Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Linda86
    23. Lipanj 2022. 20:18

Sunny samo miruj, pij tekucinu, sigurno ce sve biti u redu. ❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

tera_
    23. Lipanj 2022. 20:21

Linda hvala za inf 😉

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• ribic
    23. Lipanj 2022. 20:33

Kacusha Evo moje jedine dvije ok oplodene u busici 💗💗

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tina0409
    23. Lipanj 2022. 21:16

Pozdrav cure,
    Malo sam odsutna ovih dana jer kako mi je muž u gipsu trčim stalno negdje.Trgovina,pa kuhaj ručak,njega sluzi,kupaj…još nemamo lift u zgradi pa stalno gore dolje po stepenicama..Mislim da sam se malo preforsirala ovih dana,danas popodne me bas probadalo pa sam rekla sad odmor cijeli vikend.
    Sretno svima koje čekaju UZV ili postupak.❤️

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Anči 💕
    23. Lipanj 2022. 21:23

Sunny_🐣

J_b pa to je brutalan rezultata 9/9 bravoooo 🥳🥳🥳 samo neka se dalje lijepo razvijaju 😊🍀🤞dobro sto ce te i sutra pregledati. Sto se pocetnih stranica tice treba kopirati tekst, dodati dio o OHSS i eventualno skratiti postojeci tekst o OHSS, vidjeti sa curama da li imaju prijedloge za jos nesto da se doda na pocetnim stranicama. Dosad smo uvijek nesto dodavali 😊
    Anči nema liste za prve stranice. Ja vodim listu postupaka, trudnoca, beta i pregleda. Jedino ak si na to mislila? Ja cu ti rado poslati, ako ti zelis ponovo voditi evidenciju? 🥰
    Dogovorite se vas dvije 😊
    Sani berbaaaaaa 🥳🥳🥳🥳🥳 jedva cekam
    ____
    Ja danas dobila temperaturu i pozitivan kucni test na koronu 🤦‍♀️ rekao mi je gin da pijem paracetamol za snizavanje temp i puno vode pa valjda sve bude ok. Pazite se cure navodno su sad opet krenule brojke korone rasti 🙄

Ne ne..mislila sam na ovu listu sta objavljujes..ali sam se sjetila da ju ti lako objavis kad se tema otvori..samo ti vodi, stvarno ti super ide, a ja stvarno nemam vremena ❤️ večeras kad dodem kuci napravit cu novu temu...mislim može i neko drugi otvorit temu meni je svejedno, ja sam mislila uskočit jer imam sve pripremljeno na laptopu i neke stvari sto smo rekle ubacit ali nije problem ak oće neko drugi 🤗
    _____._._._._._._._._._.
    Ooo miša mu 😖kako se osjećaš? Samo odmaraj i zelim ti brz oporavak sa sto blazim simptomimam❤️🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Lipanj 2022. 22:24

Iman nismo na moru više, bili smo 5 dana, malo se rashladiti. Mi smo ti super, mališa je aktivan ovih dana. Ima dana kad se zbilja smiri, jedva ga osjetim nekad, pa se užasno brinem. Ali to je očito normalno kod nas.
    Ribic nećeš biti mirnija.. Govorim iz iskustva 😀 Jbga to ti je sad tako, ti još imaš dvostruku brigu! Ali korak po korak i prođe i tih 9 mjeseci. Mislim da bude lakše kad ih vidimo!
    Sunny žao mi je zbog korone! Nadam se da te ulovila neka blaža varijanta.. Drzite se vas dvije ❤️

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Ms.Marina007
    23. Lipanj 2022. 22:25

Rainbow_Hope 🌈

Ms.Marina ponovi još sutra, ali moje iskustvo je da je 13 dpo test uvijek bio točan…
    Iman frendica mi donijela prekjučer korijen đumbira pa ujutro narežem u čašu i iz te čaše pijem vodu (užasno puno vode pijem) - možda mi je taj đumbir ipak smanjio mučnine.
    Progesteron ti je nizak u kojoj god jedinici da je, ali ne znam što ti mogu dati više od toga, već je 3*3 utrogestana puno… Depo progesteron bi trebao imati dulje otpuštanje. Probaj više hrane bogate vit. C, ne znam što drugo…

Čekamo betu sutra 🙈, test ne mogu gledat više 😂

💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
    🕴️33god, 🔝
    10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
    1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
    2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
    3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
    To be continued...

• Nadjaaa33
    23. Lipanj 2022. 23:05

Zdravo cure, ovako imala bih pitanje za vas, posto ste najaktivnije od svih foruma 😊.. Bila sam i ja prosle godine pa sam se malo iskljucila, umorila od svega... Zanima me da li je neka od vas imala oskudne mjesecnice posle utrica, koristim ih vec 5 mjeseci, idem na folikulometriju, svaki mjesec, menga je bila sve oskudnija, do evo danas kad mi je trajala samo jedan dan, i to ni ne mogu nazvati mjesecnicom, roskasto, trag na ulosku.. Jako me brine, jer sam planirala u septembru u postupak, nije se valjda nesto toliko poremetilo ili je samo posljedica dugotrajnog koristenja utrica.. 

🤵 36
    👸33
    U braku 5 godina
    Dg. Ja- Hashimoto, on (operacija varikokele, sad normo)
    08.2020 g. IVF neuspješno
    01.2021 g. IVF neuspješno
    2021. g. mart operacija varikokele
    2021.g maj, prirodna trudnoca
    Juni spontani b.ovum

Maus
    23. Lipanj 2022. 23:28

Nadjaaa33

Zdravo cure, ovako imala bih pitanje za vas, posto ste najaktivnije od svih foruma 😊.. Bila sam i ja prosle godine pa sam se malo iskljucila, umorila od svega… Zanima me da li je neka od vas imala oskudne mjesecnice posle utrica, koristim ih vec 5 mjeseci, idem na folikulometriju, svaki mjesec, menga je bila sve oskudnija, do evo danas kad mi je trajala samo jedan dan, i to ni ne mogu nazvati mjesecnicom, roskasto, trag na ulosku.. Jako me brine, jer sam planirala u septembru u postupak, nije se valjda nesto toliko poremetilo ili je samo posljedica dugotrajnog koristenja utrica..

To i mene zanima i moje su sve oskudnije, meni nije do utrica. I estrofem kad sam koristila za FET....nakon negativne bete trajala mi je dva dana a ja ocekivala da ce biti neki izljev.

• Nadjaaa33
    24. Lipanj 2022. 08:10

Maus

Nadjaaa33

Zdravo cure, ovako imala bih pitanje za vas, posto ste najaktivnije od svih foruma 😊.. Bila sam i ja prosle godine pa sam se malo iskljucila, umorila od svega… Zanima me da li je neka od vas imala oskudne mjesecnice posle utrica, koristim ih vec 5 mjeseci, idem na folikulometriju, svaki mjesec, menga je bila sve oskudnija, do evo danas kad mi je trajala samo jedan dan, i to ni ne mogu nazvati mjesecnicom, roskasto, trag na ulosku.. Jako me brine, jer sam planirala u septembru u postupak, nije se valjda nesto toliko poremetilo ili je samo posljedica dugotrajnog koristenja utrica..

To i mene zanima i moje su sve oskudnije, meni nije do utrica. I estrofem kad sam koristila za FET….nakon negativne bete trajala mi je dva dana a ja ocekivala da ce biti neki izljev.

Ma ne znam sta je ovo, inace su bile krace i oskudnije, bezbolne, ali tako mi je citav zivot, ovo jucer je bilo bezveze nesto, test negativan, a trebala sam poceti sa femarom, ali odustala sam..Kada sam doktoricu pitala sto su mi oskudne kaze da nije od utrica, hormoni normalni, eto, ona nema odgovora a ja vise skoro i da nemam mjesecnicu

🤵 36
    👸33
    U braku 5 godina
    Dg. Ja- Hashimoto, on (operacija varikokele, sad normo)
    08.2020 g. IVF neuspješno
    01.2021 g. IVF neuspješno
    2021. g. mart operacija varikokele
    2021.g maj, prirodna trudnoca
    Juni spontani b.ovum

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.