Panda kako ne bi istrpila pa ti si žena zmaj kao i svaka moćna žena na ovom forumu svašta mi prođemo i istrpimo da bi došle do svog cilja 🤭 nažalost živimo u vremenu kada je ljudska intima izgubila vrijednost svi su previše znatiželjni i zanima ih tuđi život dok svoja sranja, da prostiš, metu pod tepih ali se na to ne treba obazirati ja takvim dušebrižnicima zatvorim brnjicu i samo kažem "pa ja ne mogu imati djecu" a onda nastane tajac😈🤬 radim u kolektivu gdje nas ima puno i svi su znatiželjni ali dovoljno pametni da sami zaključe ako sam 10 godina u vezi i uskoro ću 35 godina, a djece nemam, da je očito da imam zdravstvenih problema ali ja kao ja sam po prirodi lajava pa i da me netko pita nije mi problem o tome pričati jer je neplodnost dijagnoza s kojom se bori sve veći broj parova, na našu žalost... sve što nam život priredi i koliko god da nas puta pošteno ošamari mi iz ovoga svega izađemo kao hrabre žene i prave ratnice... uh raspisala sam se OPET 🤭🤣🤣🤣 od dns sam krenula s poslom, moram priznati s teškom mukom jer mi se neda, ali što je tu je, i malo mi je štitnjača poludila otišla ona lijepo u hiper pa sam za ništa 🥺 valjda me to sve neće sjebucniti za postupak koji čekam i čekam i čekam 🤷♀️🙈❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav, nova sam ovdje. Ovo mi je prvi stimulirani Ivf, prošli mjesec prirodni ali bezuspješan. Sad mi je već deseti dan ciklusa, dok kaze da mi se jedan jajnik malo povećao i digao gori. Rekao je da je to ok al ja sam nekako sad zabrinuta. Malo osjetim pritisak na desnoj strani. Je li mozda neka od vas imala takvih iskustava?
Bejbe2018 nažalost puno je ovakvih i sličnih komentara i zapitkivanja na poslu i u cijeloj okolini. Osim podrške bližnjih, jednako je bitna podrška na poslu za sve nas što prolazimo. Osjetljive smo i dodatni stres nam nije frend. 😅 Ne mogu se inače žaliti na to jer najbliže kolege s kojima radim imaju razumijevanja i uskoče mi kad god treba. Sretna si da i ti imaš takve kolege. 😊
A kolegici (koja je btw mojih godina) sam kao djetetu objasnila kad netko dugo nema djecu, to u pravilu znači jednu od sljedeće dvije stvari: ili ne može ili ne želi. I svakako će to podijeliti s kim želi i sam bez postavljanja pitanja.
Stela nema gore nego se vratiti na posao nakon dužeg vremena. Mislim da većini uzrokuje stres i bezvolju. Samo ti pazi na svoje zdravlje. Nadam se da će se smiriti i da to sve bude kako treba za postupak. Nisam neki stručnjak za štitnjaču, pa možda pitam glupo pitanje. Je li ti stres kumovao hiperu ili se nešto drugo poremetilo? Ps samo ti nama piši koliko god ti srce želi. 🥰❤
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Anči ja samo virnem tu da vidim što se s tobom događa.. a baš mi je krivo... Drži se, tvoj anđeo te čeka❤️❤️❤️❤️ želim ti svu sreću dalje 😘
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Draga Anči, jako jako sam tužna što je postupak ovako ispao.🙁 Šaljem zagrljaj ❤ Nađi dobrog MPO doktora, koji će pristupiti tebi i mužu individualno. Dobro je što već sad radiš pretrage za trombofiliju.
Drži se, odmori se, nadam se da uskoro nastavljaš dalje...
Cure, što se tiče posla, razumijem vas skroz. Svaki pit molim doktora da me naruči što ranije ujutro da se stignem do pol 10 vratiti na posao (živim i radim 100 km od Zagreba). Na poslu me srećom ne zapitkuju puno, ali znaju da "nešto idem u Zagreb ginekologu".
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Bejbe2018nažalost puno je ovakvih i sličnih komentara i zapitkivanja na poslu i u cijeloj okolini. Osim podrške bližnjih, jednako je bitna podrška na poslu za sve nas što prolazimo. Osjetljive smo i dodatni stres nam nije frend. 😅 Ne mogu se inače žaliti na to jer najbliže kolege s kojima radim imaju razumijevanja i uskoče mi kad god treba. Sretna si da i ti imaš takve kolege. 😊
A kolegici (koja je btw mojih godina) sam kao djetetu objasnila kad netko dugo nema djecu, to u pravilu znači jednu od sljedeće dvije stvari: ili ne može ili ne želi. I svakako će to podijeliti s kim želi i sam bez postavljanja pitanja.
Stela nema gore nego se vratiti na posao nakon dužeg vremena. Mislim da većini uzrokuje stres i bezvolju. Samo ti pazi na svoje zdravlje. Nadam se da će se smiriti i da to sve bude kako treba za postupak. Nisam neki stručnjak za štitnjaču, pa možda pitam glupo pitanje. Je li ti stres kumovao hiperu ili se nešto drugo poremetilo? Ps samo ti nama piši koliko god ti srce želi. 🥰❤
Pa ako ćeš iskreno pojma nemam jer mi se još ovo nije dogodilo uvijek sam se borila s visokim tsh koji je uz terapiju bio normalan što se dogodilo pojma nemam jedino što sam promijenila je to što sam skinila kile, počela zdravo papati i vježbati možda sam se i preforsirala s vježbanjem pojma nemam stres sam otpisala jer sam se fakat odmorila na go tako da ću sada malo sporiji tempo uzeti za vježbanje s kilama me mislim više ići dole samo ću ih održavati ako idući mj tsh bude još niži onda moram kod endo pa ću biti pametnija 😁😊😙😙🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anči žao mi je, ali sve smo već znali ❤️
Miss Ivydrago mi je da je sve dobro i da je malac živahan 🤩
Takica držimo fige 🤞
Nisam sve popratila, meni danas već krenulo krvarenje. Bila kod doktorice, loša situacija 3 + 2 dobra folikula i 3 + 2 sitna od kojih se ne očekuje ništa. Doktorica se odlučila za blagu stimulaciju, Letrozol i Menopur, pa vas molim iskustva s tim tko ima 🤗
Leteozol nisam koristila. Menopur se mučka. Daju ti običnu plastičnu špricu za to. Meni je nekad s njom bilo teško jer je "neosjetljiva" na male potiske pa sam se bojala kad istisnem zrak da mi ne "odleti" previše pa i lijeka ispustim van. Šprica na cetrotidu je puno osjetljivija i s njom je lakše rukovati. Menopur sam dobila poslije puregona i gonala. Očito je po nečemu bolji od njih kad su ga dali za finish. Sretno. 🤞🤞 Dovoljna ti je jedna, kvalitetna js. 🤞🤞 Ima nade.
Sad ti vidim u potpisu da si već koristila menopur. 🤦🤦
Hvala ti svejedno :) Ali zanimaju me više iskustva koliko se dobiva jajnih stanica. Nego, ti si na kraju imala više folikula nego što su ti na početku prebrojili?
Ja sam imala tu stimulaciju, letrizol od 2 do 6 tog dana, 3 tbl, a od 5 tog dana po 4 menopura i od 6 tog dana cetrotide, ovitrell i decapeptil stoperica, inace imam nizak amh, oko 7 antralaca, stanica na toj stimulaciji bi imala jednom 4, drugi put 3..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Anci,Rainbow ❤️❤️ Zao mi je cure,neka bude zadnji negativni testic ikad 😘🤞🏻
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Kacusha da oni su privatna poluklinika i sta god sam pitala trazila dobila sam odgovor posvetio se i napravio sve sta je bilo bitno da mi popravi stanje .
Njihov pristup svemu me odusevio jer gleda svaki nalaz i posveti se svakom detalju i puno me uputio sta dole pola nisam tako da za sada smo zadovoljni.
Repromedom
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure meni danas potvrdjeno 06.03 ulazim u bolnicu .
Od 01.03 moram uzimati Duhpaston ?
Dali je itko to od vas uzimao uglavnom to da nebi mozda dobila ranije menstruaciju ali meni se cini da samo ja to kod prve kiretaze pila da prokrvarim ili se varam nemogu se sijetiti nikako strah me da krenem piti a da dobijem inace tribam dobit 10.03 a zahvat mi 07.03
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji