Pozdrav cure,
Dobila sam novi nalaz AMH koji je sada 6,2 pmol/l. Nakon 7 u 7/21 i 4 u 2/22.
Ovaj novi nalaz mi je rađen u drugom laboratoriju ali istom metodom kao i ova dva. Moja MPO dr kaže da je nebitan apsolutni broj dok ima ovulacije, ciklusa i zalihe jajnih stanica.
Tako da čovjek ne može biti pametan. Odlučila sam se ne uzrujavati oko toga. Kad slijedeći put budem išla vaditi krv provjeriti ću i vitamin D pa ću valjda biti pametnija poslije toga. Očito ako se ne počnem liječiti i kontrolirati sama nitko drugi neće.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Curke, drzim fige da sve bude ok!
Meni danas 7.dc, nastavljamo s po 2 menopura i u pon uzv. Imamo 5-6 folikula i to ful los rez al jbg. Znamo da ako ce ikad jos trebat necemo koristit elonvu.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro cure procitala sam sve.
Razumna sve te razumijem u potonosti.
Sani88 kako si?
Inna super rezultat
Anemona samo hrabro dalje znam da je tesko
Antoneta ako sam dobro povatala ne prekidati terapiju nekad testovi i ne moraju odma pokazati
Amelia isto tako se osjecam
Rainbowhope sve te razumim i da obavit ce mi sve oputa .
Ako sam tkoga smetnila oznaciti ili odgovoriti uglavnom pratim i svima zelim ko i sebi sve najbolje.
Meni ce se tajnica javiti u Ponediljak i nadam se da ce imati taj nastavak za zahvat u Kninu jer ce me gore dosta jeftinije izici.
Zalosno je cure moje sta moramo same kopati same citati traziti umjesto da oni se posvete svemu kako treba.
Stvarno se neke stvari rade nešalatno i ofrelje i to sam se uvjerili na vlastitoj kozi.
Ovde prvi put cujem od vas za vadjena protegestrona niko mi nitko nije nikad niti provjerava to u prijasnim trudnocama .
Iskreno ni prolaktin niko nikad do Radončića sada gore i još neki pretraga .
A sta reci trsit se i boriti se sami kako znamoo💪 i koliko mozemo .
Lipo je da imamo jedna drugu ovdje i koliko jedna drugoj mozemo pomoci iskustvima i savjetima❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Razumna pupo❤️ drzim palceve na najjace🤞🤞🤞🍀❤️!
Arnoldica po meni su to sve lijepi pozitivni testovi ❤️. Znam da je izluđujuce ovo čekanje ali ja to stvarno ne bi nista otpisivala🤞❤️!
Angeleyes divna crtica 😍! Nek se tak nastavi🤞!
Antoneta grlim jako❤️! Drzi se...
Sani bas mi je žao da se tak mučiš... Vidim da si svega svjesna i potpuno realna. Mi ćemo ipak navijati da u ponedjeljak beta bude dobra🤞. Grlim ❤️!
Rainbow pupo drago mi je da si se opustila i odmorila❤️...
Inna divan rezultat 😍! Bravo❤️!
Bela, Amelie, Anemona , Anči, Ribic 😘😘😘!
Sunny hvala na pitanju, drzim se🙈...
Imam mucnine, pretpostavljam od Duphastona jer su krenule taman kak sam ga pocela uzimati. Tak da psiha prati "fiziku"🙈. Dok mi nije mucno, dobro sam. Kad krenu mucnine, onda i psiha popusti🙈🙃. Ali sve u svemu, ne ću se puno žaliti.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure jeste li vi osjetile implataciju? Ja sam danas 5dpt trodnevnih, ne osjecam apsolutno nista, grudi na momente bolne al takve su od pocetka stimulacije. 😒
Nije me bilo 2 dana, moram procitati zaostatke, popratila sam par lijepih plusica, cestitam!
Sad odoh citat 😘
05.12.2022 💗
Ribičkoji je dan ciklusa? Elonva ima produljeno djelovanje, možda se još pokrenu 🤞
Avocado, Stela M, ma2013, Aries, Anči, Sunny, Lucky(nisu svi krumpirići moji 🤭),annboleyn, malala, Anemona, Panda, perlla, Monkica, Angeleyes, Sani, Arnoldicahvala vam cure ❤️❤️❤️🌈
Pandabaš mi je drago da je OGTT dobar, ajde neka pozitivna vijest i kod tebe 😘
Takicapupo, sretno! ja imam 30. 3.
inesssnisu to sad tako jako loši nalazi, ja imam isti AMH i ostala i prirodno trudna s njim, ali slažem se da nema vremena na bacanje, samo ne bih htjela da te to toliko obeshrabri, imamo mi još dosta zaliha 🤗🤗 a vitamin D ćeš dići za dva tjedna u normalu 💪
Razumnapupo, sretno!
Barby650 nije tako visoko, ali recimo moja doktorica sad nije htjela riskirati kad mi je bio 560 (nakon prvog skidanja bromergonom 6 mjeseci je bio uredan, do kontrole iza stimulacije), odmah me stavila na najnižu dozu da to bude pod kontrolom. Tako nizak bi možda mogla regulirati i prehranom, meni je bilo najteže odreći se piva 🙈 A meni od utrića nije istančan njuh, nego me lupi depra, a inače stvarno nisam depresivna osoba, čim osjetim da su izašli iz mene, nestane ta negativa…
Super je vijest za scratching! kako je bilo, jel bolno? Još malo pa si PUPO 🤗
Hvala draga ,znaci puno malo ohrabrenja
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo zvala odjel - na humanoj nema nikoga, sutra je dr. A, a nitko drugo mi ne može ništa reći. Sestra sa odjela je rekla nek zovem recepciju, sa recepcije kaže da ne zna što bi mi rekla.
Ovo ima samo kod nas, jebeš mi sve. Uzela sam jedan utrogestan, smanjit ću dozu pa ću vidjet. Al meca je sigurno. Jedino me brine što je uranila i još pod utrićima 😩
Šta reć
Mozes se javiti dr. A na facebook, uvijek je dostupna i odgovara u kratkom roku. A mogu ti dati broj dr. Popovica ako zelis?
Cure jeste li vi osjetile implataciju? Ja sam danas 5dpt trodnevnih, ne osjecam apsolutno nista, grudi na momente bolne al takve su od pocetka stimulacije. 😒
Nije me bilo 2 dana, moram procitati zaostatke, popratila sam par lijepih plusica, cestitam!
Sad odoh citat 😘
To ti je jos rano, ja sam 7dpt pa mi se i to cini rano. I sve je individualno, neko osjeti i ima malo krvi, a neko nista. Meni je jucer bio umor i temp 37.2, danas blaga crtica na testu. Mozda je meni to bila implantacija, a mozda mi je stvarno bio takav neki dan. I u mom i u tvom slučaju se treba još strpit i samo opušteno. Sretno 💟💟💟
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sani slažem se..svi s tim dijagnozama kojima nema smisla raditi AIH bi trebalo omogućiti dodatne stimulirane postupke..znam da su skuplji od AIH ali kao sto sam rekla svakako se ta sva sredstva ne iskoriste 🤷🏽♀️
Imam u planu poslati neki apel bas za te neke nelogične stvari nekih udrugama, samo dok posložim sve kako treba..nadam se da će se s godinama neke stvari popravit...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Danas je Sv.Josip i dan očeva pa neka nas Sv.Jospi sve zagovara i cuva i svima nam uslisi zelje srca , da se ostvarimo kao roditelji 🤗🙏
Ja evo vatam vitamin D😁 kafaica u suncu na najače uz to i ampule Vital od 25000 IU dva puta tjedno😉 ubrzo cu ga opet vadit.
A uskoro cu i uzet seln,cink ,i enzimq10,maticnu mljec imam
🤗 Vjezbam setam i nastojim skinit još koje kilo bar 3,4 imam neki 63,64 kg a inace idealno mi je 55,57 tada sam se najbolje osječala nadtojim jesti zdravo i izbjegavat gluposti bevanda crnog vina domaceg iza ručka i eto polakoo💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji