biće drugi put🥰
Rekao da prekinem terapiju i čim dobijem mengu da dodjem na pregled.
Kad ste vi cure dobile posle prekida terapije, može li mi neka odgovoriti? Jedva čekam vješticu 😂
I ja jd jos cekam 🙄
Ja sam sinoc stavila zadnji utric, cekamo skupa
Anci moja sucut 😞
👩🏼‘94🧑🏻‘95
👩🏼 Nemam jajovode, ostalo super
🧑🏻Sve super
3x vanmaternicna
1x spontani
1. 10/21 IVF 1 blastocista ❌
2. 19.11 FET 2 blastociste ❌
3. 12/21 FET 🤞🤞🙏🙏
Anči, moja sućut.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Anci Zao mi je… Moja sucut… Vrlim ❤️😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji