Bokic svima…pomirila sam se da ovaj mj.nista od FET-a u prirodnom,vjer.u 12mj na stimulirani,znat cu sigurno u utorak…e sad ja nepijem nista od vitamina ni lijekova…pa me zanima kak provjerit taj vit.D,privatno il dr.opce na uputnicu,koji dan ciklusa??Mozda da krenem pit folnu il da cekam bas transfer pa krenut s folnom??
Zadnja 2 stimulirana pila samo novalac,estrofem i utrici standard kak idu…u potpisu detalji…ovo mi zadnje blastice pa sve nade polazem u njih…
Vitamin D mozes provjerit bilo kad i moze ti bilo koji doktor dat uputnicu..folna se preporuča piti 3 mjeseca prije zaćeća..u novalacu imas dosta folne, a mozes trazit i folacin od svog ginekologa ili kupiti folnu kao supliment..ja sam pila folacin, al sam se onda prebacila na novalac jer imam u sebi i vitamina…
Ok,hvala ti na odg.,u uto.idem na uzv,nakon toga svom ginicu pa cu trazit uput.za vit.D da provjerim i trazit recept za folnu..novalac pila,prekinula prije mj.otprilike…
Mozes pitat i da ti da da izvadis i folnu da vidis kakvo je stanje…
Oki i to pitam,tnx..
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Jabuka89, pa Škvorc radi i na ugovore preko hzzo, a nakon rođenog djeteta iz postupka imaš ponovno pravo na sve postupke. Prebaci se da ne placas bezveze.
Jabuka89, pa Škvorc radi i na ugovore preko hzzo, a nakon rođenog djeteta iz postupka imaš ponovno pravo na sve postupke. Prebaci se da ne placas bezveze.
Stvarno?? Znaci ako uspije iz zadnjeg pokušaja opet imamo svih 6??
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Monkica čestitam na pozitivnom testu! Uživaj u njemu i držim palčeve za dalje
Anči nadodala bih za melatonin samo još nešto, možda i tebi posluži... a kad je Petra30 već tak dobra, onda je i meni dala ideju, pa ti ja mogu poslati melatonin koji sam koristila prije postupka, ostalo mi je viška. Uglavnom, melatonin se prirodno nalazi u folikularnoj tekućini i njegovo korištenje dokazano dovodi do povećanih stopa trudnoće i živorođene djece. Dokazano je i da u žena sa idipatskom neplodnošću postoji nedostatak melatonina u folikularnoj tekućini. Preporuča se dnevna doza od 3-6mg (veće doze mogu biti štetne, a poznata knjiga navodi dozu od 10mg), sat vremena prije spavanja, 30-40 dana prije postupka.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Leky 🤞🤞🤞Dindon nazalost dogadaju se situacije da se uz lijekove ne oplode jajne stanice ili da propadnu 😒Ivy ja sam prije FETA pocela pit folacin,prenetal mama, magnezij ,vitamin c , zeljezo,vitamin d
Ma jasno mi je to.. Pregledala sam sve šta pišete pa sam sad već upoznata s raznim situacijama...
Ali me zanima da li je netko bio na lijekovima, ali da se nije išlo ni na aspiraciju jer folikuli ne rastu dovoljno
Ja sam pitala na odjelu jer je jedna sestra govorila jedno, a druga drugo. Dr je rekla da ce provjerit sa zdravstvenim i bolnicom da ne bi dosli računi kasnije. I kaze da imam pravo nakon zivorodenog djeteta ponovno. Valjda je provjerila😁 Kbc Split.
Rainbow hvala macko, kako si ti ? ❤😚
Anci jel ti mislis na hiper nakon stimulacije ili na hiper hashi?🤔
Nika koje simptome imas ?
Joka 😚😚
Bolne grudi, neke munje po maternici, zatvor, neka bol u preponi i kicmi…standard 😁😁
Meni se sviđaju tvoji simptomi 🥰
Hehehe Mrvica, i meni se sviđaju ali sam svjesna da je jos prerano 😊 ali nada postoji 🍀
Po onim danima na pocetku teme danas je kao implatacija, nek se samo lijepo smjesti i ne pušta idućih 9 mjeseci 😁😁
Takvi su i meni slični simptomi bili, samo ovaj put se nisu grudi ispuhale prije vađenja bete mada sam je već 10dpt vadila, tebi želim sriću da ti uspije a vrlo mogućee 🙏pij tople napitke i utopli se
Ja sam na utricima vec 2 tjedna a meni cicr ispuhane ? Kaj nebi od utrica trebale bit napuhane i bolne 🤔🤔jel ima tko idg na ovo moje bedasto pitanje 🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Din_Don čekala sam da središ potpis, pa da ti odgovorim, ali vidim da ništa od toga...pa ajde ipak budem jer sam dobre volje
Ako pacijentica ne reagira dobro na lijekove, odnosno folikuli dovoljno ne rastu, uobičajeno je da se postupak prekine. Ponekad doktori žele odustati i prekinuti postupak, ali se nekim čudim folikuli ipak pokrenu, pa se nastavlja sa postupkom. Oko neaspiriranih folikula ne trebaš brinuti, jer oni će sami nestati s vremenom, odnosno popucati, ili u gorem slučaju pretvoriti se u ciste.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Monkica baš lijepo! Uživaj:)
Anči i ostale cure.. dođite taj vitamin D pod hitno. Stvarno nisu svi doktori upućeni.. znači meni je bit D znao biti po 70 i MPO doktor mi je i dalje davao te ampule od 25000. Jednu na tjedan i sad mi ih i dalje prepisuje!! Posebno je to važno zimi kad nismo dovoljno na suncu. Anči ja ti isto mogu provjeriti za dan-dva koliko kutija imam doma pa ti pošaljem jednu da ti lagano kreneš s tim ako želiš.. neće ti škoditi a dotad uvjeri ili ovu opće prakse ili nekog trećeg da ti to prepiše svakako!!
Hvala ti..ako imas moze 😁 ma kuzis dali su mi te kapi ali ne kuzim kad je tolko nizak zasto mi nisu dali te ampule kad je taj vitamin D tolko bitan za implataciju..mozda zato nije uspijelo, a embrijić je bio tako savrsen 🥺😏
Javim ti sutra!;) Znam da je bitan za sprječavanje upale i općenito za imunološki sustav da je važan. Ja ga nakon mora uspijem dignuti ali brzo to počne opadati.. tako da ga je bitno dizati, a ampule najbrže odrade. Nemoj se s tim zamarati sad što nije valjalo nego samo da sve poriktaš do idućeg;) Jesi razmišljala o ubikvinolu isto?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja sam krenula u ovo još 2010 godine. Kad sam imala 21godinu i 2 godine braka. Mlada, zdrava i onaj hormon za jajne stanica odličan. Nikad nismo došli do transfera stari zakon je bio takav da su mi mogli oploditi samo dvije jer nije bilo zamrzavanje embrija. Jednom uz stimulaciju na kraju nista nije raslo samo jedan folikula i on prazan uzalud potrošen postupak tako da je moguće. Stanice toliko loše da ih nismo ni zamrzavali. Potrošila sve postupke. Ali 2012 se mijenjao zakon i dobila sam gratis opet 6 pokušaja tu smo mogli zamrzavali embrije tj. moglo je ici u oplodnju više jajnih stanica. I nakon sedam godina 2019 sam rodila moju curicu s 30 godina kod mene sto sam starija to bolje jajne stanice imam zasto je to tako neznam. Da bih dobila tu curicu potrošila sam jedan prirodni bio je transfer jedne morule i beta bila nula nakon toga sam potrošila još tri stimulirana postupka s betom nula ali svaki put je bio transfer bez ni jednog smrznutog embrija. Promijenila sam kliniku i otišla kod doktora Škvorc. On je rekao da taj prirodni koji mi je ostao necemo iskoristiti da odmah idemo na stimulirani postupak zadnji koji je ostao dobili smo dvije blastociste obje vratile i samo se jedna primila. Tako da ja racunam kao da mi je uspjelo od prve. Smrznuto nismo imali ništa. Sada moja curica ima 2 godine ja 32 još starija i idemo po bracu ili seku nadamo se braci da imamo i jedno i drugo ali ne ide po željama a i kod ICSI postupka su većinom curice.
Mozda nisam popratila skroz, ali zasto su kod ICSI postupaka vecinom curice? 🤔
.
Sto se tice broja postupaka nakon rodenja djeteta...tako sam i ja zadnje cula u Petrovoj od sestre kad smo se spremale za aspiraciju. Govorila nam je da ako smo bile negdje drugdje pa dosle u Petrovu, obavezno provjerimo kako su nam oni to vodili, da tocno znamo koliko nam je ostalo, a da nakon rodenja djeteta, ponovno imamo pravo na 6 postupaka. Meni je to isto bio prvi glas i bas me zacudilo...al eto, nisam se kasnije ni sjetila nikog drugog pitat.
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Sortiraj odgovore
Najstariji