Ms.Marina ponovi još sutra, ali moje iskustvo je da je 13 dpo test uvijek bio točan...
Iman frendica mi donijela prekjučer korijen đumbira pa ujutro narežem u čašu i iz te čaše pijem vodu (užasno puno vode pijem) - možda mi je taj đumbir ipak smanjio mučnine.
Progesteron ti je nizak u kojoj god jedinici da je, ali ne znam što ti mogu dati više od toga, već je 3*3 utrogestana puno... Depo progesteron bi trebao imati dulje otpuštanje. Probaj više hrane bogate vit. C, ne znam što drugo...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ms.Marina ponovi još sutra, ali moje iskustvo je da je 13 dpo test uvijek bio točan…
Iman frendica mi donijela prekjučer korijen đumbira pa ujutro narežem u čašu i iz te čaše pijem vodu (užasno puno vode pijem) - možda mi je taj đumbir ipak smanjio mučnine.
Progesteron ti je nizak u kojoj god jedinici da je, ali ne znam što ti mogu dati više od toga, već je 3*3 utrogestana puno… Depo progesteron bi trebao imati dulje otpuštanje. Probaj više hrane bogate vit. C, ne znam što drugo…
Hvala ti Rainbow, to me bas bas brine iskreno 😨😨 mada doktor kaze nizak je ali nije alarmirao nista da se zabrinem.. Ja sam sebi nasla da se imam za sto brinuti i razmisljati🙊🙈
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Bila sam toliko umorna kad sam dosla doma, da sam samo legla .nisam vam napisala rezime od danas..
Imam nesto sitno vode oko 2 cm, ispred i iza desnog jajnika, u trbušnoj šupljini je nema.
Jajnici su mi dosta uvećani, u prirodnim granicama su 1.5 do 2 cm, meni je jedan 55x40, a drugi 64x47. Tak da nije ni čudo da me boli.. doktorica mi je rekla i da utrogestan dosta napuhuje, pa ne pomaže situaciji. rekli su mi da je ako prestanem mokrit ili mi se pogorša da se odmah njima javim, dotad samo mirovanje i natakanje s vodom. Ako sve ostane ok, predviđen mi je za transfer za subotu, al da bi prije toga napravili ultrazvuk pa će onda odlučit.
Da bi me kasnije zvali s odjela, i rekli da se mlada doktorica koja mi je radila ultrazvuk konzultirala s Bolančom, i da je on rekao da dođem i sutra na ultrazvuk..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Pozdrav borilice, imam pitanje, dobila sam uputnicu za konzultacije u kbc St, moze li mi netko reci dali mi oni dodjele slobodnog doktora preko telefona ili ja trebam odabrati i koliko se ceka na konzultacije odprilike ako netko zna? Hvalaa
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hej drage cureoprostite što se nisam javljala, toliko toga mi se izdešavalo da sam stvarno se morala maknuti od interneta, foruma, društvenih mreža, svega. Vidjela sam za me draga Sunnydoziva, hvala ti što misliš na mene! 💕
Uglavnom…
Koristila sam Menopur prvih 6 dana stimulacije, doktorica nije bila zadovoljna rastom. Htjela je odustati opet, na što sam ja imala slom živaca. 😂 (ista stvar i prošli put, nakon 6 dana htjela je odustati, pa sam ipak imala prirodnu O s dva vodeća folikula).
Pristala je promijeniti mi terapiju i dala Letrozol. Na njega sam super reagirala. Dva dana prije aspiracije sam primila štopericu, i počela sam osjećati baš baš baš jaku ovulacijsku bol. Kad su me pogledali uzv-om tik pred aspiraciju, vidjeli su da su mi js ipak popucale. Pa je napravljena inseminacija. Nije bilo velike nade, muž mi ima loš spermiogram, ali bilo je u tom trenu 6mil pokretnih, a samo jedan dovoljan… Danas sam 14dpiui, test je negativan.
.
Planiram se javiti Lučingeru i otići kod njega na konzultacije. Ali mislim da ne idemo dalje s MPO barem do jeseni jer mi je tijelo kaos od dvije različite stimulacije.
.
Nadam se da ste mi sve dobro, često sam mislila na vas 💕
Zuzujalica, sori ako mi je promaknuli, a gdje ste sad? Mi isto tako imamo plan za dalje, jedan prirodni IVF do kraja godine.
Zuzujalica zao mi je, neka iduci bude dobitni 🤗
MissIvy 😘Jbwoow, koji rezultat 😍
June7 inace odgode samo jedan ciklus, sretno 🤞
…
Meni vcrs stoperica, u subotu aspiracija 🥳
🎉🎉🎉 U subotu berba.. 💪🙏🤞
Pozdrav borilice, imam pitanje, dobila sam uputnicu za konzultacije u kbc St, moze li mi netko reci dali mi oni dodjele slobodnog doktora preko telefona ili ja trebam odabrati i koliko se ceka na konzultacije odprilike ako netko zna? Hvalaa
Ja kad sam došla prvi put odabrala sam sama dr.
Ginekolog mi je preporučio.
Jeste se savjetovali s nekim kod koga bi?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Zuzujalica zao mi je, neka iduci bude dobitni 🤗
MissIvy 😘Jbwoow, koji rezultat 😍
June7 inace odgode samo jedan ciklus, sretno 🤞
…
Meni vcrs stoperica, u subotu aspiracija 🥳
🎉🎉🎉 U subotu berba.. 💪🙏🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b samo da kažem super rezultati!!! Neka bude uspješno! ❤️😘🥰 A što se tiče hipera, ja sam isto bila blizu i zbog toga bolje odmoriti jedan ciklus od svega da se tijelo smiri. Ali sigurno tvoji doktori znaju najbolje tvoje stanje. Sretno. 😘🍀🤞
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji