Pozdrav drage ženice,
imam pitanje. Imam endometriom na L jajniku i sad u srijedu sam bila na punkciji koja je bila malo teža, oba folikula (low responder) su bila na baš tom lijevom jajniku. I kasnije dok sam odmarala poslije me probolo užasno, bolovi na toj lijevoj strani, mislila sam da cu svisnut. I dr se zabrinuo, ali pogledao na UZV i sve ok. I doma mirovala, vratili mi 1 mrvu na kraju, ali mene i dalje boli do te mjere da se jedva ustajem na wc, boli jajnik i cijela ta lijeva strana, ne mogu se okretat, ne mogu uspravno hodat… jel imao tko takvo iskustvo? Dr mi se ne javlja, ne znam je li vrijeme za zabrinut se ili što. Prošla sam jedno 8 punkcija, nikad nikakvog problema, ni približno…
Mene jako boljelo nekoliko dana nakon et-a i dosta sam krvarila. Nemam endo ali su mi nezgodno bile položeni folikuli isto na lijevom jajniku i doktorica se trudila sve izvući, tako da mi je to bilo najbolnije iakustvo u životu.
I danima nakon mi je bilo bolno.
Tako da samo mirno, puno spavanja i odmaranja, a ako nastavi i dalje boljeti onda opet doktoru..
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Imam tehničko pitanje: prakticirate li normalno seks nakon transfera? Općenito znam da doktori preporučuju različito, neki kažu ne 2 tjedna nakon transfera, neki čak i duže...kako vi to prakticirate?
😁 Nije mi ni bilo do ničega do prije neki dan, ali sad već hormoni pitaju..
Ana, Lucky čestitam na super vijestima.
Emma imaš divne frendice. 🥰
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
[/url
J.lo, strpi se malo do pregleda😊
Iris-iris, i kod mene bolovi nakon zadnje punkcije strašni, 3 dana trajalo, smirilo se nakon transfera.
Kod mene sve ok, beba dobro. Pratim vas i radujem se dobrim vijestima😚
Hvala curke! Meni je u petak bio transfer i cinilo mi se kao da ide na bolje, al jucer i danas opet lose. Ne mogu iz kreveta, bas se mucim, danas evo vec 5. dan, sumnjam da ce bas brzo bit bolje... Dr. kaze mozda hematom na tom mjestu gdje smo pikali.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sunny ❤jako sam zadovoljna, dr je jako detaljan, strucan i komunikativan, zapravo je cijeli dojam pozitivan sto se tice svega, nadam se da i rezultati na kraju nece izostati 😏
Anci ❤tako mi je drago sto se javis ponekad, nadam se da ste dobro ti i muz. A vidis sto se sve iscacka na kraju 🙄🤦♀️😁. Nadam se da ce na ovom stat 🤭🤗
Emma ja uopce nemam bolne M, niti obilne, ono standardno 4/5 dana, cak i ovulacije jedva osjetim, pa mi nije ni u primisli da bih mogla imat endo, zato me blago receno sokiralo kad mi je rekao. Rekao je da nije za op ni slucajno, niti da smeta postupku, a ubijedjena sam i da mi je nastalo zbog silnih hormona koje unosim u sebe. Inace se hranim jako zdravo, no pratit cu situaciju i molit Boga da mi je ovo zadnji stimulirani ( dobitni)
postupak 🙏🤗.
Iris iris uf zvuci bolno, nisam imala slicno iskustvo, mada i mene poslije punkcije boli par dana i tesko mokrim od bolova, ali ja imam jako visok prag boli pa se ne zalim 🤷♀️. Ti prati situaciju ,svakako toliko jaki bolovi od 2 folikula nisu normalni, probaj iskomunicirat sa doktorom ili klinikom sta ti je ciniti. Drzi se 🤗
Nije ni mene bolila kad mi je bila manja...nisam ni ja znala dok mi nisu rekli ..ali naraslo mi je u naredne dvije god i pocelo raditi probleme. Inace i ja imam redovite cikluse..5 dana m traje. Isto tako su mi rekli da ne smeta za postupak ali me uvijek strah s novim ciklusima primanja pustih hormona, sto se novo "izrodilo" od endo. Svakako se pregledam nakon bar dva ciklusa od stimuliranog postupka.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Iris ako imaš osjećaj da nešto nije kako treba, odi na hitnu, čemu se patiti.... Bolje i otići bzvz, nego ne ne otići, a da je bilo potrebno..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hvala curke! Meni je u petak bio transfer i cinilo mi se kao da ide na bolje, al jucer i danas opet lose. Ne mogu iz kreveta, bas se mucim, danas evo vec 5. dan, sumnjam da ce bas brzo bit bolje… Dr. kaze mozda hematom na tom mjestu gdje smo pikali.
Ako te tako boli da ne možeš iz kreveta, onda bolje odi na hitnu..
[/url
Sunny dobro sam 😁 imam neke planove, al muz samo govori vidjet cemo, ima vremena 😬🙄😅
Svakako planiram odraditi uzv dojki i histeroskopiju, čisto da provjerim jel tu sve ok..pa ako muz nagovorim mozda bi na jesen odradila neke konzultacije 🤞🏻🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lucky draga čestitam na ❤️🙏🥰🤗
Ribić uh nadam se da će mučnine brzo proći, kada imaš uzv? 🥰🤗❤️
Sani88 kod tebe je tempo 100 na sat 😁 držim 🤞 da se mužek lijepo oporavi do svadbe 🥰 hvala ti sunce na podršci i ja tebe pratim i navijam za tebe svim srcem još malo pa mi krećeš 🙏🤞 slažem se sa Sunny što više idemo kod dr više dijagnoza slažemo 🤷♀️❤️❤️❤️❤️ btw drago mi je da si zadovoljna s dr i pristupom🤗😚
Emma baš lijepo od frendica I odlično što si se opustila malo 😍🥰
MakiST draga sretno, da se mrva čvrsto primi🤞🥰❤️
Sunny, Anchy 🤗😊😄❤️❤️❤️
Surfinija, Razumna, Garawa kako ste pupice 🤗🥰
Anchy srećo držim fige da se ta muška glava probudi i trgne i da idete uskoro u nove pobijede 🤞🤞🙏🙏😊🥰🤗😚❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Imam tehničko pitanje: prakticirate li normalno seks nakon transfera? Općenito znam da doktori preporučuju različito, neki kažu ne 2 tjedna nakon transfera, neki čak i duže…kako vi to prakticirate?
😁 Nije mi ni bilo do ničega do prije neki dan, ali sad već hormoni pitaju..
Ana, Lucky čestitam na super vijestima.
Emma imaš divne frendice. 🥰
Nama je doktor Škvorc rekao da se suzdržimo od odnosa i svega što može izazvati kontrakcije i grcenje maternice. I onda mi se desi da sanjam i imam orgazme u snu.. iako nisam neki ljubitelj seksa i nemam volje za time ja obavezno sanjam…valjda mi hormoni koje koristimo rade svoje. Imala sam ih u uspješnom postupku i u neuspješnim tako da vjerujem da ne smetaju ništa embrij se ili primi ili ne.
😂 Tako nešto slično se i meni počelo dešavat. Ali dobro, strpljen spašen 😁
Hvala na savjetu.
Hani hvala i tebi :)
Maki ST 🤞🤞🤞
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji