Jel kome bila mucnina i glavobolja nakon aspiracije? Meni je sad bas muka, a vec je proslo 12 sati. Mislim da je to sve posljedica popustanja lijeka za smirenje…🤕
Jel imas jos sta od ovog?
Blagi ili umjereni sindrom hiperstimulacije jajnika, može uključivati sljedeće simptome:
[ul]
[li]Blagu do umjerenu bol u trbuhu[/li]
[li]Nadražaj trbuha ili povećanu veličinu struka[/li]
[li]Mučninu[/li]
[li]Povraćanje[/li]
[li]Proljev[/li]
[li]Osjetljivost i bol u području jajnika[/li]
[li]Povećanje tjelesne mase do 3kg[/li]
[/ul]
Samo mi je mucnina i glavobolja, ostalo ne mogu rec da je…
Jesi bila pod totalnom anestezijom? Mozda je od toga..ja sam cim sam dosla kuci popila brufen i kasnije jos jedan ali me sve jedno boljela glava i prespavala sam taj dan…
Nije kao anestezija, nego nesto sta ide direktno u venu pa brzo omami. I poslijepodne cim je pocelo popustat se javila glavobolja, a sad i mucnina. Pila sam iso sport, a ja bas nisam za zaslađene sokove i sad se sve spojilo. 🙈
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes za to ti ne znam..ali da od iso sporta zna bit muka ako samo njega piješ 🙈 ja sam ti dnevno pila bocu iso sporta i bočicu vode..bas sam pazila da unosim bar 3-4 litre tekućine...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobra večer! Ja sam nova ovdje. Ima li tko da se razumije u TSH? Bez terapije U 5. mjesecu mi je bio 2,80 uveo mi Euthyrox 25ug. U 7.mjesecu TSH 3,30 još veći onda je još povećao dozu i TSH u 9 mjesecu je pao na 2.38 a Ft4 18.3 uz Euthyrox 25/50 naizmjenično. Onda smo povećali dozu 25 vikendom ostale dane od 50. I tako smo krenuli 13.10. u postupak. S TSH 2.38 i Ft4 18.3 i s povećanom dozom Euthyrox. Na dan bete koja je bila 18.18. TSH je bio 3.51 a Ft4 21.93 iako smo mrvicu povećali dozu on je još skočio. E sad moje pitanje dali je moguće da je skočio zbog biokemijske trudnoće? Danas 8.dan ciklusa sam imala prvi ultrazvuku za Fet i rekli su da dođem opet u srijedu s nalazima TSH i Ft4 ako budu povišeni odgađamo fet. I da mi ne mogu povećati dozu lijeka jer mi je Ft4 na gornjoj granici. A ja koliko se sjecam nekad prije kad sam koristila terapiju odmah bi mi pao i TSH i Ft4 kad bi skočio skočila bi oba. A doktorica kaže da ako mi pokušaju sniziti tsh Ft4 Ce se povecati a već je sad na gornjoj granici. Do srijede nemam kada kod endokrinologa izgleda da će mi odgoditi postupak. 9.11. sam vadila hormone štitnjače i sada cu vaditi 22.11. dali stigne pasti ako je od biokemijske?.
Bok dobro nam došla 🤗 ovako postoji mogućnost da je skočio tsh od biokemijske ali je to isto tako, po mom mišljenju, slaba terapija ako žele u kratkom vremenu spustiti tsh meni je prije postupka bio 2,5 i u roku mj dana je pao na 1,5 ali je pao i fth sad sam na još jačoj terapiji i pao mi je tsh na 0,8 a ft4 sa 16 je pao na 14 iako se moj endo nadao da će ft4 narasti još ali eto nije, svašta nešto utječe na štitnjaču kako hormoni u postupku tako i trudnoća i najveći neprijatelj stres… ja bi ti svakako savjetovala prije bilo kakvog postupka da dovedeš štitnjaču u red a tek onda postupak nema smisla da trošiš postupke bzv mislim to je moje mišljenje … svakako prvo kvalitetnom endokrinologu koji će ti se posvetiti 😊
Hvala i hvala na odgovoru. Dali je vaš tsh i Ft4 sada uredu ili prenizak?
Pa ako ćemo gledati referentne vrijednosti u granicama je ali se dosta spustio zadnjih mj dana e sad jel to od lijekova ili što pazim na prehranu i vježbam pojma nemam, meni je bitno da se ja dobro osjećam... ako ti je frka (ja sam odmah prešla na Ti 😅😅) nazovi u polikliniku Leptir i naruči se imaju vrhunske liječnike a nalaze možeš i svoje što imaš donijeti... ali prvo si riješi štitnjaču ona je jako bitna za trudnoću 🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dobra večer! Ja sam nova ovdje. Ima li tko da se razumije u TSH? Bez terapije U 5. mjesecu mi je bio 2,80 uveo mi Euthyrox 25ug. U 7.mjesecu TSH 3,30 još veći onda je još povećao dozu i TSH u 9 mjesecu je pao na 2.38 a Ft4 18.3 uz Euthyrox 25/50 naizmjenično. Onda smo povećali dozu 25 vikendom ostale dane od 50. I tako smo krenuli 13.10. u postupak. S TSH 2.38 i Ft4 18.3 i s povećanom dozom Euthyrox. Na dan bete koja je bila 18.18. TSH je bio 3.51 a Ft4 21.93 iako smo mrvicu povećali dozu on je još skočio. E sad moje pitanje dali je moguće da je skočio zbog biokemijske trudnoće? Danas 8.dan ciklusa sam imala prvi ultrazvuku za Fet i rekli su da dođem opet u srijedu s nalazima TSH i Ft4 ako budu povišeni odgađamo fet. I da mi ne mogu povećati dozu lijeka jer mi je Ft4 na gornjoj granici. A ja koliko se sjecam nekad prije kad sam koristila terapiju odmah bi mi pao i TSH i Ft4 kad bi skočio skočila bi oba. A doktorica kaže da ako mi pokušaju sniziti tsh Ft4 Ce se povecati a već je sad na gornjoj granici. Do srijede nemam kada kod endokrinologa izgleda da će mi odgoditi postupak. 9.11. sam vadila hormone štitnjače i sada cu vaditi 22.11. dali stigne pasti ako je od biokemijske?.
Za IVF tsh mora biti ispod dva !!!ne vjerujem da ces moc u postupak s tako visokim tsh.sredi potpis da te lakse pratimo.malo o svom zdrastvenom stanju.a dal je od biokemijske i dal ce past ja neznam pomoci ce ti druge cure.
Tsh mi je bio 2.38 malo povećali dozu i pustili me u stimulirani postupak. Sada me i to brine možda je i zato bila biokemijska tj.otkacio se plod…nisu cekali
da padne ispod dva. Vidjet cemo što ce reci u srijedu dali ce biti fet ili ne. Gdje da sredim potpis još nisam skužila.
Pozdrav🥰kod mene Tsh oko 1 zadnju godinu dana ( uz terapiju ) a dvije biohemijske jedna za drugom, meni su rekli da je embriju ,, nesto falilo ,, da se zato nije zakacio, eh sad🤷♀️
Jel kome bila mucnina i glavobolja nakon aspiracije? Meni je sad bas muka, a vec je proslo 12 sati. Mislim da je to sve posljedica popustanja lijeka za smirenje…🤕
Jel imas jos sta od ovog?
Blagi ili umjereni sindrom hiperstimulacije jajnika, može uključivati sljedeće simptome:
[ul]
[li]Blagu do umjerenu bol u trbuhu[/li]
[li]Nadražaj trbuha ili povećanu veličinu struka[/li]
[li]Mučninu[/li]
[li]Povraćanje[/li]
[li]Proljev[/li]
[li]Osjetljivost i bol u području jajnika[/li]
[li]Povećanje tjelesne mase do 3kg[/li]
[/ul]
Samo mi je mucnina i glavobolja, ostalo ne mogu rec da je…
Jesi bila pod totalnom anestezijom? Mozda je od toga..ja sam cim sam dosla kuci popila brufen i kasnije jos jedan ali me sve jedno boljela glava i prespavala sam taj dan…
Nije kao anestezija, nego nesto sta ide direktno u venu pa brzo omami. I poslijepodne cim je pocelo popustat se javila glavobolja, a sad i mucnina. Pila sam iso sport, a ja bas nisam za zaslađene sokove i sad se sve spojilo. 🙈
Mene je jako glava boljela jedno 4 dana poslije aspiracije i dva dana sam stalno imala mučninu i prošlo je samo od sebe, ja sam mislila da je od utrica možda 🤷♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav svima, nisam nista pisala, ali sam pratila koliko sam mogla. Ja sam zapocela drugi postupak, nadam se sa boljim rezultatima jer otvaramo zadnje ampule 😀
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Pozdrav svima, nisam nista pisala, ali sam pratila koliko sam mogla. Ja sam zapocela drugi postupak, nadam se sa boljim rezultatima jer otvaramo zadnje ampule 😀
Puno puno sreće ti želim I da ovaj bude dobitni 🤞🙏🙏💗💗
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Anči hvala na pitanju, dobro sam 🙃… Odgovorili su mi iz Petrove da mogu u fet u 12-tom mjesecu ako do 5-tog dobijem vješticu. Vjerojatno ju budem i dobila ali odlucila sam blagdane provesti u miru 🙈. Bez Zagreba, bolnice, utrica, beta i svega kaj ide s tim. Tak da cu u sijecnju😊…
Kaj se tice vitamina D, moj je isti ko tvoj 😏. Recept za D-vital 25000 sam uspjela dobiti od doktorice opce prakse. Tak da probaj tamo ako ti ginic nece napisati.
Pametno 😁
Ja se nadam da ce do Uskrsa moje 🥚 postat malo 🐣🐥 hahaha.. 😅🥰
Ma ona mi nista neda sto je vezano za mpo 🙄 sad sam si narucila neke tablete pa cemo vidjet..makar ne nadam se previse..ako ga nije digao sprej i te kapi, ne vjerujem da ce tablete imat učinka
Anči, meni nije ni mpo doktor ni opći doktor ni ginekolog dao pretrage za vitamin d, već endokrinolog! A za njega ti treba samo uputnica opće prakse, i na taj način dođi do ampula Dvitala! Zlata vrijedi jer se zaista u par mjeseci dosta digne vrijednost, a iznad 100/120 su razine koje su bitne za implantaciju!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Često sam te se sjetila..svu srecu svijeta ti zelim 🙏🤞🤞🤞🥰 javljaj nam se 🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jabuka89, joj stalno zezaju zbog tih sitnih vrijednosti i onda prave zeni veci stres nego sto je realno. Mene su stalno vracali zbog malo povisenog tsh,i na kraju mi je moj dr odobrio transfer,medjutim kako se razbolio druga dr je obavila fet i taj je bio dobitni. Tako da oni sve nagadjaju…nije sto posto. Dat cu ti jedan savjet,pogotogi ako imas i antitjela,jako pomaze aronija,dvoje casice od rakije na dan :) dobar je antioksidans i meni se u dva mjeseca iznormalizirao. I joga…jako poz. stimulira i utjece na sve zlijezde u tijelu..uz standardnu terapiju naravno
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji