Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Ožujak 2022. 22:08

perlla

Rainbow hope sretno 🤞
    Sani88 nadam se da ce sve bit ok, drzi se 😇
    Belaaa i ja imam desni jajnik visoko jer mi je curka u trudnoci lezala na desnoj strani.. zasad mi nitko nije rekao da bih morala na neki zahvat..rekli su da uzimam opcu anesteziju, pa si oni snize, podese jajnik i aspiriraju kako im pase.
    Lucky i Malala, super rezultati 🙂
    Letimicno sam prosla, sretno vam svima koje nesto imaju, cekaju transfer 🤞🙋‍♀️

Mene te jajnik uvjek boli i tokom ovolacije i tokom odnosa i  menstruacije , jako je nezgodno iza a niko mi nije do sada rekao da to ne mora tako biti i da se moze rijesiti a šta reci sve dosad samo kazu sve uredu🤷 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Razumna
    19. Ožujak 2022. 00:13

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Hvala 🥰
    Mislim da je isti dan na punkciji bila i Lacky
    Ako Lacki ima lijepu kovrdavu smeđu kosu i naočale.

Slici mi taj opis na mene 🤭 hoces rec da smo se druskale a nismo ni znale?

Daaa 😂😂😂😂 ja sam ona velika plavuša koja je ušla kad si ti bila na (ako gledamo sa vrata) lijevom krevetu a cura iz zagorja (pretpostavljam po naglasku) na desnom.
    Onda mi je Joza donjeo rakiju a ja sam tražila anasteziju i sprdala se cijelo vrijeme kao da će nekome drugome raditi punkciju a ne meni 😂😂😂😂

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Amelie
    19. Ožujak 2022. 00:27

Sani88 🙏🍀🤰

Amelie, ja sam misljenja da oni, mislim doktori samo odradjuju svoj posao, jer nemaju nikakve perspektive 🤷‍♀️ dosta mladih doktora i medicinskog osoblja je otislo vani dijelit i brusit svoje znanje,osobno ih znam nekoliko. A ovi sto su ostali rade po ustaljenoj spranci i na svojim uljuskanim pozicijama, cisto sumnjam da se usavrsavaju ili dalje educiraju, cast izuzetcima kojih vjerujem ima, ali vecinom to svoje znanje onda dijele u privatnim klinikama, jer u javnom zdravstvu sami ne mogu nista promijeniti jer je takav sustav. Sam zakon o MPO je nedorecen i u praksi cesto neprovediv a kamoli sto drugo 🤦‍♀️.Drugo su privatnici, njima je pak u interesu imati zadovoljnog pacijenta jer od njih zive. Osobno sam se uvjerila da u Petrovoj fali osoblja, same setrice su mi rekle da ih je malo, da su zato guzve, da su doktori preoptereceni, neki cak i otisli 🤷‍♀️. A sto mi same mozemo napravit,.. jedino mozda neku peticiju kaoNikittasto je pokrenula 😁.

Kod mene je stalo krvarenje, sad samo opet smedjari, i nekakve zilice 🙄. Estrofem i dalje pijem 3×2mg

Ne znam, voljela bi da se stvari promjene na bolje, a kako.. otkud početi.. pa makar i peticijama.. ne znam. 
    No eto svakako se nadam da je kod tebe to bilo to od krvarenja i da će ti pon brzo doći. S obzirom da si i na estrofemima nadam se da si onaj slučaj gdje endometrij malo odreagira i na njih kako je meni moj dr rekao pa su česta ta krvarenja u početku.. laku noć;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Takica
    19. Ožujak 2022. 07:15

Sto se tice dostupnosti dr vidim svuda isto 🤷‍♀️ Samo javite se sestri. 
    Nakon aspiracije sam dobila temperaturu subfebrilnu ali je ipak rasla do 37.6. I ja zovem Kliniku kazu zvace oni dr i javice sta i kako. 
    Pa zar nije logicno da odmah zovu na pregled.. da se urade lab nalazi. 
    Ipak je to postupak bio u opstoj anesteziji sa intervencijom i raznim aparaturom…
    Druga situacija mi se desila upravo sa dr koji mi je najblaze receno odrzao takvu lekciju jer sam prethodni dan popila Brufen tbl zbog neizdrzive glavobolje. Sa recenicom Brufen ubija jajne celije vidjecemo sta ce biti dalje🤦‍♀️
    Oni nama tijelo naopacke preokrenu sa hormonima a ovamo drami zbog jedne tbl Brufen.
    Prvo sam se rasplakala a onda sam bila ljuta na sebe sto mu nisam istom mjerom odgovorila. Izvini ali ja sam ti pacijentica koja je prosla golgotu sa morem postupaka i da sebi dajes za pravo da uspjesnost postupka zavisi od moje tbl Brufena.
    Zasto sve ovo pisem procitala sam da jedna od vas ima glavobolju pa da znate. Glavobolja je ne tako rijetka nuspojava upotrebe Decapeptil uz to dodajte da je sada pojacano odvanje toplote preko tijela znaci dehidratacija pa se sve nekako poklopi. 
    Ja sam glovonolje rijesila uzimanjem 2 do 2.5 l tecnosti. I ishranom. Sad je svakako u toku post pa sam moguce i zbog manjka proteina imala glavobolju.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Antoneta
    19. Ožujak 2022. 07:17

Jutro curke, pišnula sam test i negativan. 
    E  sad, jutros kao već i da je menga krenula, grčevi ju prate, prema kalendaru uranila je 3 dana... utrogestan ne bih dalje ni stavljala..   šta da radim? Kog da šta pitam, kog da zovem? Subota po običaju 😒

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

nika0302
    19. Ožujak 2022. 07:18

Razumna PUPO 🥰🍀🤞 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Takica
    19. Ožujak 2022. 07:21

Barby1986

E btw, zaboravila sam napisati da sam bila jutros na scratchingu… Pa sad čekamo mengu i krećem u FET. A sutra uz krvarenje penjem feratu 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 Iskorištavam do transfera koliko mogu 🤣🤣

Htjela sam da te pitam na koji nacin i gdje radis scrathcing? Mislim dal u drzavnoj ili u privatnoj ustanovi. 
    Da li je neko od vas radio patohostolosku analizu endometrija?

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    19. Ožujak 2022. 07:27

Antoneta

E sad, jutros kao već i da je menga krenula, grčevi ju prate, prema kalendaru uranila je 3 dana… utrogestan ne bih dalje ni stavljala.. šta da radim? Kog da šta pitam, kog da zovem? Subota po običaju 😒

Antoneta

E sad, jutros kao već i da je menga krenula, grčevi ju prate, prema kalendaru uranila je 3 dana… utrogestan ne bih dalje ni stavljala.. šta da radim? Kog da šta pitam, kog da zovem? Subota po običaju 😒

Draga ne odustaj dok M ne krene pravo nastavi sa terapijom. 

Ne znam gdje si radila postupak ali vjerovatno i subotom se mogu dobiti info. 
    Da lj si radila dovoljno osjetljiv test? Ili je mozda rano ako je je bio FET 11.3
    Mozda betu da izvadis? Srecno i drzim fige.🍀🍀🍀

Arnoldica
    19. Ožujak 2022. 07:56

Rainbow i Razumna PUPO sretnooooo!
    Moji testić nije potamnio, očito biokemijska 😔

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Ožujak 2022. 08:37

Arnoldica

Rainbow i Razumna PUPO sretnooooo!
    Moji testić nije potamnio, očito biokemijska 😔

Kako sad to? Moram priznati da nisam baš bila aktivna od obaveza, ali svaki put kad uletim svi hvale tvoje testiće. Jesi iste koristila? i od kada nije potamnio? Daj ti to nama na analizu!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.