A je isključeno je, jer se nepravilno duplala i endometrij nije uredan za trudnoću…. Kaže dr. da nema šanse za urednu trudnoću.. to sam prihvatila, ali bojim se komplikacija 🙁
A je isključeno je, jer se nepravilno duplala i endometrij nije uredan za trudnoću…. Kaže dr. da nema šanse za urednu trudnoću.. to sam prihvatila, ali bojim se komplikacija 🙁
Znam da dr, bar po mome dosadašnjem iskustvu, nisu ni htjeli gledati na uzv dok beta nije prešla 1500, baš iz tog razloga jer se ne vidi ništa. Kada sam ja sumnjala na vanmaterničnu zbog nepravilnog duplanja bete na betu od 1800 se tek vidjela naznaka gestacijske za koju su tek na idućem uzv potvrdili da je prava tj da nije pseudogestacijska, kako može biti u vanm. Za endo ne znam, ali možda da odete po drugo mišljenje.. Držim Vam fige da sve bude ok 🙏❤
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Beta 1288 mi je bila prije dva dana, da je sve u redu danas bi trebala biti barem 2000 i nešto bi se vidjelo…
Hvala puno na podršci 🥰
Evo upravo došla današnja 1830… katastrofa, negdje raste a ne znamo gdje
Jesamnisam hvala ti puno na odgovoru. 😊 meni je sve novo jer, kao sto vidis u potpisu, na prošlu terapiju Puregonom uopce nisam reagirala. Uzasno cudna situacija, nakon 6 dana Puregona 150 sam imala 2 folikula po 4mm. Odustali smo i onda sam za 10tak dana otisla na kontrolu i oba su bili pred ovulaciju.
Tako da cu daljnji tijek terapije vjerojatno saznati u subotu na prvoj folikulometriji, nadam se da su se ovaj put js aktivirale i da rastu. To ce mi biti nakon 4 dana pikanja.
A čekaj, zašto onda niste išli dalje s ta dva?
… Mene uopće ne čudi da su folikuli dalje rasli. Tvoj fsh je u redu i ako sama ovuliraš, nema razloga da bude drugačije. A to što nisi odreagirala se isto dešava
I općenito mi nije jasno zašto se zamrzavaju samo embriji, a ne i jajne stanice, pogotovo kod žena koje ne reagiraju.
Uglavnom, iskreno mislim da je menopur i bio sljedeći logičan potez i da su tvoji simptomi vjerojatnije pozitivan nego negativan znak.
Sretno i javi kako je proslo u subotu!
Eh da… Nismo išli dalje, odustali smo. Ne bih ni išla na tu kontrolu 10 dana kasnije da me nije bolio trbuh, nije me klinika tražila. Nismo mogli tad napraviti aspiraciju jer je već bila povučena uputnica od HZZO-a. Uglavnom… grizem se užasno što nisam inzistirala i propitkivala što nismo nastavili s ta 2. Mislila sam da je to to, na kraju shvatila da nije trebalo biti to to.
Vidjet ćemo kako će sad biti, strah me je da opet ne reagiram (ali nadam se da hoću, jer osjetim da mi se nešto u tijelu događa), ali ovaj put ću inzistirati i neću dati da se odustane.
Ne grizi se. Imam i ja gomilu "trebala sam" situacija :) sve je ovo uzasno stresno i ucimo.
Odgovaram jos i da kazem da se nadam da ste ti i dragi na suplementima. Ti i on barem folna. mm je imao astenoterato,ali je suplementima uspio popraviti motilitet, za morfologiju nazalost navodno nista ne pomaze.
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
Jesamnisam, hvala ti stvarno puno na pažnji i pomoći, stvarno me smiruješ. jesmo, na suplementima smo oboje - ja vitamin d (14000 iu jer mi je nizak), novalac, DHEA (jer mi je i ona niska), uz to cikla. Dragi je na Profertilu, 2x dnevno.
.
Rainbow hvala ti, ma čudno mi je ovo sve, baš mi se ludo tijelo ponaša, a ja kontrol frik kakav jesam, sve me zanima.
.
Maltezer baš mi je žao zbog ovog stresa i muke... nadam se da će se desiti neko malo čudo i da će ipak sve biti ok.
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Nika hvala na pitanju ma ja sam dobro, klasična monotonija posao kuća 😁 je si uspjela sve već kupiti i pripremiti 🤗😚🥰
Garawa jedna ali vrijedna sretno draga odn pupo 😁🤗❤️
Afrodita draga sretno 🤞🙏🥰🤗🥰
Issadora i meni su se telefonski žalili na Petrovu ali mi je žao i tih žena u Petrovoj jer budu samo dvije žene u labosu tako da nije niti čudo što pogriješe iako im se to prečesto događa 🤦♀️ nema ti smisla živcitati se i narušavati svoje zdravlje nažalost na neke stvari ne možeš utjecati nikako jednostavno se moramo prilagoditi svemu u ovoj mpo priči druge nam nema 🤞🤗🥰❤️
JLo predivna beta čestitam 🤞🙏🥰🤗
Tikvice draga žao mi je, želim ti puno snage i hrabrosti 🤞🙏🥰
Ana čestima na ❤️🤗🥰
Rainbow_Hope hvala ti srećo puno, kako si mi ti? ❤️❤️❤️
Tina0409 sretno 🙏🥰
Maltezer žao mi je draga nadam se da će dr utvrditi točno gdje je 🙏🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Maltezer kad ideš opet na uzv? jesu te ostavili u bolnici na promatranju? drži se bit će sve ok. Bitno da se otkrilo na vrijeme, što god da je i sad će se poduzeti potrebni koraci
Stela kad ti kreces? ides sad sa iducom mengom u 6om ili? 🤗🤗🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nisu me ostavili, privatno sam. prekid terapije i u slučaju bolova javit se u bolnicu. U utorak ponoviti betu i uzv. Nadajmo se da će se spustiti…
Zdravo cure, cestitam na dobrim betama, UZV i lijepim vijestima. Onima sa manje lijepim vijestima, zelim puno strpljenja na putu do jednog cilja 🤞😘
"Stare cure" Rainbow, Sani, Iman, Stela, pratim vas i jedva cekam plusice 🤗😘❤
Trudnice, Miss_Ivy, Slavica, DomLeon, Monika, Petra, Sunny, Aries, kako ste vi? ❤❤❤
.
Ja sam dobro, imala jucer iznenada UZV, posto mi se upalila Bartolinijeva zlijezda i prsla sam pa se izlio gnoj i krv.... to ne bih ni najgorem neprijatelju pozeljela.
.
Beba je dobro, sve je u redu, samo mi se poceo skracivati grlic, sad je na 29 mm, dobila terapiju Riodokal, utrogestan i mirovanje. Nasim mukama u MPO vodama nikad kraja. Nadam se da nece dalje ici i da ce sve biti dobro.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫