Xela samo se dobro rukom operi, sta treba izaci ce izaci 😊 Ces piskiti prije ili cekas betu?
Sunny ajme zeno ne prizivaj mucnine 😁 meni su prestale tek sa 12tt, uzivaj bez njih i cuvaj sebe i bebicu, odmaraj i pij puno tekucine.
Monkica mene peru isti strahovi, ne gledam tv vise, ne citam vijesti na internetu i pokusavam se iskljuciti iz toga sta se desava jer bas jako opterecuje..
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sunny nek te ne brine što nemaš mučnine, nisam ih ni ja imala! Samo dva tri dana, i to ništa strašno...prošlo je uz malo kiselog kupusa
Monkica i Malala, moj savjet vam je da momentalno prestanete pratiti vijesti, ili barem gledati... znači izbjegavajte gledati dnevnik, nemojte googlati ruske aerosolne tenkove niti nuklearno oružje. Imam veze sa Ukrajinom, također moja obitelj prima izbjeglice, imala sam neprospavanih noći i velikih stresova oko toga... ali onda su me moje prijateljice jako dobro savjetovale nakon što me navečer već tiskalo u prsima od straha, poslušala sam ih i od tada mi je lakše.. Ne radi se tu o manjku empatije, inertnosti ili hladnokrvnosti, radi se o tome da ste dužne sačuvati svoj psihički i emotivni mir što više možete zbog svojih bebica do kojih smo toliko teško došle, a što više gledate te slike u medijima, to će vam biti teže. Ako nas zapadne zlo, zapasti će, ako možete pomoći pomognite, ali prvenstveno staviti sebe, tj svoje bebe na prvo mjesto jer one to sve osjete...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hope i Maslacak vi za kojih dan-dva imate svoje smotuljke sreće u rukama😍😍😍! Sretno i samo hrabro 💪!
Anči odlican broj antralaca👌! Nek je sretno! Napokon je i to stiglo! Jesi piknula prvu?💪🍀🤞
Amelie vjerujem da je tesko pomiriti se s tim da ne mozes nikud, ali ti to mozes i budes💪! Mi smo tu❤️!
Sani naravno da je sve ok "down there"! Jos malooooo 🤞🍀❤️!
Malala i Monkica htjela sam vam napisati nešto pametno i ohrabrujuce, ali Aurora je već sve tako lijepo napisala ❤️❤️! Tocno toga ćemo se sve drzati, nema druge❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Hope i Maslacak vi za kojih dan-dva imate svoje smotuljke sreće u rukama😍😍😍! Sretno i samo hrabro 💪!
Anči odlican broj antralaca👌! Nek je sretno! Napokon je i to stiglo! Jesi piknula prvu?💪🍀🤞
Amelie vjerujem da je tesko pomiriti se s tim da ne mozes nikud, ali ti to mozes i budes💪! Mi smo tu❤️!
Sani naravno da je sve ok "down there"! Jos malooooo 🤞🍀❤️!
Malala i Monkica htjela sam vam napisati nešto pametno i ohrabrujuce, ali Aurora je već sve tako lijepo napisala ❤️❤️! Tocno toga ćemo se sve drzati, nema druge❤️!
Čekaš betu? Nekako sam očito krivo zapamtila da ćeš piškiti jučer!?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pa di nam je Slavica!! To zbilja nije u redu! Izvolite se javljati isti dan!! 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Aurora B hvala ti deff ostajem u Ivf do kraja pa kakav god da ishod bude jednostavno me pristup oduševio kao i svi tamo😁 kako si ti? 😍😍❤
Medenko dobrodošla u čopor, ako te nešto zanima slobodnoj pitaj uvijek će ti se netko od cura javiti, sretno 😍😍
Darliv žao mi je što ti se sve odužilo ali vrijeme leti brzo će I tvoj postupak 🙏😍😍
Sani88 draga kako si, kako je suprug, u kojoj si fazi?❤
Sunny dobro cure kažu ne prizivaj mučninu uživaj u trudnoći i mazi bušicu ❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
https://ibb.co/N3b2X0B
Miss evo ako sam uspjela🙈🙈🙈... Hrvam se s postavljanjem slike, mob me zeza🤭🙈...
Sunny dobro sam🤭❤️! A vidim i ti, uživaj bez mucnina ❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
https://ibb.co/N3b2X0B
Miss evo ako sam uspjela🙈🙈🙈… Hrvam se s postavljanjem slike, mob me zeza🤭🙈…
Sunny dobro sam🤭❤️! A vidim i ti, uživaj bez mucnina ❤️!
Ovo su već baš lijepe crte!👌 ❤️❤️❤️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hvala cure, ma uzivam ja bez mucnina i ne zelim ih prizvat, al znate kako je kod nas. Kad ima simptoma nije dobro, kad nema nije dobro 🤣 od uzva do uzva 😁 ne zalim se i presretna sam 🥰🍀
Mashkica hahaha tocno znam kako ti je sa kakicom 🤣 ja sam nedavno imala bas problem pa shvatis kako zdravo za gotovo uzimas urednu probavu 🙄 super da si rijesila 🥰💪 moj uzv tek za 9 dana. Ajme tebi je brzoooo 😊🍀
Petra30 pa ti imas crticeeeeeee pa sta sutis 🤣😅 čestitaaaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Petra30 vraća svima vjeru u Petrovu
Sani88 naravno da ćeš doživjeti, kao i sve cure ovdje Daj me podsjeti, kad krećeš točno i gdje?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji