Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    28. Svibanj 2022. 21:05

Bonsai

Drage cure. Čitam vas duže vrijeme, a prvi put pišem. Trebala sam krenuti sa stimulacijom drugi dan ciklusa (Petrova). Danas mi je prvi dan ( uranjeno). Zna li netko mogu li se zbog praznika u ponedjeljak predignuti lijekovi? Ili ima li neka ljekarna gdje sutra mogu privatno kupiti lijek u Zagrebu?
    Puno hvala na pomoći!

Pozdrav i dobro nam dosla 😊Kada ti je stigla menstruacija? Znam da većina klinika racuna da ako si dobila menstruaciju iza 17 sati tek sutradan kao prvi dan. Što bi znacilo da ti je ponedjeljak drugi dan menstruacije. A sto se tice kupovine ljekova u ljekarni nažalost ne znam nista. Sretno 😊

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

darliv
    28. Svibanj 2022. 21:20

Bonsai

Drage cure. Čitam vas duže vrijeme, a prvi put pišem. Trebala sam krenuti sa stimulacijom drugi dan ciklusa (Petrova). Danas mi je prvi dan ( uranjeno). Zna li netko mogu li se zbog praznika u ponedjeljak predignuti lijekovi? Ili ima li neka ljekarna gdje sutra mogu privatno kupiti lijek u Zagrebu?
    Puno hvala na pomoći!

Pozdrav 🙂 normalno mozes podignuti lijekove u Petrovoj u ponedjeljak, i kako je Roxy rekla ako je menstruacija stigla poslije 17 sati tada tek sutra racunas kao prvi dan, a meni su rekli ako dođe tako u subotu kao prvi dan da onda dođem u ponedjeljak treci dan po lijekove, tako da ne znam da li nedjeljom izdaju ako su ti bas rekli da dođeš drugi dan..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Rainbow_Hope 🌈
    28. Svibanj 2022. 21:22

Bonsai u Petrovoj bi trebalo nekoga biti neovisno o prazniku, a niijedna ljekarna koja drži lijekove za stimulaciju neće prodati bez privatnog recepta, a osim toga ne rade vikendom i praznikom

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Bonsai
    28. Svibanj 2022. 21:37

Hvala vam puno na odgovoru. Iza 17 h sam dobila, oko 19h točnije. Onda idem u ponedjeljak u Petrovu 😊.

Sunny_🐣
    29. Svibanj 2022. 09:14

Lucky divno 😍
    Stela ❤️
    Sani evo i tebe 🥰 sto vise cackas vise dijagnoza dobijes 🤦‍♀️ bolje da te sto detaljnije gleda i saznas sve pa znate djelovat na problem. Jesi zadovoljna Skvorcom zasad?
    Emma takve frendice treba imati u zivotu 😁 mora se bar jedan od ovih 🐧 zalijepiti 😁
    RainbowHope ❤️ samo neka oni lijepo ujednaceno rastu 😊
    MakiST sretno na transferu 😘

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    29. Svibanj 2022. 09:36

Pozdrav cure ❤️
    Ja došla škicnut da vidim jel Aurora rodila 🤭❤️
    Sani jao draga, pa sto se vise kontroliramo stalno nalazimo na neke nove gluposti..nadam se da ce nalazi stvarno pokazat da nije ništa strasno 🤞🏻 drzim fige jako da se muz do svadbe postavi na noge kako treba 🤞🏻🤞🏻❤️
    Rainbow kako mi je drago zbog tebe 😍 navijam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Lucky čestitam 🥰
    Iman draga jesi krenula? 🤞🏻
    Ostale cure sa dobrim vijestima čestitam vam, a cure sa lošim vijestima drzite se i glavu gore ❤️
    Sunny, Ribic, Stela, Avocado, Miss_Ivy, Nika, Petra, Ma2013 i sve ostale cure mah mah i nadam se da ste dobro sve ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    29. Svibanj 2022. 09:38

Anči 💕

Pozdrav cure ❤️
    Ja došla škicnut da vidim jel Aurora rodila 🤭❤️
    Sani jao draga, pa sto se vise kontroliramo stalno nalazimo na neke nove gluposti..nadam se da ce nalazi stvarno pokazat da nije ništa strasno 🤞🏻 drzim fige jako da se muz do svadbe postavi na noge kako treba 🤞🏻🤞🏻❤️
    Rainbow kako mi je drago zbog tebe 😍 navijam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Lucky čestitam 🥰
    Iman draga jesi krenula? 🤞🏻
    Ostale cure sa dobrim vijestima čestitam vam, a cure sa lošim vijestima drzite se i glavu gore ❤️
    Sunny, Ribic, Stela, Avocado, Miss_Ivy, Nika, Petra, Ma2013 i sve ostale cure mah mah i nadam se da ste dobro sve ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️
    Kako si nam ti? 😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Emma05
    29. Svibanj 2022. 09:59

Sani88 🙏🍀🤰

Emma, Afrodita zao mi je, odmorite malo, skupite snage i idemo dalje, nema odustajanja 💪🤗🤗
    Luckycestitke na ❤, neka dalje bude sve u najboljem redu 😊🤗
    Ostale curke trudnice, jako me rezvesele vasi izvjestaji sa UZV-a, sreca prsti iz vasih postova ❤😍, neka i dalje ostane tako.
    Stela draga, tu sam ja, hvala ti 😍❤🤗 sinoc procitala zaostatke, u obavezama sam do grla, muza vozim na terapije, pa kontrole, pa privatna misljenja i tako 🙄, nemam bebu al kao da imam 😁🤭. Da nam je malo ubrzat oporavak, imam bitnu svadbu u 7mj (seka) pa da moze koliko toliko na noge.. Pratim te i jedva cekam tvoj postupak ❤😘.
    Rainbowvidis kako to sve dodje na svoje, bitno je da su ujednaceni, drzim 🤞🤞❤.
    Ja bila nekidan na UZVu i dr spomenuo da imam endometriozu na L jajniku, ja ostala paf 😲, otkud mi to, nitko dosad ni da spomene, kaze mala je (11mm, sto mi ne zvuci malo), tesko uocljiva i ne smeta za postupak. Morat cu to detaljnije pregledat, nebi ni zamarala se s tim da ne znam za neke primjere tu na nasem forumu jer dr veli nije zabrinjavajuce 🤷‍♀️. Idem opet na UZV za 10tak dana da vidimo da li je sve ok i krecemo 🙏

Ja isto imam endo na lijevom jajniku. Skidali du mi je usput kad sam imala zadnju vanmaterničnu...zapravo sam molila kad me vec "otvaraju" da ako procijene da mogu to skinut a da mi ne ostete jajnik i rezervu da skinu ako misle da ne može da ne diraju da cu živiti s tim i dalje. Moja je bila oko 2,5 cm...a koliko sam shvatila jos je mala za operativno skidanje inace ..a mene je toliko to bolilo da sam padala u nesvjest za vrijeme mjesecnice. Isto tako su mi kad sam se spremala za postupak koju god prije rekli da ju imam. Naraslo od pustih hormona i svega ofc. Nakon toga je bilo mirno neko vrijeme ali opet boli...i kad krivo pojedem nesto..boli. tako da se trudim jesti "clean". I sad cu iduci mjesec ici se pregledati da vidim jeli sto naraslo🤷.
    Ugl drzi se..ta tvoja je jos mala. Nadam se da nece ici dalje toga. Po mogućnosti da nestane skroz🙏🤞😊

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Razumna
    29. Svibanj 2022. 11:54

Surfinija

Ima li još netko da ceka betu? Ja vadim 6.6. danas mi je treci dan od transfera.

Hej Sulfinija ja čekam betu. Vadim je 3.6 🙏💗🤞
    Nemam nikakve simptome. Nadam se najboljem a očekujem najgore

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

iris_iris
    29. Svibanj 2022. 12:19

Pozdrav drage ženice,
    imam pitanje. Imam endometriom na L jajniku i sad u srijedu sam bila na punkciji koja je bila malo teža, oba folikula (low responder) su bila na baš tom lijevom jajniku. I kasnije dok sam odmarala poslije me probolo užasno, bolovi na toj lijevoj strani, mislila sam da cu svisnut. I dr se zabrinuo, ali pogledao na UZV i sve ok. I doma mirovala, vratili mi 1 mrvu na kraju, ali mene i dalje boli do te mjere da se jedva ustajem na wc, boli jajnik i cijela ta lijeva strana, ne mogu se okretat, ne mogu uspravno hodat... jel imao tko takvo iskustvo? Dr mi se ne javlja, ne znam je li vrijeme za zabrinut se ili što. Prošla sam jedno 8 punkcija, nikad nikakvog problema, ni približno...

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.