RebekaBA kad ti inace bude ovulacija nakon peaka? Jesi dobila stopericu ili skroz prirodni? Ja se osobno ne bih poseksala zbog uzorka sutra. Bude ful mali volumen onda.
Stoperica je bila sinoc u 9. Jutros su mi obje jako naglasene crte. Imace imam ovulaciju 12ti a to je danas ili 13ti dan. Sutra sam ujutro u 7.15 narucena. Ali…..
Kako uopce znati kada dode do ovulacije nakon peaka? Ja to ne znam ako ne osjetim a u vecini slucajeva osjetim.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ja osjetim ovulaciju pa tako znam. Al imas nizak amh, ostavi te spermice za sutra :) Sad da je bas ovo ciklus gdje bi uspjelo prirodno (ako je puknuo folikul), a do sad se nije desilo - male šanse. Nije da ces nesto propustiti iako kuzim da se tako sad osjecas… Al nadam se da me kuzis kaj hocu reci jer isto imam nizak amh.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja osjetim ovulaciju pa tako znam. Al imas nizak amh, ostavi te spermice za sutra :) Sad da je bas ovo ciklus gdje bi uspjelo prirodno (ako je puknuo folikul), a do sad se nije desilo - male šanse. Nije da ces nesto propustiti iako kuzim da se tako sad osjecas… Al nadam se da me kuzis kaj hocu reci jer isto imam nizak amh.
Zasto amh ima veze s ovulacijom ako je ima.. to mi malo pojasni..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Marijana5 Nije mi jasno kojoj svojoj doktorici da se javis. A sad da li je tsh problem ili ne ti nitko od nas ne moze bez tvoje i muzeve obrade reci (hormoni, prohodnost jajovoda, spermiogram i sl.). Inace, trebala bi trazit ginica uputnicu za humanu reprodukciju, narucit se na konz i rijesit sve nalaze i obavit pregled pa ce te znati sto i kako dalje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rebeka Nema veze s ovulacijom nego s time da ce ti eto u prirodnom seksu uspjeti (a nije do sada)…. ok, nadamo se i pokusavamo svaki mjesec i nekim sretnicama uspije al vecini ipak ne.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Mislila sam da si skuzila da pricam o seksu. Jer sam napisala da ostavis spermice za sutra i postupak 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Marijana, slažem se sa Ribic. Kreneš na konzultacije i znat ćeš na čemu ste kad napravite sve pretrage. Nije sad neka žurba, al ne daj da te zavlače.
Kod mene su isto stalno uštimavali hormone pa je bilo: kroz ovu godinu mora uspjeti, sad je sve ok. A kad su krenuli postupci, zametci ne valjaju. Beba je došla, ali tek nakon 10 godina. Tebi želim puno brži uspjeh😉
Rebeka, 🤞da dočekaš punkciju😊
Poz drage ženice,
Ja se evo neko vrijeme nisam javljala buduci sam se probala malo isključiti od svega u ovom vremenu između dva postupka. Ali vidim ima puno novih mamica, trudnica i pupica i svima cestitam i drzim fige za dalje..
Zanima me da li neka ima iskustva sa akupunkturom kod transfera? Citala sam da pomaze za implementaciju pa razmisljam da probam buduci u srijedu imam transfer.. Samo ne znam da li je bolje prije ili nakon transfera, a na netu naravno ima svakakvih informacija.. Pa ako je neka probala molim za savjet i preporuke!
Hvala puno😘
👱♀️35👨🦱42
Duboka endometrioza IV stadij, 2018.laparoskopija,
2019.laparotomija,
2020.VI. IVF u KBC RI (Bemfola150, Brevactid), 1JS, ICSI oplodena i vracena 3.dan, prokrvarila prije bete, komplikacije nakon mj.dana upala zdjelice i ponovna laparaskopija
2021.X. IVF u Poliklinici IVF (Gonal 225+menopur 75, ovitrelle) 4JS, 2 oplodene i vracene 3.dan, beta 12dnt 61.5, 14dnt 29.6 😔
2022.IV. IVF u Poliklinici IVF (Rekovelle12+menopur150,brevactidx2) 4JS, 4 oplodene
Marijana5Nije mi jasno kojoj svojoj doktorici da se javis. A sad da li je tsh problem ili ne ti nitko od nas ne moze bez tvoje i muzeve obrade reci (hormoni, prohodnost jajovoda, spermiogram i sl.). Inace, trebala bi trazit ginica uputnicu za humanu reprodukciju, narucit se na konz i rijesit sve nalaze i obavit pregled pa ce te znati sto i kako dalje
Hvalaa na odgovoru. Svojoj doktorici opće prakse. Rado bi tražila da me šalju dalje ali odgovor sestre kod ginekologa je da oni nemaju vise veze i ukoliko dođe do trudnoće da im se javim, to je njezin odgovor.. Na prohodnost jajovoda nisam isla,a muž je napravio spermiogram i uredan je(i to smo napravili na svoju ruku).
Hvala Vam
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Marijana, slažem se sa Ribic. Kreneš na konzultacije i znat ćeš na čemu ste kad napravite sve pretrage. Nije sad neka žurba, al ne daj da te zavlače.
Kod mene su isto stalno uštimavali hormone pa je bilo: kroz ovu godinu mora uspjeti, sad je sve ok. A kad su krenuli postupci, zametci ne valjaju. Beba je došla, ali tek nakon 10 godina. Tebi želim puno brži uspjeh😉
Rebeka, 🤞da dočekaš punkciju😊
Hvala puno na odgovoru. Bas sto sam i napisala ovdje kod nas su malo bezobrazni doktori.
Kada su mi ustanovili problem sa stitnjacom. Sestra od ginekolga mi je rekla kako oni vise nemaju veze samnom nego samo ako dođe do trudnoće da im se javim. Malo ruzno.
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Sortiraj odgovore