Bok cure, htjela bih malo cuti vasa iskustva, od vas koje ste uspjele zatrudniti. Koliko dana prije ocekivane menge (koja nije ni dosla, jer ste zatrudnile) ste primijetile nekakvu razliku (bolovi i sl.) u odnosu na ostale cikluse?
Pitam jer ja npr. redovno vec 5-6 dana prije menge pocinjem osjecati uobicajene bolove u trbuhu kao da se ona blizi, pa vec u toj fazi pretpostavljam da nisam ostala trudna. Je li moguce da je vec tad sve gotovo ili se vama dogodilo da svega par dana prije ocekivane menge osjecate sve kao da ce doci, a onda vas u zadnji tren iznenadi?
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
I moja beta 0.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sunny srećo pomaknula sam na 7 mj odn s mengom u 7 mj malo mi je sve na knap sada u 6 mj I još imam za obaviti endo, uzv, krv i briseve a ne stignem to sve u kratkom roku tako da idem ipak u 7 mj 😁 kako si mi ti? 🥰❤️
Divna baš mi je žao što se mučiš nadam se da će to do kraja pratiit mirna i uredna trudnoća i da nećeš morati stalno mirovati 🤞🙏🙏🥰❤️❤️
Maltezer slažem se sa Sunny nemoj čekati bolove odi na hitnu 🤞❤️
Rainbow_Hope kažu jedna ali vrijedna ali kod tebe će biti i 🐧🙏 bitno da si ti zadovoljna i da rastu ujednačeno i 🤞🤞🤞🤞 na najjače na rukama I nogama da ti ovaj bude dobitni ❤️🙏🤞❤️❤️
MakiST a da nisam mijenjala dr išlo bi to brže ovako sam morala biti strpljiva 😁 ti mi sitno brojiš 🙈🥰❤️
Tina0409 čestitam draga 😁🥰❤️
Afrodita žao mi je draga, samo hrabro dalje do svog cilja 🤞🙏❤️
Iman šaljem hug 😁🤗🤗❤️❤️❤️
Emma05 žao mi je draga, imaš plan za dalje vidim da imaš punoooo 🐧🐧🤗❤️❤️
Dashuri nam se nije dugo javila, draga nadam se da je sve ok 🥰❤️
Sani88 gdje si, nisam vidjela da si se javljala, jel sve ok? Kako ste ti i mužić😚🤗🥰❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Emma05, Afrodita, bas mi je zao, cure.. 💔
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Bok cure, htjela bih malo cuti vasa iskustva, od vas koje ste uspjele zatrudniti. Koliko dana prije ocekivane menge (koja nije ni dosla, jer ste zatrudnile) ste primijetile nekakvu razliku (bolovi i sl.) u odnosu na ostale cikluse?
Pitam jer ja npr. redovno vec 5-6 dana prije menge pocinjem osjecati uobicajene bolove u trbuhu kao da se ona blizi, pa vec u toj fazi pretpostavljam da nisam ostala trudna. Je li moguce da je vec tad sve gotovo ili se vama dogodilo da svega par dana prije ocekivane menge osjecate sve kao da ce doci, a onda vas u zadnji tren iznenadi?
Nema ti pravila stvarno, sve smo ovdje prostudirale sve simptome i ne-simptome i stvarno može biti sve kao pred menstruaciju kao i pred trudnoću, slični su simptomi. Iako se pravi simptomi trudnoće tek kasnije pojavljuju. Ja sam imala skroz osjećaj da ću dobiti menstruaciju, već sam i plakala i mislila da je gotovo, a na kraju sam bila trudna. Nada je do zadnjeg, dok ne izvadiš betu. Puno sreće ti želim i da to bude to 😘
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Zene oprostite kaj ovak upadam, kad ste prvi put na UZV vidle srce tj otkucaje?
moj sljedeci termin ce biti 7+1 i tada cu navodno moci cuti <3.
Ali pretpostavljam da je cak i ranije moguce, kroz 6.tj, posto se srceko formira krajem 5-og
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
Ciklus koji je uspio uopce nisam imala nikakve simptome ni bolove! inace uvijek padnem u depresiju 2-3 dana nakon stoperice i oteknem cijela. ovaj put je bilo drugacije utoliko sto sam imala brdo energije cijelo vrijeme, nakon stoperice, osim natecenih grudi, uopce nisam osjetila nista, nakon tjedan dana sam bila ko stara, najbolja lutealna faza mog zivota. na betu nisam ni thjela ici, jer su sestre u klinici okretale ocima kad sam im reklla da se odlicno osjecam. beta na kraju bila 1000...
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
I vidjela sam da se pisalo o TSH samo nisam uspjela popratiti..
Pa evo isto da kažem da sam počela pratiti TSH od 12 mjeseca kad sam odlučila da ću u postupak.
Pa je prvi bio 2.8,idući 4.4, pa nakon toga 3.6.. I tako svakih mjesec dana bez terapije.. Mjesec dana prije postupka sam izvadila TSH u poliklinici Analiza i bio je 2.0. I ok, doktorica zaokružila i dala zeleno svijetlo.
I ipak sam išla prekontrolirati 10ak dana prije M i ulaska u postupak po preporuci endokrinologa, kad ono opet 3.16.. I onda su mi dali eutyrox najmanju dozu i pustili me u postupak.. I evo, sad sam jučer vadila krv i čekam rezultate opet.. Tako da stvarno taj TSH ima neki svoj život..
J_lo ja godinama na terapiji, tsh svako nekoliko skoci, pa bude ok neko vrijeme.
Ali znaju mi. Bit bas oscilacije, s tim da imam Hashimoto i trebam ga gledat svako 2mj.minimalno.
Pa.sam.odlucila ako i ne kazu dr. zbog nalaza krvi da moram izvadit sama cu ga kontrolirati.
Nije skupo ni privatno izvadit. A sad mi je sve na čekanju dok se ne ustali.
Curke koje su imale B 0 držite se i glavu gore.
💕💕💕💪💪💪
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Zdravo cure, cestitam na dobrim betama, UZV i lijepim vijestima. Onima sa manje lijepim vijestima, zelim puno strpljenja na putu do jednog cilja 🤞😘
"Stare cure" Rainbow, Sani, Iman, Stela, pratim vas i jedva cekam plusice 🤗😘❤
Trudnice, Miss_Ivy, Slavica, DomLeon, Monika, Petra, Sunny, Aries, kako ste vi? ❤❤❤
.
Ja sam dobro, imala jucer iznenada UZV, posto mi se upalila Bartolinijeva zlijezda i prsla sam pa se izlio gnoj i krv…. to ne bih ni najgorem neprijatelju pozeljela.
.
Beba je dobro, sve je u redu, samo mi se poceo skracivati grlic, sad je na 29 mm, dobila terapiju Riodokal, utrogestan i mirovanje. Nasim mukama u MPO vodama nikad kraja. Nadam se da nece dalje ici i da ce sve biti dobro.
Uh Divna, baš mi je žao da te to zadesilo... zvuči gadno, nadam se da se sad smirilo... ❤️
Mi smo dobro, idemo dan po dan, nemamo ništa posebno za prijaviti osim preboljene korone koja je iza nas
Cure sa neg betama, žao mi je, samo hrabro naprijed!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Stela više manje imam sve od šogorice, stvarno smo malo trebali kupiti. Sad krecem kroz par dana sa pranjem i spremanjem robice...nikako da krenem, uvijek mi prerano 🤣😍😍 to je ono valjda da se nikad ne mozemo opustiti skroz ..vidjet ces uskoro, sigurna sam 🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tina beta je supeeer 😍😍😍
Afrodita, Emma žao mi je 😪
Anja ja sam na 6+3 išla na uzv i vec sam vidjela srceko kak kuca ❤️
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗