Hvala cure!! VM čestitam!!! 😘
Meni su oba jajnika preko 10cm. Imam vode u trbusnoj supljini i krv mi je u najblazu ruku, grozna. Poviseni leukociti, crp, itd... stomak mi je ko da sam 6 mjeseci trudna.
Trenutno sam samo na Albuminima.. al zasad nema nekog pomaka. Sutra opet vađenje krvi i uzv.
Nadam se da cemo se moje bebice i ja izvuc iz ove kaše da možemo guštat kako triba😓🙏
05.12.2022 💗
Ja jos cekam nalaz. Pa necu valjda cekat do ponedjeljka? 🤦🏼♀️
Samo još tebe čekamoooo 🤗🤗🤗🤗🤗
05.12.2022 💗
VM, dobro se poduplala, vidi s doktorom, mozda te odmah naruce na uzv. Ako budes ponavljala, najbolje u utorak. Sretno! 🤞
Angeleyes, probaj nazvati da vidis gdje je zapelo sa rezultatima, drzim fige da je dobra 🤞🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Tina ja sam piškila 6dpt, mozes i ti🤭❤️🤞🍀! Anči tebi je ipak mozda malo rano, ali prekosutra već mozes❤️. A vidi mene, sad hrabro nagovaram,a sama sam jedva štapić umocila u času kolko mi se ruka tresla😂.
Ma jooj..bas sam dugo bila mirna, čak 3 dana 😂
Ma ne budem prije ponedeljka ako bude sve ok prek vikenda 🙈
Od jutros imam temp 36,9, boli me trbuh, al vise jajnici, nekad me samo malo prođu grčevi po maternici i malo leđa..jedino kaj su mi cijeli dan gaće mokre kao da sam se upiškila 🙄 znači nije ono klasika od utrića nego bas kao voda 🤷🏽♀️
Pa temp je dobar znak, nije od utrica jer i dosad si ih uzimala:))a i razno razni iscjetci su takoder lip znakic i lagana menstrualna bol (sve su to simptomici trudnoce)😀
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Maskhice hvala❤️! I ja se nadam od sad na dalje samo dobrim vijestima ❤️…
Anči danas sam 6+2🤭…
Tina ja sam piškila 6dpt, mozes i ti🤭❤️🤞🍀! Anči tebi je ipak mozda malo rano, ali prekosutra već mozes❤️. A vidi mene, sad hrabro nagovaram,a sama sam jedva štapić umocila u času kolko mi se ruka tresla😂.
Ma jooj..bas sam dugo bila mirna, čak 3 dana 😂
Ma ne budem prije ponedeljka ako bude sve ok prek vikenda 🙈
Od jutros imam temp 36,9, boli me trbuh, al vise jajnici, nekad me samo malo prođu grčevi po maternici i malo leđa..jedino kaj su mi cijeli dan gaće mokre kao da sam se upiškila 🙄 znači nije ono klasika od utrića nego bas kao voda 🤷🏽♀️
Pa temp je dobar znak, nije od utrica jer i dosad si ih uzimala:))a i razno razni iscjetci su takoder lip znakic i lagana menstrualna bol (sve su to simptomici trudnoce)😀
Sve to stoji..meni samo ubija nadu bol u ledima jer mi je to uvijek znak da vjestica dolazi..a vidjet cemo kako bude 🤞🏻
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo docekala i ja. Beta je 440, poduplala se ❤❤❤
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sunny raste bebica 🙈 kako se ti osjećaš? 😍
Ribić sretno draga 🤞🙏🤗
Miša Ivy moja hahaha što te briga paraj nosom nebo i mazi bušu ❤❤🤗
Petra čestitam draga ❤❤❤
Avocado sunce kako si? U kojoj si fazi? 🤗🤗❤
Sani88 draga kako si mi ti? Žao mi je što je sve tako prošlo ali poslije biokemijske je puno cura imalo dobitni postupak 🙏🙏🤞🤞🤞🤗🤗❤❤
Dashuri čestitam draga i brz oporavak ti želim 🤞🙏❤
Divna 🤗🤗❤
Ma sunce držim 🤞🤞 da mučnine brzo prođu i da se možeš najesti kao čovjek 😁😁😁🤗❤
Barby eh ta vještica kuja uvijek kasni kada ne treba 🥺 držim 🤞🤞🤞 da dođe što prije 🙏❤❤❤
VM i Angeleyes čestitam na lijepim betama neka vas prati školska trudnoća 🤞🙏🥰🤭
Rainbow_Hope kako si? Čekam test 🤭🙈🤞🙏❤❤
Anchy smiri se, uzivaj u predivnom vremenu i nemoj misliti na menga simptome 😁 uskoro čekam tvoj test i ima da bude plus ko kuća 😁🤞🙏❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Angeleyes 💃💃💃💃💃juhuuu superrrr
VM cestitam odlicna beta
Bas sam srecna kad vidim da ima uspjeha.
Dace Bog da sve docekamo svoje bebce❤️❤️❤️❤️
Oprostite mi danas sam bas nesto sentimentalna🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Evo docekala i ja. Beta je 440, poduplala se ❤❤❤
Aaaaa divnooo😍🎊🎊
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji