Bok curee 🙋🏻♀️
Ja sam jedna stara/nova forumasica (dolje sam na popisu mpo majki od prosle godine 🙏🏼👶🏼♥️). Ne znam vas bas puno vidim da su cure iz “mog vremena” vec dosle do cilja i hvala Bogu na tome! Ako citate - Bozma i Meto ♥️♥️♥️
Mi imamo 3 trodnevna jos eskima, sada planiramo ovaj mjesec vratiti 2. Svi nalazi su mi uredni, prestala sam dojiti prosli mjesec (sto mi je bas tesko palo, ali eto mora se) i krecemo po drugu srecu. Neki dan sam citala neki strani forum i jedna je upitala - imamo li uopce pravo se drugi put nadati, a druga joj je odgovorila - pa da se ne borimo s neplodnosti svakako bi naivno planirale drugu trudnocu 🤣 tako da evo i ja puna nade odlazim drugi put jer je nagrada na kraju ovog kriznog puta takkooo vrijedna ♥️
Nas mali prdulinac nam godinu dana vec ne da spavati, ali smo dva najsretnija i najzahvalnija zombija na svijetu otkad ga imamo 🤣🤣
Svim curama u postupku sretno do kraja, nakon neuspjeha pokupiti ostatke srca, zalijepit selotejpom i u novu borbu. Odustajanja nema!!!!
Javim se iduci tjedan sa uzv (danas mi je 7.dc)
Bok 🤗
Sretno 🤞🤞 bas si sve divno napisala 🤗❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Petra hvala na ohrabrenju i čestitam na divnim crticama! Ja vjerujem da bude lijepa beta u pon!🥰🍀🍀🍀
Aurora super si to sve napisala.. bebe sve osjete.. a i cure koje idu u postupke isto tako, nemojte sad razbijati glavu što bi moglo sve biti. Nažalost ratova će očito uvijek biti, imamo sreću da nam nije tako blizu. Kad vidim one žene što trenutno moraju roditi u skloništima e one su u stvarnoj muci i problemu. Mi se bar možemo distancirati i to je trenutno ispravno i zdravo napraviti zbog sebe i svog cilja!
Maki baš lijepa priča, želim ti svu sreću s drugim.. i naravno da se sve imamo pravo nadati .. 💪💪
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Petra i Panda danas popodne je prva 🤞
Sretnooooo 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🥰🥰🥰🥰🥰
Hvala 🥰 nadam se da uskoro razmjenjujemo trudničke simptome 🤭🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny, Arnoldica, Aurora,Miss,Panda, Kira, Anči,Hope hvala vam svima kaj se veselite sa mnom❤️❤️! Jednostavno ste divne žene, divne! Bas sam se raspekmezila sad🙈🥰!
Malala pa 13 je odlican broj❤️! Stignu jos narasti, samo hrabro naprijed🤞🍀! Znam da je tesko❤️...
Makist dobro nam došla nazad!❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Malala, Ameli hvala ženice❤️! Sretno🍀❤️!
Monkice hvala❤️! Tu ideju sam i ukrala tu na forumu🤭... Zadnji put sam do četvrtog testa sve pomiješala i više nisam znala kaj je kaj🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Petra, čestitke!!!!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Anči, da ok je broj, ali mali su pa se bojim da neće nešto biti ok na kraju. Uzv opet u pon. Ali nikako mi ne paše zbog posla, smjena, muž, dijete, neki majstori nam dolaze u kuću pa mi nije ostaviti kuću samu nekome tko mi prvi puta dolazi. 🤪🤪🤪🤪🤪 Valjda ću preživjeti sve.
Sretno svima!!!!! 😘😘😘😘
Računaj da se tek tri dana bockas...stignu oni još narast..a kakav ti je endo?
Ma budes ti to sve riješila 💪😉
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Bok svima od mene! I novim i starim 🙋🏼♀️😊
Meni je beta u ponedeljak.
Koristim utrogestan od punkcije 3x2.
Malo prije me oprala neka vrucina,nista strasno samo mi je postalo toplo jako(inace sam full zimogrozna).
Isla sam izmjerit temp i 37,4 😳😕
Da li znate od cega bi mogla biti?
E sad neki kazu da temp oce biti od utrogestana,ali koristila sam ga i u prosloj trudnoci i ne sjecam se da mi je temp bila povisena od njega. I u nuspojavma ne pise da je povisena temp od njega.
Bolest je iskljucena jer sam doma i muz je zdrav (nedavno je prebolio koronu,tako da to nije).
Da li je netko imao slicnu situaciju mozda?
🙈😊
🧔🏻-33,sve super
👱🏼♀️-27,prosireni lijevi jajovod
●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔
●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3
Pozdrav svima!
Ne znam sjećate li me. Osam punih mjeseci nisam bila na ovom forumu jer me iscrpio. Stalno sam refreshala, čitala tuđe priče i trebao mi je odmak.
Nakon što sam se vratila, u 9. mjesecu vratila sam 2 preostala embrija - išla sam na FET. Beta je bila 0.
Potrošila sam sve i slijedio je novi ciklus. Opet sam nastavila kod dr. Lučingera. Međutim, imala sam cistu - novo razočaranje i još čekanja da cista pukne. Doktor se dosjetio da izvadi cistu i usput izvadi u prirodnom ciklusu jedan folikul. Nova iscrpljenost, hoće li biti prazan, hoće li se oploditi. Jedna jedina stanica izvukla se. Oplodila se. Vraćena je nakon 4 dana, ali beta je bila opet 0.
Ponovno sam se iscrpila i nisam htjela ništa raditi tijekom prosinca, htjela sam uživati u božićnim blagdanima.
Nakon neuspjelih pokušaja kod Lučingera, odlučujem se vratiti u Betu+, ali ovaj put dr. R. Dmitrović. Na prvi pregled dolazim uplakana jer mi je više svega dosta, a ona vidi 10 AF, hrabri me i kaže idemo u pobjede.
Počinjem s dužim protokolom koji je iscrpljujući do te mjere da mi je prvi put u životu znalo biti loše u glavi (česte promjene raspoloženja i sl.). Protokol se sastojao od Decapeptyla svaki dan, jednom Elonva i pri kraju Gonal F od 150. Dolazim na punkcinu nakon što sam se mjesec dana bola Decapeptylom čije su igle TUPE i užasno peku injekcije. Omamljuju me (napokon - jer kod L. je uvijek na živo). Vade mi 2 stanice!!! Ej, zar sam se bola za 2 JS? To m je prvo bilo u glavi. Međutim, doktorica me i dalje ohrabruje i kaže da je ovaj put sve drugačije. Prije punkcije sam 3x vadila estradiol da prema tome naštima punkciju. Dakle, nikad kasnije nisam vadila folikule (na 16.dan). Osim toga, izabrali smo i kombinirani probir muževih spremija (MSS). Javljaju mi drugi dan da su se obje oplodile i da dođem sljedeći. Dolazim na transfer, a jedna je js toliko pravilno okrugla da nisam mogla vjerovati, druga manje. Stavljaju mi obje i slijedi čekanje.... Ni u jednom trenutku nisam radila test ranije... Za 2 tjedna radim test i prvi put u životu moj je test POZITIVAN! Odlazim na betu i beta je na 14. dan od aspiracije 118. Danas sam vadila betu 2. put i ona je 268!
Sad za 2 tjedna imam prvi ultrazvuk, još uvijek ne znam je li se primio samo jedan ili oba, ali odsad pa nadalje samo pozitivne misli jer ovdje sam pročitala svega i znam što mi sve proživljavamo.
Nadam se da sam nekome pomogla s mojom pričom koja će se nadam se nastaviti u pozitivnom smislu. Držite mi palčeve :)
30 g. oboje
OTP 9.11.
Curke pozdrav, ovo mi je 4 IVF, jedna vlasnica vraćena, danas 10 dan nakon ET, simptomi: promjena raspoloženja, grčevi u trbuhu tamo di su jajnici, vaginalni iscjedak po kiselom i obilniji, bojim se uraditi test, a Beta u ponedjeljak… e da i jako sam zaboravna , dekoncentrana, bila inače na dugom protokolu…
Curke pozdrav, ovo mi je 4 IVF, jedna vlasnica vraćena, danas 10 dan nakon ET, simptomi: promjena raspoloženja, grčevi u trbuhu tamo di su jajnici, vaginalni iscjedak po kiselom i obilniji, bojim se uraditi test, a Beta u ponedjeljak… e da i jako sam zaboravna , dekoncentrana, bila inače na dugom protokolu…
Ako Vas mogu zamolit da mi kažete koja je razlika kad idete na dugi protokol, jer mi je doktor to savjetovat.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji