Domleon meni su se smanjile cice skroz, a na terapiji sam sa utrićima i duphastoneom.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Din_Dončekala sam da središ potpis, pa da ti odgovorim, ali vidim da ništa od toga…pa ajde ipak budem jer sam dobre volje
Ako pacijentica ne reagira dobro na lijekove, odnosno folikuli dovoljno ne rastu, uobičajeno je da se postupak prekine. Ponekad doktori žele odustati i prekinuti postupak, ali se nekim čudim folikuli ipak pokrenu, pa se nastavlja sa postupkom. Oko neaspiriranih folikula ne trebaš brinuti, jer oni će sami nestati s vremenom, odnosno popucati, ili u gorem slučaju pretvoriti se u ciste.
Kraljice 🤭🤭🤭🤭❤😚
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Rainbow hvala macko, kako si ti ? ❤😚
Anci jel ti mislis na hiper nakon stimulacije ili na hiper hashi?🤔
Nika koje simptome imas ?
Joka 😚😚
Bolne grudi, neke munje po maternici, zatvor, neka bol u preponi i kicmi…standard 😁😁
Meni se sviđaju tvoji simptomi 🥰
Hehehe Mrvica, i meni se sviđaju ali sam svjesna da je jos prerano 😊 ali nada postoji 🍀
Po onim danima na pocetku teme danas je kao implatacija, nek se samo lijepo smjesti i ne pušta idućih 9 mjeseci 😁😁
Takvi su i meni slični simptomi bili, samo ovaj put se nisu grudi ispuhale prije vađenja bete mada sam je već 10dpt vadila, tebi želim sriću da ti uspije a vrlo mogućee 🙏pij tople napitke i utopli se
Ja sam na utricima vec 2 tjedna a meni cicr ispuhane ? Kaj nebi od utrica trebale bit napuhane i bolne 🤔🤔jel ima tko idg na ovo moje bedasto pitanje 🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰
Ma ne briniiii...meni se to od transfera promijenilo vec tri puta. Napuhnunse, pa se ispusu pa opet 🤷 pa su ful osjetljive pa tek neznatno...sve je to normalno, barem koliko ja znam 🤭
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Domleonmeni su se smanjile cice skroz, a na terapiji sam sa utrićima i duphastoneom.
To je onda dobar znak ili ?🤔🤔🤔🤔baci neku pozitivu 🤗🤗🤗❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Joka 😚😚
Bolne grudi, neke munje po maternici, zatvor, neka bol u preponi i kicmi…standard 😁😁
Hehehe Mrvica, i meni se sviđaju ali sam svjesna da je jos prerano 😊 ali nada postoji 🍀
Po onim danima na pocetku teme danas je kao implatacija, nek se samo lijepo smjesti i ne pušta idućih 9 mjeseci 😁😁
Takvi su i meni slični simptomi bili, samo ovaj put se nisu grudi ispuhale prije vađenja bete mada sam je već 10dpt vadila, tebi želim sriću da ti uspije a vrlo mogućee 🙏pij tople napitke i utopli se
Ja sam na utricima vec 2 tjedna a meni cicr ispuhane ? Kaj nebi od utrica trebale bit napuhane i bolne 🤔🤔jel ima tko idg na ovo moje bedasto pitanje 🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰
Ma ne briniiii…meni se to od transfera promijenilo vec tri puta. Napuhnunse, pa se ispusu pa opet 🤷 pa su ful osjetljive pa tek neznatno…sve je to normalno, barem koliko ja znam 🤭
Hahahha al meni se NISU napuhale sve ko i da ne koristim utrice i estrofem🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Monkica baš lijepo! Uživaj:)
Anči i ostale cure.. dođite taj vitamin D pod hitno. Stvarno nisu svi doktori upućeni.. znači meni je bit D znao biti po 70 i MPO doktor mi je i dalje davao te ampule od 25000. Jednu na tjedan i sad mi ih i dalje prepisuje!! Posebno je to važno zimi kad nismo dovoljno na suncu. Anči ja ti isto mogu provjeriti za dan-dva koliko kutija imam doma pa ti pošaljem jednu da ti lagano kreneš s tim ako želiš.. neće ti škoditi a dotad uvjeri ili ovu opće prakse ili nekog trećeg da ti to prepiše svakako!!
Hvala ti..ako imas moze 😁 ma kuzis dali su mi te kapi ali ne kuzim kad je tolko nizak zasto mi nisu dali te ampule kad je taj vitamin D tolko bitan za implataciju..mozda zato nije uspijelo, a embrijić je bio tako savrsen 🥺😏
Javim ti sutra!;) Znam da je bitan za sprječavanje upale i općenito za imunološki sustav da je važan. Ja ga nakon mora uspijem dignuti ali brzo to počne opadati.. tako da ga je bitno dizati, a ampule najbrže odrade. Nemoj se s tim zamarati sad što nije valjalo nego samo da sve poriktaš do idućeg;) Jesi razmišljala o ubikvinolu isto?
Naručen je i u dolasku 😅🤦🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Monkicačestitam na pozitivnom testu! Uživaj u njemu i držim palčeve za daljeAnčinadodala bih za melatonin samo još nešto, možda i tebi posluži… a kad je Petra30već tak dobra
, onda je i meni dala ideju, pa ti ja mogu poslati melatonin koji sam koristila prije postupka, ostalo mi je viška. Uglavnom, melatonin se prirodno nalazi u folikularnoj tekućinii njegovo korištenje dokazano dovodi do povećanih stopa trudnoće i živorođene djece. Dokazano je i da u žena sa idipatskom neplodnošću postoji nedostatak melatonina u folikularnoj tekućini. Preporuča se dnevna doza od 3-6mg (veće doze mogu biti štetne, a poznata knjiga navodi dozu od 10mg), sat vremena prije spavanja, 30-40 dana prije postupka.
Hvala ti al naručila sam 120 komada od 1mg, a to mi je taman do trećeg mjeseca 🤗🤗
Eh sad, mislis mozda da je taj slab 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Joka 😚😚
Ma ne briniiii…meni se to od transfera promijenilo vec tri puta. Napuhnunse, pa se ispusu pa opet 🤷 pa su ful osjetljive pa tek neznatno…sve je to normalno, barem koliko ja znam 🤭
Hahahha al meni se NISU napuhale sve ko i da ne koristim utrice i estrofem🤭
Ahaaa, nisam skuzila odmah 🤭
Al skreno ne znam koji su sve simptomi utrica...vidim da je svasta moguce, kod svake cure drugacije 🤷
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Monkicačestitam na pozitivnom testu! Uživaj u njemu i držim palčeve za daljeAnčinadodala bih za melatonin samo još nešto, možda i tebi posluži… a kad je Petra30već tak dobra
, onda je i meni dala ideju, pa ti ja mogu poslati melatonin koji sam koristila prije postupka, ostalo mi je viška. Uglavnom, melatonin se prirodno nalazi u folikularnoj tekućinii njegovo korištenje dokazano dovodi do povećanih stopa trudnoće i živorođene djece. Dokazano je i da u žena sa idipatskom neplodnošću postoji nedostatak melatonina u folikularnoj tekućini. Preporuča se dnevna doza od 3-6mg (veće doze mogu biti štetne, a poznata knjiga navodi dozu od 10mg), sat vremena prije spavanja, 30-40 dana prije postupka.
Hvala ti al naručila sam 120 komada od 1mg, a to mi je taman do trećeg mjeseca 🤗🤗
Eh sad, mislis mozda da je taj slab 🤔
Anci ja imam od 1mg meni je doktoresa rekla da uzmem taj ☝
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Evo članak
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zbog-narusene-ravnoteze-prijete-nam-ozbiljne-posljedice-rada-se-previse-djecaka-a-premalo-djevojcica-2133867
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji