Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    05. Ožujak 2022. 19:26

Hvala svim curama na toploj dobrodošlici koja mi puno znači jer nemam nikoga u okruženju tko je bio u postupku a i već sam stara koka pa su mi sve frendice već odavna mameSvim curama u postupku navijam za vas iz sve snage iako sam još uvijek igrač sa klupe,dok ne uđem u igru

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Kacusha
    05. Ožujak 2022. 19:53

Petra tek 14.3. ponedjeljak 🙏🌞

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    05. Ožujak 2022. 20:12

malala

Cure, bi li mogla neka odgonetnuti što ovo znači?? To mi je dr napisao na karton.
    https://ibb.co/q5V3VXs
    Nove cure i cure koje idu po bebu br 2, dobrodošle i što prije vam se ispunile želje!!!! 🤞🤞🤞 Neka je napisala da ima li se pravo nadati drugoj trudnoći uz mpo??? Zašto ne??? Da su kockice drugačije pale možda bi imale po 3-4 djece. Zašto ne pokušati bar dvoje imati?? Zato, samo naprijed!!! 👍👍👍👍

Ja sam sad malo guglala i izbacuje mi da je to nesto vezano uz endometrij 🤷🏽‍♀️ ali mozda nije to to, ne znam stvarno

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🌼TiKi🌼
    05. Ožujak 2022. 21:12

malala

Cure, bi li mogla neka odgonetnuti što ovo znači?? To mi je dr napisao na karton.
    https://ibb.co/q5V3VXs
    Nove cure i cure koje idu po bebu br 2, dobrodošle i što prije vam se ispunile želje!!!! 🤞🤞🤞 Neka je napisala da ima li se pravo nadati drugoj trudnoći uz mpo??? Zašto ne??? Da su kockice drugačije pale možda bi imale po 3-4 djece. Zašto ne pokušati bar dvoje imati?? Zato, samo naprijed!!! 👍👍👍👍

Serometra oznacava slobodnu tekucinu u maternici, ako mislis na to. Pitaj ga iduci put sto mu to tocno znaci. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Ožujak 2022. 21:55

MakiST

Bok curee 🙋🏻‍♀️
    Ja sam jedna stara/nova forumasica (dolje sam na popisu mpo majki od prosle godine 🙏🏼👶🏼♥️). Ne znam vas bas puno vidim da su cure iz “mog vremena” vec dosle do cilja i hvala Bogu na tome! Ako citate - Bozma i Meto ♥️♥️♥️
    Mi imamo 3 trodnevna jos eskima, sada planiramo ovaj mjesec vratiti 2. Svi nalazi su mi uredni, prestala sam dojiti prosli mjesec (sto mi je bas tesko palo, ali eto mora se) i krecemo po drugu srecu. Neki dan sam citala neki strani forum i jedna je upitala - imamo li uopce pravo se drugi put nadati, a druga joj je odgovorila - pa da se ne borimo s neplodnosti svakako bi naivno planirale drugu trudnocu 🤣 tako da evo i ja puna nade odlazim drugi put jer je nagrada na kraju ovog kriznog puta takkooo vrijedna ♥️
    Nas mali prdulinac nam godinu dana vec ne da spavati, ali smo dva najsretnija i najzahvalnija zombija na svijetu otkad ga imamo 🤣🤣
    Svim curama u postupku sretno do kraja, nakon neuspjeha pokupiti ostatke srca, zalijepit selotejpom i u novu borbu. Odustajanja nema!!!!
    Javim se iduci tjedan sa uzv (danas mi je 7.dc)

MakiSt tako mi je drago da si tu i vec godinu dana vauuu kako vrime leti ti si bila u onim danima uz mene kao i Bozms i  Meto a i sve lavicee ovde❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Ožujak 2022. 22:11

Razigrana u potpunosto te rszumjen i nitko bolje nemoze razumjeti od nas i nasih mozeva i sama sam prosla horor trebala bi je debela pauza nakon pusti gubitaka tri kiretaza prisilnog poroda i vjeruj mi isti tako sam Dosla u Repromed od sviju njega smo izabrali najvise mi sjeo nisam se dugo javljala nisam si tila dodavat sol na rsnu tesko je citato i gledati uspone i padove a stojim na mjestu i kad sam sada krenila javila sam se tek kad je sve zavrsilo i vjerujem i nadam se da ce bar jedna mrvica se primiti 🙏 imala sam dvi morule za 4 dan kaze  embrolog idalne i kako trebaju biti cak sam i slikice dobila zametska i slikcu kad su mi ih vratli     pola nisam pokontala  znam da mi  je beta 14.03 nastojim ne nervirati se samo nikad ni nije se vratilo 4dan ako je25.02 bila aspiracija a taj dan je nulti a 01.03 transver to je 4 dan sve neobicno sve drugacije necu test raditi necu se dodatno muciti i stresitrati kako sam njima prije javila i pisala bez gulanja bez puno misli o siptomima o svemz filmovi tv setnje uzivanje i u Bozje ruke 

Ali opet je lipo vidjet vas ovde cuti vas i dati podrsku jedna drugoj❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

🌼TiKi🌼
    05. Ožujak 2022. 22:13

Belaaa

Razigranau potpunosto te rszumjen i nitko bolje nemoze razumjeti od nas i nasih mozeva i sama sam prosla horor trebala bi je debela pauza nakon pusti gubitaka tri kiretaza prisilnog poroda i vjeruj mi isti tako sam Dosla u Repromed od sviju njega smo izabrali najvise mi sjeo nisam se dugo javljala nisam si tila dodavat sol na rsnu tesko je citato i gledati uspone i padove a stojim na mjestu i kad sam sada krenila javila sam se tek kad je sve zavrsilo i vjerujem i nadam se da ce bar jedna mrvica se primiti 🙏 imala sam dvi morule za 4 dan kaze embrolog idalne i kako trebaju biti cak sam i slikice dobila zametska i slikcu kad su mi ih vratli  pola nisam pokontala znam da mi je beta 14.03 nastojim ne nervirati se samo nikad ni nije se vratilo 4dan ako je25.02 bila aspiracija a taj dan je nulti a 01.03 transver to je 4 dan sve neobicno sve drugacije necu test raditi necu se dodatno muciti i stresitrati kako sam njima prije javila i pisala bez gulanja bez puno misli o siptomima o svemz filmovi tv setnje uzivanje i u Bozje ruke

Ali opet je lipo vidjet vas ovde cuti vas i dati podrsku jedna drugoj❤️

Sretno 🤞😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ShanghaiBaby
    06. Ožujak 2022. 07:03

Svim ženama koje su u KBC-u RI iskreno i od srca preporučujem da što prije odu od tamo jer se gubi samo dragocijeno vrijeme u kojem ste mogle možda već zatrudniti.

Situacija na odjelu je krajnje zabrinjavajuća, ophođenje prema pacijentima je nehumano i neetično. Osoblje tamo se igra sa ženskim životima. Smatram kako je njihova kvaliteta usluge na poražavajućoj razini ( osobito laboratorij ali i educiranost osoblja) te se iskreno nadam da će taj odjel ukinuti kako ne bi nekome upropastio život. Oni liječe samo jednostavne dijagnoze koje treba malo hormonski pogurati i to metodama slučajnog pokušaja, a kod bilo kakve komplikacije potpuno se pogube, nema reda niti rasporeda u liječenju, sve se radi napamet. 

Iz osobnog iskustva mogu samo reći da su me iscrpili emocionalno, fizički i financijski. Nakon 5 neuspješnih postupka, izgubljene 3 godine života, ranjavanja prilikom punkcije ( jer se ponašaju kao mesari), u ZG privatnoj klinici sam ostala trudna od prve ( ne radi se o slučajnosti). Komentar doktora u ZG je bio: Pa što vama to u Rijeci rade, svi dolazite preplašeni!

Želim puno sreće svima i nemojte odustati! ❤

AuroraB
    06. Ožujak 2022. 08:16

ShanghaiBaby neopisivo mi je drago što si se javila! U ono "naše" vrijeme sam pitala nekoliko puta za tebe, čekala da se javiš ali ništa... Drago mi je da si uspjela❤️❤️ ❤️Moja cimerica s transfera u IVF-u je isto došla isfrustrirana iz Rijeke, srećom obje smo ostale taj puta trudne, imale isti dan aspiraciju i transfer Isto sam čula komentar doktora da znaju da je situacija u Rijeci loša...
    MakiST, Belaa sretno!!! ✨✨
    Petra30 imamo kakav testić od jutros? 💛

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    06. Ožujak 2022. 08:37

ShanghaiBaby bas mi je zao da je u Rijeci situacija toliko grozna 😔 ali mi je neopisivo drago da si uspijela 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.