Angeleyes divnoo 🐣🐣
Monkica ajme koja razlikaa 😍🥰
Petra30 jooj hvala tii 😁 nadam se da će se podić 🙄
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Angeleyes od sutra si PUPO❤️! Sretnoooo!
Monkica divota ih je za gledati 😍!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Jedno pitanje za sve cure, vidim da kod više vas u potpisu piše astenozo ili oligoaste i slično.
Jesu svi vaši muževi/partneri dali svježi uzorak? Jesu samo moj i Ančin morali na tese? 🤔
Meni nije jasno zasto su tvom radili tese ako nije azoo.. 🤷🏽♀️
Znam da je tu od cura od Sunny muz, i od Nadalice muz iso na tese..
Evo ne znam, doktor napisao
Nije ni meni jasno zasto je tvoj isao na tese 🤷♀️ da li je u svjezem uzorku imao pokretne spermije?
U svježem uzorku ih je bilo malo i slabi pokretni, pa bolje da ide na tese. Iako mi je embriologinja rekla da se spermatogeneza obnavlja svaka 3mj, i oni nikad ne znaju kad će biti baš dobro vrijeme za pogoditi dati/uzeti uzorak. Znam da se ne može ići više puta na tese pa me čisto zanimalo kakvo je stanje/mišljenje kod vas. Hvala na odgovorima 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jel kome bila mucnina i glavobolja nakon aspiracije? Meni je sad bas muka, a vec je proslo 12 sati. Mislim da je to sve posljedica popustanja lijeka za smirenje…🤕
Meni je bila mučnina, imala sam kratkotrajnu anesteziju, bolovi onako lagani, popila samo 1 rapidol i većinu dana preležala i gledala tv. Jedna žena mi je rekla da pijem puuuno tekućine da anestezija što prije izađe iz tijela. Pila sam vodu, čajeve, iso sport, jogurt s dobrim bakterijama, i puno piškila 😁
Držim ti fige za dalje 😉
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Angeleyes divnoo 🐣🐣
Ponuda stoji 😊... Šibnem ti ja iza Nove godine dvije kutije, to ti je taman do trećeg mjeseca jedna ampula tjedno (tolko je i preporuka uzimati), a bit ce dosta vremena da se podigne ❤️.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Kad smo kod vitamina, dugo vremena pratim svoje stanje iz krvi. Zadnje mjerenje u 7mj mi je bio vitD 34 😏
Kaže meni endokrinologinja, btw od koje očekuješ pomoć i savjet, pa to vam je super stanje 😂😂😂 ne trebate vi uzimati ništa, vidite da ste u intervalu 😂😂😂
Očito nikad nije čula za optimalne vrijednosti u kojima nešto najbolje funkcionira u organizmu.
Moja dr.opće prakse je super i dala mi je ampule, nakon što sam godinu dana pila kapi koje ništa nisu pomogle. Tako da ću sad ponovno ići provjeriti stanje.
Nažalost, bez obzira na sunčanje i sl., mi koji imamo hipotireozu, kod većine je vitD nizak 🙁
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Angeleyes divnoo 🐣🐣
Ponuda stoji 😊… Šibnem ti ja iza Nove godine dvije kutije, to ti je taman do trećeg mjeseca jedna ampula tjedno (tolko je i preporuka uzimati), a bit ce dosta vremena da se podigne ❤️.
Ajme hvala ti ❤️ idem vadit krv iza Nove godine pa ću onda i znat na cemu sam
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Angeleyes divnoo 🐣🐣
Ponuda stoji 😊… Šibnem ti ja iza Nove godine dvije kutije, to ti je taman do trećeg mjeseca jedna ampula tjedno (tolko je i preporuka uzimati), a bit ce dosta vremena da se podigne ❤️.
Ajme hvala ti ❤️ idem vadit krv iza Nove godine pa ću onda i znat na cemu sam
Odlično, onda smo se sve dogovorile❤️!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Kad smo kod vitamina, dugo vremena pratim svoje stanje iz krvi. Zadnje mjerenje u 7mj mi je bio vitD 34 😏
Kaže meni endokrinologinja, btw od koje očekuješ pomoć i savjet, pa to vam je super stanje 😂😂😂 ne trebate vi uzimati ništa, vidite da ste u intervalu 😂😂😂
Očito nikad nije čula za optimalne vrijednosti u kojima nešto najbolje funkcionira u organizmu.
Moja dr.opće prakse je super i dala mi je ampule, nakon što sam godinu dana pila kapi koje ništa nisu pomogle. Tako da ću sad ponovno ići provjeriti stanje.
Nažalost, bez obzira na sunčanje i sl., mi koji imamo hipotireozu, kod većine je vitD nizak 🙁
Hipo šta 🤔
I meni su rekli pa nije strasno mknimalno je 20, a meni je 17..zato sam koristim onaj crveni sprej i uzela te tablete pa ćemo vidjet..kazu za implataciju da je dobro da je 100-120..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Dobro jutro cure 😊
Monkica bas lijepo taaamni 🍀🍀🥰
Pupice kako ste? Meni 6dnt trodnevnih...vec bi pišala 😁😁 ubija ovo čekanje 😁😁
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna