Evo cure malo detaljnije. Ono sto mi se posebno svidjelo je da se u tancine uzima anamneza i da se obraca paznja na muski faktor. Koliko god se izabere mikroskopski najbolji i najbrzi spermatozoid ipak mislim da na njihovom kvalitetu i te kako treba poraditi. Ker nakon 3 dana ulogu rasta i razvoja embriona preuzima spermatzoid. Sto je vjerovatno i problem u nasem slicaju jer dodjemo do pozitvne bete ali stane razvoj pa su zato za PGD. S obzirom da je suprug imao nekad u ejakulatu nakupine leukocita sto smo im rekli oni su nas pitali da li je pio terapiju.
Tada je on bio pregledan od strane urologa i uradjen mu bris uretre koji je bas bolan i neugodan na sta su oni rekli svaka cast. Mi smo znali da je to tako bolno i neprijatno ali nam nije bilo jasno zasto je spermokultura uvijek uredna a imaju nakupine leukocita pa smo trazili uzrok. Posto je i tada i bris bio negativan ja sam samoinicijativno njemu ukljucila Doksiciklin tbl. I nakon toga stvarno nije imao tih nakupina.
Kod njih je inace praksa da ukljucuju antibiotike ali s obzirom da sam ja to suprugu vec ukljucivala oni su za sad odustali i misle da ne treba ( jadnika sam drzala 21 dan na Doksiciklinu🤷♀️). Te mu je ukljucen Profertil 1x3 tbl iza vecere. Tako da nije za sad dobio antibiotik ni antimikotik.
Meni su napisali Profertil lady, DHEA 50 1x2, Konzim q10 od 100 mg, Vitamin D ali Krka prozbodjac, Aspirin 100 i Folacin.
Mene je najvise zabrinulo to da jos uvijk imam poprilicno koncetraciju lijekova u organizmu jer bas da imam8 jednakih folikula znaci da ipak treba pauza.
Po njima je plan da odmorim i kad krenem u postupak da se uradi aspiracija i embrij posalje na PGD. Taj nalaz se ceka mjesec dana i tad se odlucuje za FET. Meni je to svakako ok jer oni kazu da nema smisla da prolazim psihicki kroz transfere ako embrij nije uredan sto mi je ok. Zadovoljni su nalazima i antimiler i za stitastu da nastavim terapjju, mislim ja sam jos ranije radila silnu serologiju posto mi je to struka… tipa Coxacie virus, Parvo virus, CMV i EBV te Rubellu i oni se smiju kaze predetaljno. Ali s obzirom da meni dolaze trudnice da ja ocitavam TORCH volim imati ulaznu serologiju.🤣
Eto sad vas bas udavih sa informacijama 🥰🥰🥰🥰
Curama koje slave srecan i blagoslovljen Uskrs❤️🍀
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Bokic svima!Neko duze vrijeme me nije bilo,tu i tamo sam vas znala skicnut i procitat...drago mi je zbog svih dobrih vijesti,a za one lose,nedajte se i borite se i dalje!!!
Napokon i ja krenula u stimulirani FET,u srijedu 9dc mi prvi uzv,nadam se da ga ovaj put nece nista odgodit!!!
Svima koje slave zelim Sretan Uskrs!!
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Cure drage želim vama i vašim obiteljima sretan Uskrs 😊 nadam se da ste se lijepo provele/provodite za produženi vikend 😊
Lindsay cestitam mamice 🥰 stigla vaša princeza 😊
Avocado super sve kako treba biti 😊
Leia u Repromedu je meni super sto se mozes konzultirati i sa ginekologom i sa biologom (mozda je tako u svim privatnim polik, ali ne znam). Kod nas je muski problem, na prvim konzultacijama sam ja isla kod gin na razgovor i pregled, a muz je bio kod biologa na razgovoru. Koliko je individualan pristup mi je tesko procijeniti, jer smo mi bili u jednom postupku. Meni je terapija od prve pogođena i sve je bilo dobro tempirano. Moja preporuka je da podete na konzultacije i vidite kako ce vam leci dr i biolog. Dodite spremni sa pitanjima i sve ih ispitajte sto vas zanima. Nece oni bas puno pricati, ako vi nemate pitanja. Ako te jos nesto konkretnije zanima slobodno pitaj 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nanaj bravo za betu❤️🍀
Capizao mi je idemo hrabro naprijed🤞🥰
Stela u potpunosti se slazem sa tobom da je poprilicno hrabro od nekoga da promjeni terapiju zeni kojoj je istu propisao ljekar. To kazem i sa stava mene kao pacijentice a i mene kao ljekara koja uvijek pita svog ljekara koji vodi postupak za savjet ili suplement za koji sam cula. Jer jesam ljekar ali nisam ni ginekolog niti specijalista za reproduktivnu medicinu!
Ali jos mi je draze procitati da su cure ovdje sa obe noge na zemlji i stabilno i prihvate kritiku a i uljudno odgobore na istu. Ponosna na sve vas 👏
Da javim kako je bilo na konsultacijama u Bahcecci. Poprilicno zadovoljni anamneza izuzetno opsirno i detaljno uzeta. Ono sto je za nas njihova preporuka je da se radi PGD embrija bez obzira na uredan nas kariotip. Dobili preporuke za suplemente.
Dr me pregledala UZV iako mi je 6/7 dan ciklusa imam 8 folikula na oba jajnika velicine 12 do 13. Sto samo znaci da sam ja jos uvijek u stimulaciji i da su lijekovi uveliko tu🤷♀️
Tako da ako rastu 2mm dnevno ovulacija mi je 10 ili 11dan po ovom pa se bacamo na posao🤣
Preporuka je da se oporavim i da se javim kad se odlucim bez pritiska.
Mi jos cekamo odgovor iz Ceske dok im prodju praznici ce nam se javiti ali su vec poslali upitnik i cjenovnik.
Takica, super da ste dobili info u Bahcecci.
Nadam se da će bit dobra odluka sto god odaberete.
🤞😇
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure sretan Uskrs
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sretan Uskrs svima💜🐣🐰🥚..neka nam ovo vrijeme sreće i obilja isto to donese u naše živote🙏🏽✨
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Cure Sretan Vam Uskrs! Moze jedno pitanje..
U prirodnom sam ciklusu.. jucer mi se nazirala na LH trakici druga crtica a danas su obje iste.. strah me da ce prsnuti danas a tek sutra ujutro sam u Petrovoj pa ako ne prsne odmah punkcija. U nedoumici sam, imali smo odnos prije 3 dana pa sad dali da imamo danas a onda sutra opet mora dati uzorak u slucaju punkcije.. Hvala na odg.unaprijed.. xxxx
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sretan i blagoslovljen Uskrs drage cure! 🐣🌺🤍💫
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
RebekaB A kad ti inace bude ovulacija nakon peaka? Jesi dobila stopericu ili skroz prirodni? Ja se osobno ne bih poseksala zbog uzorka sutra. Bude ful mali volumen onda.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
RebekaBA kad ti inace bude ovulacija nakon peaka? Jesi dobila stopericu ili skroz prirodni? Ja se osobno ne bih poseksala zbog uzorka sutra. Bude ful mali volumen onda.
Stoperica je bila sinoc u 9. Jutros su mi obje jako naglasene crte. Imace imam ovulaciju 12ti a to je danas ili 13ti dan. Sutra sam ujutro u 7.15 narucena. Ali.....
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji