Jutro❤️!
Maskhice sretno i uzivaj s bebicom😍!
Anči hvala Bogu da ti je bolje 🙏❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Jutro cure. Meni se bliži prvi postupak kroz tjedan dana, ovisno kad dođe menga🙈 Imam par pitanja 🙃 Dr u Petrovoj rekla da kad počnem sa lijekovima da moram prestati vježbati 🤷♀️ S obzirom da mi idemo na FET kasnije, dal nakon aspiracije mogu nazad početi vježbati do transfera?
I još jedno pitanje, vidjela sam da je jedna cura neki dan pitala vezano za suplemente da li moram što prekinuti uzimati ili sve normalno nastavljam? (Nisam uspjela popratiti ako je tko odgovorio)
Hvala na odgovorima i sretno svima ❤🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Lijepim i visokim betama čestitam od💜..Anchydrži se..šta je to za tebe..sve smo mi hrabre jer moramo i želimo 🤞🏼..hoćemo i znamo❣️Belaaaznam taj grozan osjećak kad se toliko toga nakupi i imaš osjećaj da će se preliti kao jedan ogroman vodopad koji nikad neće stati..Svim drugim curama sa lošim vijestima..nije lako i nikada neće ni biti ali znam da imate hrabrosti,volje i srca za dalje do cilja🙏🏽Leptireksitno brojimo do starta🙈
Daa, još malo 😊 uzbuđena sam i nestrpljiva. Ti si isto na VV? Jesu tebi rekli da zoveš 1DC? Što ako ova stigne navečer, a po njihovom bi u tom slučaju trebala doći u subotu? Pretpostavljam da ih navečer ne mogu dobiti na telefon 😅
Jutro🙋🏽♀️..upravo to..već sam izludila muža sa pitanjima šta ako dođe u sub.popodne a treba obaviti i covid i naručiti se a ned se ne radi a pon je onda već 3 dan i sve naknap🤦🏽♀️..to je tako kad dugo čekaš pa se baš potrefi kako ne treba..nadam se da nam neće🙏🏽..Jesam na V.V. kod Dr.P.J.🙃
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Evo cire meni je danss konačno bolje..popila sam na svoju ruku svoje čarobne tablete 🙈 solgar- brusnica s vitaminim c..sinoć sam popila dvije i jutros sam mokrila bez problema..tako da se nadam da ću se izvuć i bez antibiotika…
Nalivaj se tekućinom šta više i utopli fino pogotovo s nogu..
Nek bude bolje šta prije 🥰
Kad ti je beta? Navijam svom snagom ❤❤❤
E jel piše šta na pakiranju te brusnice smiju li pit dojilje?
Mogla bi naručit sebi, kako sam imala kateter zbog carskog, stalno me pecka i smeta mokrenje..
Cure sretno ko ima šta danas 😍💕💜💙
Piše na njima u slučaju trudnoće i dojenja posavjetovat se s lječnikom prije uzimanja..ali mislim da ti nema sta stetit...znači čista brusnica i vitamin c..mene one uviej spasavaju..popijem 2 i ako je tek početak upale do sutra je kao rukom odnešeno..a ako se malo zavukla nakon 2-3 dana bude bolje..meni je jučer u ljekarni rekla čaj od brusnice i nakapat limuna..tak da mislim da ovo dode na isto 🤷🏽♀️
U srijedu mi je beta 🤞🏻
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lijepim i visokim betama čestitam od💜..Anchydrži se..šta je to za tebe..sve smo mi hrabre jer moramo i želimo 🤞🏼..hoćemo i znamo❣️Belaaaznam taj grozan osjećak kad se toliko toga nakupi i imaš osjećaj da će se preliti kao jedan ogroman vodopad koji nikad neće stati..Svim drugim curama sa lošim vijestima..nije lako i nikada neće ni biti ali znam da imate hrabrosti,volje i srca za dalje do cilja🙏🏽Leptireksitno brojimo do starta🙈
Daa, još malo 😊 uzbuđena sam i nestrpljiva. Ti si isto na VV? Jesu tebi rekli da zoveš 1DC? Što ako ova stigne navečer, a po njihovom bi u tom slučaju trebala doći u subotu? Pretpostavljam da ih navečer ne mogu dobiti na telefon 😅
Jutro🙋🏽♀️..upravo to..već sam izludila muža sa pitanjima šta ako dođe u sub.popodne a treba obaviti i covid i naručiti se a ned se ne radi a pon je onda već 3 dan i sve naknap🤦🏽♀️..to je tako kad dugo čekaš pa se baš potrefi kako ne treba..nadam se da nam neće🙏🏽..Jesam na V.V. kod Dr.P.J.🙃
Tako bude i meni. U ned trebam dobiti a u pon bi trebala sa neg pcrom po lijekove 🙈
Dreamer sretno✨..kažu prvi put je sve najteže..poslije već malo lakše pa se tješim🤫🤭..ti vikendi su nezgodni za puno toga..al eto tko nas pita🤷🏽♀️..pratimo se onda🤞🏼
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Mashkica uživaj u druženju s bebaćom!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Dreamersretno✨..kažu prvi put je sve najteže..poslije već malo lakše pa se tješim🤫🤭..ti vikendi su nezgodni za puno toga..al eto tko nas pita🤷🏽♀️..pratimo se onda🤞🏼
Kad krećeš? 🙈🤞
Jutro cure zanima me jel ima itko na forumu da je muzu otkriven klin.sindrom i da je uspjesan ivf bio..hvala
Moj muz ima klinefelterov sindrom, ali njemu je nazalost ustanovljen totalni sterilitet.
Isli smo na donaciju spermija u Cesku, ali nazalost nije uspjelo, a sad smo morali odustati od daljnjih pokusaja radi mog zdravstvenog stanja.
Ne odustajte, uvijek ima rjesenja, samo treba vjerovati u pozitivan ishod.
Koliko vas je izasla donacija i jeste puno cekali na nju…
S obzirom da smo odabrali anonimnu donaciju, hzzo nam nije pokrio nista od troskova.
Nismo dugo cekali, cim smo skupili sve nalaze, odmah smo isli u postupak.
Sam postupak sa lijekovima je bio negdje izmedju 4000-5000 eura, plus prvi put kad smo isli smo dva tjedna bili u Ceskoj, pa je tu jos bilo dosta na racun smjestaja i hrane.
Kada smo isli u postupak drugi put, folikulometrije sam obavljala u RH i isli smo u Cesku par dana prije aspiracije i ostali smo do transfera, pa su nam troskovi smjestaja i hrane bili manji.
👩🦰85. godiste sve u redu
👱♂️74. godiste klinefelterov sindrom, sterilitet
Donacija spermija u Ceskoj
2015. Ivf beta 0
2016. Fet beta 0
2018. Ivf blighted ovum
Nazalost morali odustati od daljnjih pokusaja radi drugih zdravstvenih problema
ice312@gmail.com
Pozdrav svim curama, cestitke svima ko ima dobre vijesti🥰Htjela sam pitati da li neka od cura zna kakva je metoda PESA -uzimanja uzorka kod muskog partnera. Vidim da neke klinike i to imaju. Zna li iko? Anci znas li mozda ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji