Angeleyes želim ti svu sreću sutra da se prime i ne puštaju 🥰
Monkica čestitam na plusiću 🥳🙂
Vidim da spominjete sjemenke konoplje, zna li netko smiju li se koristiti i u trudnoći?
Jako su zdrave i imaju puno proteina, na internetu sam našla da smiju, ali na njima piše da se ne preporuča trudnicama.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Bokic svima...pomirila sam se da ovaj mj.nista od FET-a u prirodnom,vjer.u 12mj na stimulirani,znat cu sigurno u utorak...e sad ja nepijem nista od vitamina ni lijekova...pa me zanima kak provjerit taj vit.D,privatno il dr.opce na uputnicu,koji dan ciklusa??Mozda da krenem pit folnu il da cekam bas transfer pa krenut s folnom??
Zadnja 2 stimulirana pila samo novalac,estrofem i utrici standard kak idu...u potpisu detalji...ovo mi zadnje blastice pa sve nade polazem u njih...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Bokic svima…pomirila sam se da ovaj mj.nista od FET-a u prirodnom,vjer.u 12mj na stimulirani,znat cu sigurno u utorak…e sad ja nepijem nista od vitamina ni lijekova…pa me zanima kak provjerit taj vit.D,privatno il dr.opce na uputnicu,koji dan ciklusa??Mozda da krenem pit folnu il da cekam bas transfer pa krenut s folnom??
Zadnja 2 stimulirana pila samo novalac,estrofem i utrici standard kak idu…u potpisu detalji…ovo mi zadnje blastice pa sve nade polazem u njih…
Vitamin D mozes provjerit bilo kad i moze ti bilo koji doktor dat uputnicu..folna se preporuča piti 3 mjeseca prije zaćeća..u novalacu imas dosta folne, a mozes trazit i folacin od svog ginekologa ili kupiti folnu kao supliment..ja sam pila folacin, al sam se onda prebacila na novalac jer imam u sebi i vitamina...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bokic svima…pomirila sam se da ovaj mj.nista od FET-a u prirodnom,vjer.u 12mj na stimulirani,znat cu sigurno u utorak…e sad ja nepijem nista od vitamina ni lijekova…pa me zanima kak provjerit taj vit.D,privatno il dr.opce na uputnicu,koji dan ciklusa??Mozda da krenem pit folnu il da cekam bas transfer pa krenut s folnom??
Zadnja 2 stimulirana pila samo novalac,estrofem i utrici standard kak idu…u potpisu detalji…ovo mi zadnje blastice pa sve nade polazem u njih…
Vitamin D mozes provjerit bilo kad i moze ti bilo koji doktor dat uputnicu..folna se preporuča piti 3 mjeseca prije zaćeća..u novalacu imas dosta folne, a mozes trazit i folacin od svog ginekologa ili kupiti folnu kao supliment..ja sam pila folacin, al sam se onda prebacila na novalac jer imam u sebi i vitamina…
Ok,hvala ti na odg.,u uto.idem na uzv,nakon toga svom ginicu pa cu trazit uput.za vit.D da provjerim i trazit recept za folnu..novalac pila,prekinula prije mj.otprilike...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Vitamin D mozes provjerit bilo kad i moze ti bilo koji doktor dat uputnicu..folna se preporuča piti 3 mjeseca prije zaćeća..u novalacu imas dosta folne, a mozes trazit i folacin od svog ginekologa ili kupiti folnu kao supliment..ja sam pila folacin, al sam se onda prebacila na novalac jer imam u sebi i vitamina…
Ok,hvala ti na odg.,u uto.idem na uzv,nakon toga svom ginicu pa cu trazit uput.za vit.D da provjerim i trazit recept za folnu..novalac pila,prekinula prije mj.otprilike…
Mozes pitat i da ti da da izvadis i folnu da vidis kakvo je stanje...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Leky 🤞🤞🤞
Dindon nazalost dogadaju se situacije da se uz lijekove ne oplode jajne stanice ili da propadnu 😒
Ivy ja sam prije FETA pocela pit folacin,prenetal mama, magnezij ,vitamin c , zeljezo,vitamin d
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ok,hvala ti na odg.,u uto.idem na uzv,nakon toga svom ginicu pa cu trazit uput.za vit.D da provjerim i trazit recept za folnu..novalac pila,prekinula prije mj.otprilike…
Mozes pitat i da ti da da izvadis i folnu da vidis kakvo je stanje…
Ja sam prije feta na svoju ruku otisla lijecniku opce prakse i po uputnice za svs moguce nalaze krvi:vitamine sve zive,folna,magnezija tako daleko do prolaktina,dhea, estradiola ......sve sto mozes zamislit i kad je stiglo uzela suplimente da popravim gdje nesto fali 🤷♀️nazalost vrijeme ide ja osobno nisam tako mlada vise i ne mogu cekat da se neko sjeti ako se sjeti.zato sam ja uzela stvar u svoje ruke.Nebi ni decortin dobila da nisam pitala doktoricu tako da....🤰🤰mi imamo sina od 8 godina i nakon tih 8 godina dugih moram krv pisat (oprostite na izrazu) da bih nesto postigla.Zato ja odem i pitam sto me zanima i trazom sto mislim da meni treba 🤞🙏❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Jutro, moje piškenje jutros: https://ibb.co/YpsfCB2
Ne vjerujemJoš nisam muža probudila, ovo jutro sam odlučila malo ukrasti samo za sebe, skuhala sam si kavu, kraj tog sam stavila testiće i sad pijem kavu sa svojim plusićima. Bonding next level
Predivnooooo 😍😍 Kad vidim nekog svojih gofina odmah mi je lakse! Koja si klinika?
Vinogradska Zg. Ja se stvarno nekad osjećam kao gerijatrija 😂 , a ovi mpo doktori samo odmahuju rukom i ono "ma kakviii nije to staro", "imamo mi i puno starije pacijentice kojima je uspjelo" i tak. Ima nade definitivno! U kojoj si ti fazi, transfer si imala 8.11? piškila si već ili? sorry nisam polovila…
Jao bome ja nemam to iskustvo, dapace, u ovom se osijecam i starijom nego sto jesam. Svi govore godine, godine, godine. 8.11 transfer, sutra beta. Nisam piskila, ne znam sto me ceka. Strahujem. Sinoc sam imala metalni okus u ustima kad sam usred noci ozednila, to mi je recimo nesto novo a sve drugo utrici... kako je kod tebe bilo?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rainbow hvala macko, kako si ti ? ❤😚
Anci jel ti mislis na hiper nakon stimulacije ili na hiper hashi?🤔
Nika koje simptome imas ?
Joka 😚😚
Bolne grudi, neke munje po maternici, zatvor, neka bol u preponi i kicmi…standard 😁😁
Meni se sviđaju tvoji simptomi 🥰
Hehehe Mrvica, i meni se sviđaju ali sam svjesna da je jos prerano 😊 ali nada postoji 🍀
Po onim danima na pocetku teme danas je kao implatacija, nek se samo lijepo smjesti i ne pušta idućih 9 mjeseci 😁😁
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Jutro, moje piškenje jutros: https://ibb.co/YpsfCB2
Ne vjerujemJoš nisam muža probudila, ovo jutro sam odlučila malo ukrasti samo za sebe, skuhala sam si kavu, kraj tog sam stavila testiće i sad pijem kavu sa svojim plusićima. Bonding next level
Predivnooooo 😍😍 Kad vidim nekog svojih gofina odmah mi je lakse! Koja si klinika?
Vinogradska Zg. Ja se stvarno nekad osjećam kao gerijatrija 😂 , a ovi mpo doktori samo odmahuju rukom i ono "ma kakviii nije to staro", "imamo mi i puno starije pacijentice kojima je uspjelo" i tak. Ima nade definitivno! U kojoj si ti fazi, transfer si imala 8.11? piškila si već ili? sorry nisam polovila…
Jao bome ja nemam to iskustvo, dapace, u ovom se osijecam i starijom nego sto jesam. Svi govore godine, godine, godine. 8.11 transfer, sutra beta. Nisam piskila, ne znam sto me ceka. Strahujem. Sinoc sam imala metalni okus u ustima kad sam usred noci ozednila, to mi je recimo nesto novo a sve drugo utrici… kako je kod tebe bilo?
Od simptoma ništa posebno, sve rekla bi od utrića: bolne grudi, zatvor, čak isto jedan dan tak metalni okus u ustima. Mislim da se za sve to ne možemo lovit, ali ja bi rekla da ti je već dobra stvar što nisi dobila mengu ili da si počela lagano smeđarit što je uglavnom najava menge, tako da nade ima 🍀 Držimo fige za sutra!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sortiraj odgovore
Najstariji