Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ZuzaLu
    03. Prosinac 2021. 16:36

Sani88

Iman22

Sani88

Iman22

Cure, trenutno uzimam estrofem 2 ujutru i dva navecer pa me zanima da li je kojoj od vas izazivao napuhanost, da tako kazem, jer ovo nije nadutost, donji dio stomaka mi je toliko nekako veci u odnosu na ranije 🤔🤔 i isto tako uvecer mi je toliko muka kada ga popijem.. Obzirom da mi je prvi FET i nova sam uopce, cijenila bih vasa iskustva ❤
    Hvala vam 😊

Koristila sam estrofem u FETu i meni nije bilo muka ali jesam bila napuhana ali i u ETu i u FETu pa sam to pripisivala utricima ne estrofemu, nijedne traperice nisam mogla zakopcat

Drage Ivy i Sani hvala vam puno na odgovorima.
    Estrofem mi je propisan za FET tako da ne znam da li uopce postoji mogucnost da ja mijenjam nesto. Jos uvijek ne uzimam nista dodatno (utrogestan i sl) 10.12. mi je zakazan UZV pa vidjet cu sto ce mi reci za dalje, da li ce ukljuciti jos nesto..
    Sani imam isti problem 😲 jedva se zakopcavam, ali i stomak mi je neki gumeni 😅😅

Mislim da je sad kasno za mijenjanje icega,,a ja se sjecam da me dr tada pitao imam li kakvih nuspojava estrofema, ja nisam imala, tako da mu prijavi na iducem pregledu, a dobit ces i utrice i tek tada krece sou 😁

I tek tada krece shou😄, tocno tak je i meni bilo. Meni jako tesko pala priprema za fet sa estrofemom, a kad se dodaju utrici to je bio stvarno shou. Sad sam u prirodnom bez estrofema i bas me zanima kako ce biti samo s utricima, njih smo isto smanjili na 3x1, pa se nadam da ce to biti👌

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

Anemona
    03. Prosinac 2021. 16:45

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Anemona

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Anci noga je bolje hvala ti imam dugine boje al dobro je hvala Bogu ♥️♥️♥️♥️❤😘
    Joka ❤😘😘😘❤😘

Nije Anči pitala nego ja 😝😂😘

Oprosti macko imala sam zastatka 15 str pa mi se sve ispjesalo.Pratimo se 😊😊😊😉😉😉kako si ti?

Ma sve ok 😉 Bitno da je noga bolje 😊
    Evo kopiram što sam ti pisala: DOMLeon, draga moja, dobro sam. Krvarenje je prošlo, još osjetim jajnike na trenutke, pretpostavljam još uvijek od stimulacije. Kako tvoja noga, jel bolje danas? 😘
    Danas mi je palo na pamet, ako mi dr. dozvoli fet u 12.mj, možda ćemo zajedno biti pupo 😍🙏💞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Arnoldica
    03. Prosinac 2021. 16:45

Anči moje saučešće 😔
    Rainbow puuuupo 😍
    Meto čestitam na malom dečkiću. Madam se da će grčići uskoro proći pa da uživate kako i zaslužujete ❤️
    Miss Ivy dobro sam, još krvarim, ali se nadam da će i to uskoro proći. Čekam kontrolu pa da vidimo stanje, prikupljam nalaze i tako 😘
    Libo drago mi je da je ipak ova "bolja" solucija, bit će na proljeće 🤗
    Mrvica čestitam na srčeku 🥳 bit će i drugo idući put 🤭
    Cure ja danas izvadila svašta nešto pa šaljem link da prokomentirate. Vitamin D ću još podići, nisam ga pila već 3mj tako da je još i dobro. Zanima me što kažete na ive nalaze za koagulaciju i homocistein? 

https://ibb.co/RT4qh1K

https://ibb.co/rvrPqMM

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Anemona
    03. Prosinac 2021. 16:56

Mrvice, držim fige za oba ❤❤🙏🙏
    Rainbow, hvala ti na pitanju, dobro sam. Nemam više krvarenja, za 10-tak dana idem na kontrolu i nalaz histero, idući tjedan kod endokrinologa. Iskreno se nadam da će biti neki drugi dr. jer ova od zadnjeg puta 🤦
    Vadila sam krv da vidim stanje vit D i feritina nakon 3mj ampula.
    Držim fige za tvoju mrvicu 💟🤗😘🙏🙏🙏

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Anemona
    03. Prosinac 2021. 16:58

Ponavljam pitanje, ako netko zna:
    Cure koje su koristile decortin, kolika su vam bila antitijela štitnjače? 🤔

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Rainbow_Hope 🌈
    03. Prosinac 2021. 17:09

Anemona

Mrvice, držim fige za oba ❤❤🙏🙏
    Rainbow, hvala ti na pitanju, dobro sam. Nemam više krvarenja, za 10-tak dana idem na kontrolu i nalaz histero, idući tjedan kod endokrinologa. Iskreno se nadam da će biti neki drugi dr. jer ova od zadnjeg puta 🤦
    Vadila sam krv da vidim stanje vit D i feritina nakon 3mj ampula.
    Držim fige za tvoju mrvicu 💟🤗😘🙏🙏🙏

Jesi dobila nalaze? Što si pila za feritin?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Anavi985
    03. Prosinac 2021. 17:15

Anemona - moja antijela štitnjače su bila ok, u referentnim vrijednostima (oko 0,6), ali ja decortin nisam pila zbog štitnjače nego poz.ANA testa

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Roxy ✨
    03. Prosinac 2021. 17:44

Rainbow pupooo da se primi mrvica 😁🙏
    Mrvica cestitam i neka sljedeći put cujes i drugo 💜
    DomLeon zelim ti brzi oporavak 😘
    Libo drago mi je da je od 2 zla manje. A proletit ce u cas vrime do sljedećeg postupka. A ko zna mozda se i u međuvremenu nesto napravi u kucnoj radinosti 😊🍀 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Arnoldica
    03. Prosinac 2021. 17:53

Sani88

Mrvicacestitam na srceku a navijam i za ovo drugo 😍😍
    Mashkica super da barem nije vanmatericna, i nek se ovaj iduci primi 🤗
    Libo kad je vec moralo tako bit nek je od dva zla ovo manje, navijam za dalje 🤗
    ZuzaLumi pak preskocili prirodni jer mi ciklusi iza stimulacije nisu uredni pa tko bi lovio ovulaciju 🙄, navijam da ovaj tvoj sad uspije . Neeego 8 blastica, svaka cast, daj recept 😁
    Arnoldica, homocistein ti je uredu, da je povisen nebi valjalo, a koagulacija, ovo poviseno ukazuje na neki poremecaj zgrusavanja krvi, mozda neki faktor, stvarno preporucam da odradis trombofiliju i imat ces neku siru sliku, tesko je ovako na osnovu jednog nalaza ista saznat

A koje mi je povišeno, ja ne vidim ništa? 😂 Da da, to radim u utorak jer se šalje za zg, a to rade samo utorkom 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

AuroraB
    03. Prosinac 2021. 18:56

Anči žao mi je😣
    Nisam stigla ostalo popratiti, krepana sam od umora... Na UZV je bilo sve super, sve izgleda dobro, nije se 🧸 htio pokazati pa danas nisam dobila 3d slikicu niti sam ga/ju vidjela. Suprug je bio samnom, ako se neko pita da li može suprug na UZV ili ne. Laku noć svima 😶🥰

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.