Rainbow i Sani, hvala vam cure 🤗
Srce me boli što sve moram pauzirati, a znate već kako ide s novim poslom, ne znam ni kad ću uspjeti ići vaditi krv za prolaktin 😏
Petra, nema druge, samo pozitiva 💪🙏😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
A to mi nije jasno vezano za postupke na teret zdravstva. Dal se računaju kao svi moji postupci u životu ili kako? Primjerice ja sam između dva postupka imala pauzu 4 godine. FET se također računa kao zaseban postupak ili ovisi isto jel bio prirodni ili lijekovi??
Nakon rođenja djeteta iz mpo postupka imas ponovno sve postupke..FET ti se računa pod onaj postupak iz kojeg su ti embriji…
Jesi ti Anči 100% sigurna za ovo da se postupci resetiraju? 🤔
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
A to mi nije jasno vezano za postupke na teret zdravstva. Dal se računaju kao svi moji postupci u životu ili kako? Primjerice ja sam između dva postupka imala pauzu 4 godine. FET se također računa kao zaseban postupak ili ovisi isto jel bio prirodni ili lijekovi??
Nakon rođenja djeteta iz mpo postupka imas ponovno sve postupke..FET ti se računa pod onaj postupak iz kojeg su ti embriji…
Jesi ti Anči 100% sigurna za ovo da se postupci resetiraju? 🤔
Znam da je Hani to pisala..ona je sad u novom postupku bila 🤷🏽♀️ a i negdje sam čitala ali evo sad sam bas citala zakon i tog nema 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cek stanite ja tek sad kontam aih je inseminacija ja nijednu nisam koristila osim jednu kad smo isli u prirodni ivf pa ovulirala do stola i onda mi ubrizgali po tome onda ja imam jos tri aih to nisam znala znam da su male sanse ali cek ako sam prirodno ostala tri puta zasto ne pokusati i taj ivf sta mi je uspio bijo je u mome prirodnom ciklusu jeste sigurni ja znam da sam svih 6 ispucala ali za aih nisam znala ma zamisli i niko mi nije rekao 🤔
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Anci
Rekao mi embriolog da 31.03. izvadim.💪🏻
Nadam se da će ovo biti treća sreća,jer obje neuspješne trudnoće su bile začete u 3 mjesecu.🎉🎉
Tina tome se i ja nadam, prošle godine pozitivan test 29. 3., sad bih trebala raditi 30. 3., ali obično napravim dan ranije ❤️
Monkica upravo zato ja kad dobijem prvu ikakvu crticu na testu, više ne mislim ponavljati do bete 🤭
MakiST da, napredna je naša mrva ❤️ to je bio i cilj, doktorica je rekla da misli da ćemo dobiti puno kvalitetniji zametak ako uspijemo uloviti stanicu u prirodnom ciklusu i da bi ona jedan ciklus riskirala i išla na kvalitetu, a ne kvantitetu; evo, dobro je procijenila 🥰 I ona je baš jučer bila jako zadovoljna, rekla je da mi ne bi ni uvodila injekcije da nije tako dobar zametak 🤞❤️ A s obzirom i na Malalin rezultat, očito zna što radi 💪
Anči ne resetiraju se postupci, baš je trenutno i na Rodinoj FB stranici neka rasprava oko toga i žele curke potaknuti promjene jer smatraju nije fer da mi kod kojih AIH nema smisla ne dobijemo u zamjenu bar još jedan stimulirani. U Srbiji po novom zakonu žena ima pravo na neograničen broj postupaka za prvo dijete, ali mora imati BMI ispod 30, neko je ograničenje za AMH i manje od 43 godine, za svako sljedeće dijete ima pravo na dva stimulirana.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cek stanite ja tek sad kontam aih je inseminacija ja nijednu nisam koristila osim jednu kad smo isli u prirodni ivf pa ovulirala do stola i onda mi ubrizgali po tome onda ja imam jos tri aih to nisam znala znam da su male sanse ali cek ako sam prirodno ostala tri puta zasto ne pokusati i taj ivf sta mi je uspio bijo je u mome prirodnom ciklusu jeste sigurni ja znam da sam svih 6 ispucala ali za aih nisam znala ma zamisli i niko mi nije rekao 🤔
Sigurno imaš pravo na 4 inseminacije, 4 stimulirana i 2 u prirodnom ciklusu
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Hvala curke na podršci 😍 prošli put su mi baš lijepo bile razlike na testićima pa mi ovo sad baš zbunjujuće. Monkica stvarno su mi nevjerojatni ovi testići tvoji, nadam se da ću tvojim stopama 😘
Netko je spominjao za implantaciju, ja to nisam ništa osjetila. Nemam nikakvih simptoma osim što sam plačljivija, ali to mi je uvijek od utrića tako da ništa. 🤷
Tina PUPO vrhunski rezultat. Sretnoooo 🍀
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Rainbow hvala ❤️gdjes ti sada u postupku nisam povatala?
Sani88 hvala isto ❤️
Da definitivno cu razmisliti o tome kad ovo rijšim s jajnikom jer on je rekao da ce mi ih propuhati i sve obavit sta treba vratiti ga na mijesto i cirnit maternicu jer ovsko mu pari lijepa i endometrij lijep.
I preporucio je da provamo prirodni malo pa zasto ne ionako necemo imati novaca dok ne skupimo za postupak iduci .
Ah kako cu s gustom zvati humanu i narucit se za pregled eto u inat im😡 iako su sanse male i nikakve pogotovo u mojim godinama svjesna sam ali dok cekam zasto ne iskoristit 🤔
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Tina sjajan rezultat! 😮😍❤ Sretno, držim fige da se bebica dobro uhvati 🙏
Bela iskoristi sve na što imaš pravo. 💪 Podržavam 💪
Cure koje ste radile pretrage za trombofiliju - treba li čekati neki dio ciklusa ili se može izvaditi bilo kada? Nemam još preporuku za to, ali razmišljam pitati doktora što misli o tome da provjerim te nalaze
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Tinasjajan rezultat! 😮😍❤ Sretno, držim fige da se bebica dobro uhvati 🙏
Belaiskoristi sve na što imaš pravo. 💪 Podržavam 💪
Cure koje ste radile pretrage za trombofiliju - treba li čekati neki dio ciklusa ili se može izvaditi bilo kada? Nemam još preporuku za to, ali razmišljam pitati doktora što misli o tome da provjerim te nalaze
Ja sam radila mislim da sam izvadila bilo kad nisam bas sigurna sve je bilo ok
Sortiraj odgovore
Najstariji