Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    27. Svibanj 2022. 11:04

maltezer

Nisu me ostavili, privatno sam. prekid terapije i u slučaju bolova javit se u bolnicu. U utorak ponoviti betu i uzv. Nadajmo se da će se spustiti…

moja preporuka ti je da odes na hitnu na uzv. Beta će ti sutra biti preko 2000 pođi na hitnu, tad će vidjeti gdje je. Ja sam kod svog ginekologa bila privatno na betu od 1000, nije se jos nista vidjelo. Otisla na hitnu za 2 dana i vidjela se gestacijska u jajovodu, beta je taj dan bila 2500. Ostavili me u bolnici i iduci dan sam operirana. Moja preporuka ti je da ne cekas bolove nego da reagiras prije 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    27. Svibanj 2022. 11:20

Divna 🎀  🔜🐣

Zdravo cure, cestitam na dobrim betama, UZV i lijepim vijestima. Onima sa manje lijepim vijestima, zelim puno strpljenja na putu do jednog cilja 🤞😘
    "Stare cure" Rainbow, Sani, Iman, Stela, pratim vas i jedva cekam plusice 🤗😘❤
    Trudnice, Miss_Ivy, Slavica, DomLeon, Monika, Petra, Sunny, Aries, kako ste vi? ❤❤❤
    .
    Ja sam dobro, imala jucer iznenada UZV, posto mi se upalila Bartolinijeva zlijezda i prsla sam pa se izlio gnoj i krv…. to ne bih ni najgorem neprijatelju pozeljela.
    .
    Beba je dobro, sve je u redu, samo mi se poceo skracivati grlic, sad je na 29 mm, dobila terapiju Riodokal, utrogestan i mirovanje. Nasim mukama u MPO vodama nikad kraja. Nadam se da nece dalje ici i da ce sve biti dobro.

ajme to zvuci bolno 😔 imam osjecaj da se kod dosta cura krene skracivat taj grlic prije vremena, ali isto sve doguraju do termina, a neke i prenesu. Tako da uspori tempo, kad lezis, lezi sto vise na lijevom boku i uzimaj preporucenu terapiju. Naše bebe su borci sve one izdrze 🤗
    Ja sam ti dobro, idem iduci tjedan na anomaly scan. Strah raste sve više, ali i jedva cekam. Znas kako je 😁

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Slavica83
    27. Svibanj 2022. 11:21

Sunny_🐣

maltezer

Nisu me ostavili, privatno sam. prekid terapije i u slučaju bolova javit se u bolnicu. U utorak ponoviti betu i uzv. Nadajmo se da će se spustiti…

moja preporuka ti je da odes na hitnu na uzv. Beta će ti sutra biti preko 2000 pođi na hitnu, tad će vidjeti gdje je. Ja sam kod svog ginekologa bila privatno na betu od 1000, nije se jos nista vidjelo. Otisla na hitnu za 2 dana i vidjela se gestacijska u jajovodu, beta je taj dan bila 2500. Ostavili me u bolnici i iduci dan sam operirana. Moja preporuka ti je da ne cekas bolove nego da reagiras prije

Maltezer, žao mi je 🙁 a to da će nešto napraviti na hitnoj nije sigurno, pogotovo preko vikenda. 
    Na mene su se samo ljutili na Petrovoj kod vanmaternične jer nisu ništa vidjeli, a ja sam se javila zbog krvarenja i bolova. Bolovi su doduše prestali kad sam počela ležati, ali je krvarenje bilo stalno prisutno. Bilo mi je to najgore iskustvo ikad zbog odnosa tog jednog doktora. 
    Ovo je čak dobar savjet da se javi u utorak ili ranije ako bude bolova. Ne bi trebalo ovako rano još biti hitno. Mene su operirali sa 6 i pol tjedana trudnoće i betom oko 3000 🙁

Uglavnom, drži se, Maltezer

🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
    03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
    zdjelična endometrioza
    04.2020. s.p. u 6tt
    2021. početak MPO
    03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
    5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
    7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
    30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
    3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
    7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
    29.8.'22 rodila se Elena 😊

• maltezer
    27. Svibanj 2022. 11:21

Sunny, isto tako i ja razmišljam , ali se bojim da me neće primiti jer nemam još nikakve bolove ni krvarenja😰
    Poslala sam poruku svom ginekologu koji i radi u bolnici pa čekam da mi kaže svoje mišljenje. Mene baš strah čekati. Možda jedino krene krvarenje jer prestajem s utrogestanima…. Nemam pojma

Sunny_🐣
    27. Svibanj 2022. 11:27

maltezer

Sunny, isto tako i ja razmišljam , ali se bojim da me neće primiti jer nemam još nikakve bolove ni krvarenja😰
    Poslala sam poruku svom ginekologu koji i radi u bolnici pa čekam da mi kaže svoje mišljenje. Mene baš strah čekati. Možda jedino krene krvarenje jer prestajem s utrogestanima…. Nemam pojma

podi na hitnu i reci da imas bolove. Kao da oni mogu znati dal imas ili nemas. Na betu od 2000 će vidjeti gdje je. Ako bude u maternici, super i nikom nista. Bit ćeš mirna i pratiti dalje da li raste ili pada. Ali ako nije u maternici, vjeruj mi bolje je otkriti prije. Ja nisam imala bolove, ali sam krvaruckala stalno. Mene su operirali na betu od oko 3000 i nije nista puknulo. Mojoj frendici je jajovod pukao na betu od 1000, ali je imala jake bolove i otisla na hitnu. Tako da beta nije nužno pokazatelj kad će nešto krenuti krivo, zato bi se ja uvjerila gdje je. Sretno draga ❤️

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Slavica83
    27. Svibanj 2022. 11:30

Divna 🎀  🔜🐣

Zdravo cure, cestitam na dobrim betama, UZV i lijepim vijestima. Onima sa manje lijepim vijestima, zelim puno strpljenja na putu do jednog cilja 🤞😘
    "Stare cure" Rainbow, Sani, Iman, Stela, pratim vas i jedva cekam plusice 🤗😘❤
    Trudnice, Miss_Ivy, Slavica, DomLeon, Monika, Petra, Sunny, Aries, kako ste vi? ❤❤❤
    .
    Ja sam dobro, imala jucer iznenada UZV, posto mi se upalila Bartolinijeva zlijezda i prsla sam pa se izlio gnoj i krv…. to ne bih ni najgorem neprijatelju pozeljela.
    .
    Beba je dobro, sve je u redu, samo mi se poceo skracivati grlic, sad je na 29 mm, dobila terapiju Riodokal, utrogestan i mirovanje. Nasim mukama u MPO vodama nikad kraja. Nadam se da nece dalje ici i da ce sve biti dobro.

Joj, Divna, baš mi je žao zbog ovoga, nadam se da ćeš se ti brzo oporaviti. 
    S mirovanjem sam sigurna da će do kraja s bebicom biti sve u redu. To je tlaka, ali barem ne moraš van na ovu vrućinu. Eto ti utjehe 🤦 drži se!!

Kod mene je sve u redu za sad, beba se okreće, štucka, to mi je sve dobar znak. Ja sam zdrava, bez upala za sad. Moram paziti da ne sjedim previše i ne nosim više tajice jer mi se skuplja tekućina u stopalima, ali sad se to smirilo kad sam počela paziti. Idući pregled je uskoro, 1.6.pa se javim. Ali napokon sam se uspjela opustiti i stvarno vjerujem da će sve biti u redu napokon bez neke brige. Idem na more 9.6. 🥳

Uglavnom, drži se 💪❤️😚

🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
    03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
    zdjelična endometrioza
    04.2020. s.p. u 6tt
    2021. početak MPO
    03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
    5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
    7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
    30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
    3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
    7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
    29.8.'22 rodila se Elena 😊

• maltezer
    27. Svibanj 2022. 11:36

Hvala cure , sretno i vama 💜

Rainbow_Hope 🌈
    27. Svibanj 2022. 12:20

Maltezer sretno, ja bih isto napravila kako ti je Sunny rekla. Meni se inače u trudnoći gestacijska nije vidjela na betu od 4000, vidjela se tek uzv kasnije u maternici, s tim da se beta prije pravilno duplala... Ne mora uvijek beta biti točan pokazatelj 🤗
    Divna  baš grozno, frendici se bila upalila i sjećam se tih muka, samo miruj sad i s bebicom bude sve okej ❤️
    Stela  ja sam super, ne stignem ni puno misliti o ničemu jer je na poslu ludnica. Danas bila na uzv, pojavila se još 2 folikula, sad ih je 7, koliko je bio i AFC, jedan veći od 16, ostali 13-11 mm, endo lijep trolinijski 7,2 mm. Idem sutra opet, ali najvjerojatnije štoperica u pon i aspiraciju u srijedu, dosta sporo rastu ovaj ciklus, ali rastu ujednačeo, pa sam sretna

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

J_Lo
    27. Svibanj 2022. 13:09

Cure sretno danas 😘
    Michelle apsolutno se slažem i mislim da se nitko od nas ne opusti tako lako..
    Petra hvala ti 😘
    Ribic hvala, sad znam i to. 😁
    Tikvica jako mi je žao.. Drago mi je da si pozitivna jer da, sad znaš da možeš ostati trudna i vjerujem da će uskoro doći i to vrijeme. Sada treba snage da opet sve sjedne na svoje mjesto.. Šaljem vam ❤️
    Garawa držim 🤞 da se mrva primi.
    Emma 😘
    Ana čestitam 😍
    Nika 😘🤞
    Avocado 😘
    Rainbow, Sunny, Iman, stela❤️😘
    Maltezer  ako ćeš ti biti mirnija, odi na hitnu sutra i neka te pregledaju.. Ja bi tako napravila. Ili čekaj fok ne vidiš što će ti doktor reći.. Držim 🤞 da sve bude ok.. Glavno da to pratiš,i sigurna sam da je sve na vrijeme 😘 drži se. Meni je jajovod pukao i operirana sam, a beta je tada bila preko 3000.

Imam jedno pitanje, zvala sam jutros na humanu u Split da javim betu, rekli su super, sve pet i da ne moram vadit opet prije utorka. Da ih poslušam, ili da odem ipak sutra izvaditi?

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Tina0409
    27. Svibanj 2022. 13:38

Cure moja Beta danas 1440.🎉

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.