Marijana, slažem se sa Ribic. Kreneš na konzultacije i znat ćeš na čemu ste kad napravite sve pretrage. Nije sad neka žurba, al ne daj da te zavlače.
Kod mene su isto stalno uštimavali hormone pa je bilo: kroz ovu godinu mora uspjeti, sad je sve ok. A kad su krenuli postupci, zametci ne valjaju. Beba je došla, ali tek nakon 10 godina. Tebi želim puno brži uspjeh😉
Rebeka, 🤞da dočekaš punkciju😊
I neka je vaša beba živa i zdrava ❣️
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Marijana5 Ne bih znala sto s tvojom obradom za plodnost ima bas opca praksa. Uglavnom, svakako odluci gdje bi isli u postupak te trazi ginekologa uputnicu. I onda zaista oni nemaju veze s tobom (osim uputnica/recepata)… Sve ces odradivati u klinici/bolnici za koju se odlucis.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sunny hvala ti na odgovoru. Reci mi jos molim te jel kod tebe dijagnosticiran PCOS (bas sindrom) ili imas samo jajnike policisticnog izgleda (PCO like)? i ako ti nije problem napisati koliko ti je amh.
Zanimljiva mi je tvoja terapija. Narocito ovaj suprecur. Jel to uobicajeno daju u repromedu ili je to bilo skrojeno za tebe? Kod mene postoji taj problem velike kolicine nezrelih stanica kod aspiracije. Brdo folikula dobijem, jer imam jajnike policisticna izgleda, ali zrelih bude svega nekoliko.
A sto se tice muza, i njemu su spolne hormone vadili? To je u okvoru obrade u Repromedu ili?
I da li rade vikendom pod normalno ili “po potrebi”.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sunny hvala ti na odgovoru. Reci mi jos molim te jel kod tebe dijagnosticiran PCOS (bas sindrom) ili imas samo jajnike policisticnog izgleda (PCO like)? i ako ti nije problem napisati koliko ti je amh.
Zanimljiva mi je tvoja terapija. Narocito ovaj suprecur. Jel to uobicajeno daju u repromedu ili je to bilo skrojeno za tebe? Kod mene postoji taj problem velike kolicine nezrelih stanica kod aspiracije. Brdo folikula dobijem, jer imam jajnike policisticna izgleda, ali zrelih bude svega nekoliko.
A sto se tice muza, i njemu su spolne hormone vadili? To je u okvoru obrade u Repromedu ili?
Meni su i Šimunić (polik IVF) i Radončić (Reptomed) rekli da imam izgled policisticnih (PCO like). Ima puno antralnih 15-18, AMH 62, redovit ciklus (32 dana), potvrđene redovite ovulacije, testosteron mi je ok, ali imam inverziju LH FSH. Ja sam u Repromedu bila u dugom protokolu. 2 mjeseca kontracepcija (da mi se jajnici malo smire i izbjegnemo hiper). Od zadnjeg dana kontracepcije smo uveli sprej Suprecur koji je supresija. On gasi sve nase prirodne hormone i onda dr sa terapijom dovodi nase hormone (lh/fsh) na zeljenu razinu. Ja sam odlicno reagirala na puregon (cisti fsh) tako da mi nije uvodio nista dodatno od terapije nego mi je samo dozu prilagodavao. Imala sam od pocetka 10 antralnih i na kraju je bilo 9 js i 8 zrelih. I nisam imala hiper. Sto se tice Suprecura mislim da je on u Repromedu standardna terapija, a ostale lijekove prilagodavaju tvojim nalazima.
Moj M je radio hormonsku obradu (testosteron, lh i fsh) prije TESE postupka. Te nalaze, zajedno sa nalazom TESE je donio biologu i zajedno su prosli kroz nalaze. Kod nas je azoospermija tako da tu nema velike filozofije oko nalaza. Imali smo ukupno 12 spermija i sa njima su oplodili moje stanice. Od 8 js se oplodilo 6 i 2 su dosle do blastice. Biolog S je stvarno dao sve od sebe i napravio cudo s obzirom na dijagnozu 🙏
Vikendom rade po potrebi. Meni nista nije palo na vikend, ali me je biolog zvao u subotu da mi kaze kako napreduju embriji. Tako da transfere i aspiracije rade.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Rebeka Sretno i nadam se da nije bila ovulacija!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Meni su i Šimunić (polik IVF) i Radončić (Reptomed) rekli da imam izgled policisticnih (PCO like). Ima puno antralnih 15-18, AMH 62, redovit ciklus (32 dana), potvrđene redovite ovulacije, testosteron mi je ok, ali imam inverziju LH FSH. Ja sam u Repromedu bila u dugom protokolu. 2 mjeseca kontracepcija (da mi se jajnici malo smire i izbjegnemo hiper). Od zadnjeg dana kontracepcije smo uveli sprej Suprecur koji je supresija. On gasi sve nase prirodne hormone i onda dr sa terapijom dovodi nase hormone (lh/fsh) na zeljenu razinu. Ja sam odlicno reagirala na puregon (cisti fsh) tako da mi nije uvodio nista dodatno od terapije nego mi je samo dozu prilagodavao. Imala sam od pocetka 10 antralnih i na kraju je bilo 9 js i 8 zrelih. I nisam imala hiper. Sto se tice Suprecura mislim da je on u Repromedu standardna terapija, a ostale lijekove prilagodavaju tvojim nalazima.
Moj M je radio hormonsku obradu (testosteron, lh i fsh) prije TESE postupka. Te nalaze, zajedno sa nalazom TESE je donio biologu i zajedno su prosli kroz nalaze. Kod nas je azoospermija tako da tu nema velike filozofije oko nalaza. Imali smo ukupno 12 spermija i sa njima su oplodili moje stanice. Od 8 js se oplodilo 6 i 2 su dosle do blastice. Biolog S je stvarno dao sve od sebe i napravio cudo s obzirom na dijagnozu 🙏
Vikendom rade po potrebi. Meni nista nije palo na vikend, ali me je biolog zvao u subotu da mi kaze kako napreduju embriji. Tako da transfere i aspiracije rade.
Sunny,
Oprosti što uskacem samo, ali trenutno smo u traženju opcija za dalje,pa jel bi mi mogla molim te reci koliko vas je sve zajedno došao postupak u Repromedu?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Libo svježi postupak ukupno 22tis sa lijekovima i folikulometrijama. S tim da smo mi radili ICSI iz TESE materijala i to je najskuplji postupak. ICSI iz svježeg uzorka je jeftiniji.
FET je ukupno bio 5tis. Opet sa lijekovima i folikulometrijama.
Evo tu imaš njihov cjenik https://www.poliklinika-repromed.hr/cjenik-usluga/
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, sretno danas ako tko šta ima
Monkica uživaj u druženju s Viktorom danas!
Sunny 14 tjedana , pa kad prije!! Zašto tvoji tjedni idu brže , a moji ne!? Kak si krenula, stići ćeš me
Kako ste ostale trudnice?
Amelie kako si nam ti, zbilja se približavaš kraju, jel sve spremno, jesi uzbuđena?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Libosvježi postupak ukupno22tis sa lijekovima i folikulometrijama. S tim da smo mi radili ICSI iz TESE materijala i to je najskuplji postupak. ICSI iz svježeg uzorka je jeftiniji.
FET je ukupno bio 5tis. Opet sa lijekovima i folikulometrijama.
Evo tu imaš njihov cjenikhttps://www.poliklinika-repromed.hr/cjenik-usluga/
Hvala ti. 🤗Budem zvala pa vidjela što će reći.
Imam još pitanje za trudnice, jel se sjećate kakav vam je bio cerviks na početku trudnoće?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hvala ti. 🤗Budem zvala pa vidjela što će reći.
Imam još pitanje za trudnice, jel se sjećate kakav vam je bio cerviks na početku trudnoće?
Moj je bio tvrd i spušten. Dignuo se tek negdje tamo oko 8-9 tt. Meni nije bio pokazatelj trudnoće..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji