Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jesamnisam
    26. Lipanj 2022. 00:29

Cure, ne znam da li pisem na pravu temu. Zanima me da li je koja nakon uspjesnog postupka pila 3x dnevno duphastone, odnosno,od punkcije pa 10 tjedana.
    Zanima me da li ste samo naglo prestale piti ili ste mozda kroz 11.tj polako pocele smanjivati dozu s 3 na 2 na 1 ?

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

Vesela Sarmica
    26. Lipanj 2022. 08:04

Mrvica722

Vesela Sarmica

Beta 5.05. Lučinger kaže da su to ostaci injekcije i da prekinem terapiju i javim se kad dobijem mengu ako želim opet odmah ili da odlučim želim li pauzu.
    Kao znala sam da je negativni ishod moguć ali sam se osjećala potpuno suprotno od prošlog puta, nikakve naznake menge ovaj put osim glavobolje. Baš sam bila optimist. Ne znam kako bi izdržite tolike negativne rezultate jedan za drugim. Strah da nikad neću uspjeti je pre golem.

Imas 4 embrija glavu gore beba je negdi među ta 4 🥳🥳

Tako se i ja tješim 🙏🏼💕 sad čekam menstruaciju pa ću zvati doktora da vidim predlaže li odmah FET. Rekao je da ja odlučim želim li pauzu, i želim, samo ne znam jesu li šanse bolje sad neposredno nakon stimulacije ili je svejedno. Taj podatak nisam nigdje pronašla. 

👩🏼33, AMH uredan, vjerojatno začepljenje i oštećenje jajovoda uslijed peritonitisa

👨🏽 31 azoospermia (mislim - značajno smanjen broj i slaba pokretljivost)

5/22 IVF, Gonal 225, 8 oocita, 2 embrija

6/22 IVF, Gonal 300, 10 oocita, 2 embrija + 4 🐧
    Blagi/umjereni hiper

• Mrvica722
    26. Lipanj 2022. 13:17

Vesela Sarmica

Mrvica722

Vesela Sarmica

Beta 5.05. Lučinger kaže da su to ostaci injekcije i da prekinem terapiju i javim se kad dobijem mengu ako želim opet odmah ili da odlučim želim li pauzu.
    Kao znala sam da je negativni ishod moguć ali sam se osjećala potpuno suprotno od prošlog puta, nikakve naznake menge ovaj put osim glavobolje. Baš sam bila optimist. Ne znam kako bi izdržite tolike negativne rezultate jedan za drugim. Strah da nikad neću uspjeti je pre golem.

Imas 4 embrija glavu gore beba je negdi među ta 4 🥳🥳

Tako se i ja tješim 🙏🏼💕 sad čekam menstruaciju pa ću zvati doktora da vidim predlaže li odmah FET. Rekao je da ja odlučim želim li pauzu, i želim, samo ne znam jesu li šanse bolje sad neposredno nakon stimulacije ili je svejedno. Taj podatak nisam nigdje pronašla.

Ne radi pauze zbog svoje psihe, pauzu smatram neuspješan fet-menga-sljedeći ciklus novi fet. 

• fifi_
    28. Lipanj 2022. 15:03

Pozdrav! Otisla sam ranije na UZV od predviđenog (1.7) zbog smeđeg iscjetka. 
    Imam gestacijsku vrećicu urednog oblika 14 mm.
    No međutim, prazna je. Na kojoj veličini gestacijske se treba vidjeti zumanjcana? Iskustva… 
    ET je bio 29.5., 3dnevni, 8stanicni

• Mrvica722
    28. Lipanj 2022. 15:46

fifi_

No međutim, prazna je. Na kojoj veličini gestacijske se treba vidjeti zumanjcana? Iskustva…

Meni je uzv bio sa 6 tjedana, vidilo se srce kako kuca, druga gestacijski nije kucala i nikad nije ni prokucala(mada zna prokucat kasnije)ispada da je tebi 4 tjedan? 

• Mrvica722
    28. Lipanj 2022. 15:47

A sta ti kaze doktor za to smeđarenje biće te pokorio progesteronom i da čekaš? 

• fifi_
    28. Lipanj 2022. 15:59

Mrvica722

fifi_

Meni je uzv bio sa 6 tjedana, vidilo se srce kako kuca, druga gestacijski nije kucala i nikad nije ni prokucala(mada zna prokucat kasnije)ispada da je tebi 4 tjedan?

4 tjedna od transfera. 6 tjedana od zadnje menstruacije.
    Kako si ti računala svojih 6 tjedana, tj od kad?

• fifi_
    28. Lipanj 2022. 16:00

Mrvica722

A sta ti kaze doktor za to smeđarenje biće te pokorio progesteronom i da čekaš?

Kaže od ugnjezdavanja… i da čekam 7 dana

• Baby❤
    29. Lipanj 2022. 13:00

Bokic curke,
    Da vam se i ja javim malo.
    Nakon tri spontana pobačaja, prošla je godina dana i još uvijek čekamo svoje malo zlato.
    Bila sam kod doktora u Poliklinici IVF i trenutno obavljam još sve pretrage, sve do sad mi je relativno bilo uredu.
    Dogovorili smo da dođem sedmi dan ciklusa kod njega sa svim nalazima da se dogovorimo za dalje.
    Kad ste vi počele sa potpomognutom oplodnjom? Dal bi mogla ja sad taj mjesec kad idem kod njega ili je to još prerano? Nadam se da kad dođem kod njega da mi kaže krećemo odmah, al znam da to nije tako. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Mrvica722
    29. Lipanj 2022. 21:02

fifi_

Mrvica722

fifi_

4 tjedna od transfera. 6 tjedana od zadnje menstruacije.
    Kako si ti računala svojih 6 tjedana, tj od kad?

Uvijek se racuna od prvog dana zadnje menstruacije, tako se dobije i konačan datum poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.