Angeleyes to je predivna sjenica za taj dnt 😍, nadam se da imas dosta tih testova jer sad moras piskit svaki dan 🤗
Znam, sad mi i je muka od toga svaki dan 😅😂😂 necemo nista znat dok ne budu bar jos 3 tamnija…🙏🏻
Bila mi je sumnjiva ona temperaturica jucer, zato sam u stvari uzela test u ruke.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Razumna sretno! 🤞🍀
Cure s testićima nemojte luditi. Nisam stručnjak za testove, ali znam da je bilo svakakvih slučajeva na forumu. Nemojte gubiti nadu i strpite se do bete. Znam kakav je to osjećaj kad ludiš i analiziraš svaku crtu, simptome, krvarenja. Taj dio je definitivno gori od svega. Ne smijemo odustati i ako je bilo pozitivno, znači da ste jako blizu svog cilja. Držite mi se. Tu smo svi uz vas. ❤😘
Angeleyes to mi se čini kao jako dobar početak. Sretno dalje!! 🥰
Barby brojiš ti sitno. Sretno!!! 🤞😘❤
Kad smo kod testova, ja sam odlučila da ih u idućem postupku neću koristiti (ako izdržim 😁).
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Evo zvala odjel - na humanoj nema nikoga, sutra je dr. A, a nitko drugo mi ne može ništa reći. Sestra sa odjela je rekla nek zovem recepciju, sa recepcije kaže da ne zna što bi mi rekla.
Ovo ima samo kod nas, jebeš mi sve. Uzela sam jedan utrogestan, smanjit ću dozu pa ću vidjet. Al meca je sigurno. Jedino me brine što je uranila i još pod utrićima 😩
Šta reć
Jaoo pa sta one na recepciji znaju 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Meni je u prošlom postupku krenula na 23 dc, znači 7 dana ranije…isto pod utrićima…beta bila na 27 dc, al sam tad vec curila na veliko bez obzira sto sam utriće i dalje gurala….
Ma kažem ti, katastrofa. Pa da se ti ne možeš ni sa kim posavjetovat vikendom, blagdanom itd... i onda se čude što mahom idemo u zagreb. Evo zbog ovakvih situacija mi užasno bilo što obavljati ovdje, kao da živimo izvan civilizacije. Nisam toliko izbedirana zbog negativnog testa, nego što onda uvijek moraju doći ovakve neočekivane situacije s kojima se nisam susrela i ne znam što napraviti.. i meni je danas 23 dc. Jesi ti onda koristila utrogestan ili, što su tebi rekli ?
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Antonetajako jako mi je žao… 😢 Ne znam što da kažem… Ovo je tako težak put. ☹Moja kolegica ostala neplanirano trudna nakon 3 mjeseca veze, a mi svi ovdje se tako mučimo..
Eto što reći, te volim najviše. I ja kad dobijem pitanje da šta čekamo, uff, jednom sam odbrusila da ne ostajemo svi trudni čim raširimo noge pa je bio tajac...vidjeli su da je d točka.. čitala sam baš jučer neke gin članke, između ostalog osvrt nekog liječnika na endometrij bla bla, pa veli kako je u praksi imao neku romkinju koja je do dobi od 27 mislim imala 19 pobačaja, kao kak joj je sada tanak endo, al ona i dalje ostaje trudna 🙃🙃🙃🙃 znači, čitam, ne vjeujem, ne znam jel se smijat ili plakat 🙄
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Antoneta ma mislim da je to ono sto su cure i jučer pričale, svugdje je isto...to mislim da jedino privatnici izlaze u susret i čast izuzecima doktori, koji su dostupni svaki dan...
Ja sam smeđarila do 26 dc, a onda mi je krenulo bas menga..nisam ih ni zvala nego sam nastavila s utrićima jer sam znala kakav bi bio odgovor...jer ima zena kojima je tako pa eto na kraju ipak bude sve uredu..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Kod nas je općenito problem u sustavu koji steka..a da ne spominjem da ljudi nema i onda ga moš slikat..mene također uzasno smeta taj ograničen broj postupaka...kao da bilo koja od nas ide na to jer joj je dosadno...bar bi za prvo dijete trebalo bit ili neograničeno ili da podignu taj broj...također sam čitala da se svake godine ni ne iskoristi sav taj iznos koji država namjeni za mpo, i onda ga samo smanjuju, pa ne kuzim sta je toliko problem dić za barem još dva postupka...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala 🥰
Mislim da je isti dan na punkciji bila i Lacky
Ako Lacki ima lijepu kovrdavu smeđu kosu i naočale.
Slici mi taj opis na mene 🤭 hoces rec da smo se druskale a nismo ni znale?
Daaa 😂😂😂😂 ja sam ona velika plavuša koja je ušla kad si ti bila na (ako gledamo sa vrata) lijevom krevetu a cura iz zagorja (pretpostavljam po naglasku) na desnom.
Onda mi je Joza donjeo rakiju a ja sam tražila anasteziju i sprdala se cijelo vrijeme kao da će nekome drugome raditi punkciju a ne meni 😂😂😂😂
Aaa sjecam te se, jos i od nekog dana prije jer si bas opicena i svaki put nasmijavas cijelu polikliniku 😂😎 ajd drago mi je da smo se upoznale 🤗
I meni je drago 🥰.
Ma ja tamo dođem opuštena i bas me briga, a i ovo mi je 4ti transfer tako da sam barem 30 puta bila tamo, već se osjećam kao zaposlenica 😂😂😂
Ostale žene hvala na podršci 🥰🥰🥰
Meni je danas 4dnt trodnevnog embrija pa računam da bi sad trebalo biti ugnjezdenje.
Ovaj put sam strogo mirovala i danas ću prvi put izaći iz kuće (tako su mi savjetovali u poliklinici).
Nježna sam prema sebi i jako osluškujem svoje tijelo.
Betu vadim 29.3
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Evo zvala odjel - na humanoj nema nikoga, sutra je dr. A, a nitko drugo mi ne može ništa reći. Sestra sa odjela je rekla nek zovem recepciju, sa recepcije kaže da ne zna što bi mi rekla.
Ovo ima samo kod nas, jebeš mi sve. Uzela sam jedan utrogestan, smanjit ću dozu pa ću vidjet. Al meca je sigurno. Jedino me brine što je uranila i još pod utrićima 😩
Šta reć
Znam da si u panici i žao mi je to prozivljavas.
Ja ću ti ispričati iskustvo jedne cure koju sam upoznala ispred poliklinike. Dakle, ta žena je počela jako krvariti ( ono potoci menstrualne krvi) pa je počela piti ultrice one od 100 i na kraju je krvarenje prestalo radila je betu i bila je trudna. Dr je to objasnio da je to krvarenje bilo zbog spajanja žilica i da nekom bude malo a nekome veliko. Bilo kako bilo terapiju nebi trebala smanjivati. Držim ti fige i šaljem zagrljaje 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ribič koji je dan ciklusa? Elonva ima produljeno djelovanje, možda se još pokrenu 🤞
Avocado, Stela M, ma2013, Aries, Anči, Sunny, Lucky (nisu svi krumpirići moji 🤭), annboleyn, malala, Anemona, Panda, perlla, Monkica, Angeleyes, Sani, Arnoldica hvala vam cure ❤️❤️❤️🌈
Panda baš mi je drago da je OGTT dobar, ajde neka pozitivna vijest i kod tebe 😘
Takica pupo, sretno! ja imam 30. 3.
inesss nisu to sad tako jako loši nalazi, ja imam isti AMH i ostala i prirodno trudna s njim, ali slažem se da nema vremena na bacanje, samo ne bih htjela da te to toliko obeshrabri, imamo mi još dosta zaliha 🤗🤗 a vitamin D ćeš dići za dva tjedna u normalu 💪
Razumna pupo, sretno!
Barby 650 nije tako visoko, ali recimo moja doktorica sad nije htjela riskirati kad mi je bio 560 (nakon prvog skidanja bromergonom 6 mjeseci je bio uredan, do kontrole iza stimulacije), odmah me stavila na najnižu dozu da to bude pod kontrolom. Tako nizak bi možda mogla regulirati i prehranom, meni je bilo najteže odreći se piva 🙈 A meni od utrića nije istančan njuh, nego me lupi depra, a inače stvarno nisam depresivna osoba, čim osjetim da su izašli iz mene, nestane ta negativa...
Super je vijest za scratching! kako je bilo, jel bolno? Još malo pa si PUPO 🤗
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Amelie djelimo istu frustraciju, slažem se da bi se trebalo moći doći do doktora, kod mene u klinici se sestre konzultiraju s dežurnim doktorom i on se povratno javi, kako je Sani dobro uočila, privatnicima je to ipak u interesu 🤷♀️ a cijela priča je povezana i s Belinim iskustvom - nadam se da ćeš odmah u istom postupku sve riješiti i onda mirno daje naprijed!💛
Antoneta po mojem iskustvu ako je 8 dnt blastica bio negativan i prisutno smeđarenje, bio je propali postupak... ja sam uvijek s terapijom prestala ako je i 9 dnt ujutro test bio negativan, takva je uputa u mojoj klinici, oni ne traže betu. Drži se, grlim te 💛
Arnoldica ja se u te testove ne bih pouzdavala, odnosno u nijanse. Vidjela sam hrpu primjera na stranim forumima: isti proizviđač, isti urin, potpuno različita crtica... Strpi se do bete i sigurno će biti odlična 🤞 I Monkica je naš primjer!
Sani i kod tebe se nadam da je krvarenje prolazno, meni su te crte iste 🤷♀️
Angeleyes čestitam, to je odlčna crta! ❤️
Inna odličan rezultat! Čeka te tvoja bebica. 🤗
Anemona baš mi je žao, kad misliš da bi mogla ići? 🤗
—-
Ja sam jučer nakon svih stresova ovaj tjedan (ispostavilo se da mi je prirodni bio stresniji jer je toliko faktora koji mogu otići ukrivo) zaspala kao klada popodne, baš sam se lijepo opustila i odmorila 😊
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji