Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anemona
    03. Prosinac 2021. 11:59

Cure koje ste koristile decortin, kolika su vam bila antitijela štitnjače?

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Prosinac 2021. 12:01

Iman22

Cure, trenutno uzimam estrofem 2 ujutru i dva navecer pa me zanima da li je kojoj od vas izazivao napuhanost, da tako kazem, jer ovo nije nadutost, donji dio stomaka mi je toliko nekako veci u odnosu na ranije 🤔🤔 i isto tako uvecer mi je toliko muka kada ga popijem.. Obzirom da mi je prvi FET i nova sam uopce, cijenila bih vasa iskustva ❤
    Hvala vam 😊

Meni je samo izazivao jaku glavobolju, pa sam na kraju odustala od njega te poremetila cijeli ciklus (ne preporučam).. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Mila-Milica
    03. Prosinac 2021. 12:12

Meto

Anci da javim da je i nasa Sunflower rodila Dunju i Damjana, sve je proslo super i sad se druze licem u lice🥰
    🐭🐭 su predivni! ❤️

Čestitke Sunflower od ❤️! 😊😊
    Nek su braco i seka živi i zdravi. 👶🥰👶🥰

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Amelie
    03. Prosinac 2021. 12:24

Tina276

Dobro jutro (dobar dan) svima ❤️ vidim predivnih postova ovdje i cestitam svima od srca 🥰 slika bebice ne sjecam se tko je objavio oprostit cete mi to ali bebica je presavrseno cudo 😍 pricale smo neki dan o suplementima pa me zanima od cura ciji muzevi imaju normoo jel su i oni nesto trosili od suplemenata ili nema potrebe? Mislila sam mozda cisto da odrzimo stanje, a opet mi je zao da misli na te stvari kad nema potrebe. Ako ja moram, ne mora on. Imate savjet? Treba ili nek samo nastavi biti dobar i lijep i nek ceka? 😂

Ništa dobar i lijep.. od toga se teško ostaje trudan! :P Nakljukaj ga lijepo svim mogućim vitaminima jer se spermići puno brže obnavljaju nego naše jajne stanice tako da na kvalitetu spermiograma svakako možete brže i lakše utjecati. Svakako neka smanji alkohol, uvede zdraviju prehranu i naravno kretanje. Imaš tih proizvoda za podizanje kvalitete spermija i kod muškaraca.. tipa man formula + ili profertil. Sretno!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Iman
    03. Prosinac 2021. 12:27

Sani88

Iman22

Cure, trenutno uzimam estrofem 2 ujutru i dva navecer pa me zanima da li je kojoj od vas izazivao napuhanost, da tako kazem, jer ovo nije nadutost, donji dio stomaka mi je toliko nekako veci u odnosu na ranije 🤔🤔 i isto tako uvecer mi je toliko muka kada ga popijem.. Obzirom da mi je prvi FET i nova sam uopce, cijenila bih vasa iskustva ❤
    Hvala vam 😊

Koristila sam estrofem u FETu i meni nije bilo muka ali jesam bila napuhana ali i u ETu i u FETu pa sam to pripisivala utricima ne estrofemu, nijedne traperice nisam mogla zakopcat

Drage Ivy i Sani hvala vam puno na odgovorima.
    Estrofem mi je propisan za FET tako da ne znam da li uopce postoji mogucnost da ja mijenjam nesto. Jos uvijek ne uzimam nista dodatno (utrogestan i sl) 10.12. mi je zakazan UZV pa vidjet cu sto ce mi reci za dalje, da li ce ukljuciti jos nesto..
    Sani imam isti problem 😲 jedva se zakopcavam, ali i stomak mi je neki gumeni 😅😅

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Amelie
    03. Prosinac 2021. 12:30

MimiDrimi

Hvala na pohvalama za pozitivu, ona je došla nakon početnih senzacija za vrijeme prvih postupaka koji su na žalost bili neuspješni. Kad sam imala prvi postupak i dočekala prvi transfer mislila sam to je to - trudna sam i već gledala dječiju robicu. Jedan obiteljski prijatelj koji je sa ženom išao u postupak prije 20 godina mi je rekao: "Sve je to okej, no nemoj si dopustiti da te neuspjeh jako ošamari!" To se i dogodilo. Od tada sam potpuno drugačija. Došla Korona, a ja brijem film šta bude bude.
    Promjenila sam sada kliniku, sa Petrovom u globalu nisam bila zadovoljna. Nadam se najboljem.
    Da, dijagnoze od mene i mog muža su fascinantne. Nekako mislimo da nas je spojio da se zajedno težim putem borimo jer mi to možemo podnijeti, pa će nas na kraju nagraditi! Budite hrabre, čitam potpise žena koje su dočekale svoj plus - samo ih proučavajte - od jednog srca, sljedeći uzv kucaju dva, od dvodnevnog ispala krasna curica, od endometrioze do neplivača dobili zdravog dječaka.
    U nedjelju idem na folikolumetriju na 7dc, a danas odoh na Advent i kuhano vino. Živit život!

Bravo Mimi, jako mi se sviđa tvoj stav i to je stav ljudi koji na kraju uvijek dođu do svog cilja.. znaš onu kad nešto toliko želiš da se cijeli svijet uroti da to i dobiješ?! Ja u to stvarno vjerujem i to želim i vama i svim ustrajnim trudilicama ovdje!:)) Svatko se u životu bori s nečime.. kako mi je rekla jedna cura .. netko izvuče neplodnost, neko neku drugu boleštinu ili nesreću. I zar sve mora stati na tome? Ne, nego se moraš naučiti nositi s time i opet izvući maksimum s onim kartama koje si u životu dobio. I da, bit će uvijek onih dana kad je preteško, kad se samo želiš dobro isplakati.. ali moraš ići dalje.. oporaviš se i još si jači! 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Kacusha
    03. Prosinac 2021. 12:40

Anavi moj je bas isti nalaz, super onda ima nade 😁 Mimidrimi ❤️❤️❤️   
    Meto rasplaka me 😔 uzivaj sad za svih 6.g 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• mashkica
    03. Prosinac 2021. 12:41

Samo da javim da je Beta od prekucerasnjih 19 pala na 6,7. 
    Doktor kaže da se ne brinem nije sigurno vnm. 
    Ali je razočaran bio radi rezultata bio je uvjeren da je to to jer su blaste bile kvalificirane kao 5AA. 
    Nema veze, biće drugi put🥰 
    Rekao da prekinem terapiju i čim dobijem mengu da dodjem na pregled. 
    Kad ste vi cure dobile posle prekida terapije, može li mi neka odgovoriti? Jedva čekam vješticu 😂 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Anči 💕
    03. Prosinac 2021. 12:45

Cure povlacim s foruma na par dana..nakon bake i deda je preselio na bolje mjesto.. 🥺❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tina276
    03. Prosinac 2021. 12:54

Amelie

Tina276

Dobro jutro (dobar dan) svima ❤️ vidim predivnih postova ovdje i cestitam svima od srca 🥰 slika bebice ne sjecam se tko je objavio oprostit cete mi to ali bebica je presavrseno cudo 😍 pricale smo neki dan o suplementima pa me zanima od cura ciji muzevi imaju normoo jel su i oni nesto trosili od suplemenata ili nema potrebe? Mislila sam mozda cisto da odrzimo stanje, a opet mi je zao da misli na te stvari kad nema potrebe. Ako ja moram, ne mora on. Imate savjet? Treba ili nek samo nastavi biti dobar i lijep i nek ceka? 😂

Ništa dobar i lijep.. od toga se teško ostaje trudan! :P Nakljukaj ga lijepo svim mogućim vitaminima jer se spermići puno brže obnavljaju nego naše jajne stanice tako da na kvalitetu spermiograma svakako možete brže i lakše utjecati. Svakako neka smanji alkohol, uvede zdraviju prehranu i naravno kretanje. Imaš tih proizvoda za podizanje kvalitete spermija i kod muškaraca.. tipa man formula + ili profertil. Sretno!;)

Hahah inace ga zezam kad nesto krivo napravi "nek si ti meni lijep" pa mi je to sad doslo kao prigodno 😂
    Ovaj moj nit pije nit pusi ali zato prehrana ubij boze, tezak je za uvodenje nekih stvari jer ima normo pa kaze eto vidis da je dobro 🙄 pio je jedan od tih dodataka prije ali smo prestali jer ne znam ima li smisla. Ja kazem nikad se ne zna iduci nalaz moze biti losiji pa zasto nebi probali odrzati 🤷‍♀️ A nista ide i on na vitamincice 😃

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.