Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mashkica
    24. Ožujak 2022. 13:26

Cure sorry nikako da se jučer javim da pozitivnim betama čestitam i curama kojima nije uspjelo ovaj put posaljem zagrljaj i stvarno mislim na vas. Arnoldica držimo fige i mislimo da nije vnm trudnoća nego biokemijska i poslije nje će se uhvatiti čvrsto! Sani za tebe isto mislim, sljedeći postupak je tvoj. I meni je uspjelo posle biokemijske i mnogo žena ovdje imamo sa istim slučajem. Anci dobro je da nema bakterije, divno, sad popij kaficu mirna i biće to super, mene je isto nelagoda nekakva bila posle transfera, bas me istipao nečim da me stvarno bolilo. 
    Meni je pregled u 15 danas i jedva čekam. Danas sam Anci 11+4.
    Javim se kasnije opet posle pregleda❤️❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

💜Medenko
    24. Ožujak 2022. 13:45

VM

Eles, Medenko vi idete po prve bebice ili vec imate djece?

Nemam..kasno se udala..uvijek bila zdrava,nisam žurila i eto..💁🏽‍♀️život te dostigne..a i godine🙈

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Mrs.IBT
    24. Ožujak 2022. 13:48

Drage cure, muž i ja smo odlučili otići privatno zbog dugog čekanja preko HZZO... 
    Moramo negdje zakazati konzultacije, gdje se vama pokazalo najbolje? 
    Budući da nije postupak jeftin, a nalazi su takvi kakvi jesu, pretpostavljam da ćemo morati na IVF i to stimulirani. Imate li kakve preporuke u vezi toga, ako možemo birati da li da odemo na ICSI? Najviše me strah toga da neće izvaditi dovoljno jajašaca. Ima li koja ženica sa niskim AMH, a višim FSH, koliko su vam jajašca uspjeli izvaditi? 

eles
    24. Ožujak 2022. 13:56

💜Medenko

VM

Eles, Medenko vi idete po prve bebice ili vec imate djece?

Nemam..kasno se udala..uvijek bila zdrava,nisam žurila i eto..💁🏽‍♀️život te dostigne..a i godine🙈
    Kako tebi teku pripreme za VV?

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

• BugaDuga
    24. Ožujak 2022. 14:54

Cure, samo da javim da sam od danas PUPO!!! Vracena jedna blastica. Beta za 14 dana!

26.4. 7+1 ❤️

Stela_M
    24. Ožujak 2022. 14:54

Mrs.IBT

Drage cure, muž i ja smo odlučili otići privatno zbog dugog čekanja preko HZZO…
    Moramo negdje zakazati konzultacije, gdje se vama pokazalo najbolje?
    Budući da nije postupak jeftin, a nalazi su takvi kakvi jesu, pretpostavljam da ćemo morati na IVF i to stimulirani. Imate li kakve preporuke u vezi toga, ako možemo birati da li da odemo na ICSI? Najviše me strah toga da neće izvaditi dovoljno jajašaca. Ima li koja ženica sa niskim AMH, a višim FSH, koliko su vam jajašca uspjeli izvaditi?

Ivf i Icsi postupak ovise o nalazu sgrama u vašem slučaju ide se na icsi metodu jer je to najsigurnije da će se jajne stanice oploditi samim time je takav postupak skuplji... svi hvale Repromed da imaju najboljeg embriologa pa će ti se netko od cura sigurno javit.. raznih opcija imaš ako ćeš platiti ali ti ja osobno oko toga ne mogu pomoći jer sam ja preko Hzzo-a u ivf poliklinici i ja sam tamo jako zadovoljna ali bože ima i cura koje nisu bile zadovoljne ali je to normalno ne sjedne nam svaki dr jednako... kod niskog amh moraš odmah biti spremna da nećeš dobiti puno jajnih stanica ali da te utješim moja frendica s amh 0,2 i fsh 13 je ostala trudna iz prvog postupka tako da ima i pozitivnih priča samo nam se zvijezde moraju poklopiti 🤭❤ btw boostaj dragoga taj sgram se može i tekako popraviti moj dragi je dokaz 🤭❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    24. Ožujak 2022. 14:55

BugaDuga

Cure, samo da javim da sam od danas PUPO!!! Vracena jedna blastica. Beta za 14 dana!

Sretno pupice neka se mrva čvrsto primi 🥳🥳🤗🤞🙏❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    24. Ožujak 2022. 14:57

Mrs. IBT btw sve je to individualno što se tiče tvog pitanja koliko netko dobije jajnih stanica ovisi o tome kako ćeš ti reagirati na protokol odn lijekove kakav će on biti, hoće li ti tetapija biti pogođena to su opet faktori koju su fakat individualni 🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Angeleyes
    24. Ožujak 2022. 15:28

Cure, mene bole jajnici povremeno, ali posebno lijevi osjećam jučer i danas. I jutros se nasmijala nešto, stvorila dole pritisak i sad me pogotovo taj lijevi jajnik boli, kao pred kraj stimulacije kad nam i hodanje smeta. Imam li razloga za brigu obzirom da je i trudnoća sada tu..? Sutra bi zvala doktoricu, sada mogu samo na hitnu ako se ne smiri...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Mrvica722
    24. Ožujak 2022. 15:58

Angeleyes

Cure, mene bole jajnici povremeno, ali posebno lijevi osjećam jučer i danas. I jutros se nasmijala nešto, stvorila dole pritisak i sad me pogotovo taj lijevi jajnik boli, kao pred kraj stimulacije kad nam i hodanje smeta. Imam li razloga za brigu obzirom da je i trudnoća sada tu..? Sutra bi zvala doktoricu, sada mogu samo na hitnu ako se ne smiri…

Ne brini samo lezi na lijevi bok i stavljaj ako moras utriće, malo se smiri ovi dana i lezi. Ja sam imala svakakve senzacije, bolove pa do strujih udara doslovno. Malac raste 😘🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.