Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    05. Ožujak 2022. 17:35

Hani, Avocado, Katchusa, Rainbow, Stela, Maskhica, Aries, Inna, Sani hvala vam svima, vi divne žene❤️!
    Aries samo papaj ako pomaze s mucninama, o kilama ćes kasnije🤭🥰!
    Stela ma uzivaj na godišnjem, nekad covjeku treba bas to, ne raditi ništa i puniti baterije😘.
    Sani drzim palceve na najjace🤞🍀❤️!
    Razigrana čestitam ti na super betama🎉! Nek se nastavi školski❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    05. Ožujak 2022. 17:41

Katchusa kad je beta? Znam da si pisala i jos sam racunala kolko je to od moje i nisam zapamtila🙈. 10.03? Tak nekaj?
    Navijam jako jako da bude odlicna🤞🍀❤️!
    Vm drzim palceve da se sve oplode🤞🍀❤️!
    Anči znaci prva riješena 💪!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• daki
    05. Ožujak 2022. 17:54

Cao svimaa 🖐🏽
    Nova sam na ovom forumu, pa bih bila zahvalna ako biste mi pomogle.
    Naime, zadnja menstruacija mi je bila 16.01. Po kalendaru na telefonu mi je pisalo da je sledeca 03.03. Ali posto imam neredovne cikluse ne oslanjam se puno na to. Medjutim tokom februara mi se desavalo da imam menstrualne bolove i kad god pomislim da cu da dobijem, nista. Radila sam test za trudnocu prije 4 dana i dok se ucitavao kod slova T mi se pojavila crta ali kako se dalje ucitavao ona je nestala i ucitalo se samo na C, dakle negativan. Zanima me da li to moze da bude rana trudnoca ili ipak nista ? Da li se nekoj od vas to desilo ? 
    Danas je 05.03. Ja i dalje nemam simptoma da cu da dobijem, kao inace bol u ledjima i stomaku, otecene grudi. Apsulutno nista. Danas cijeli dan osjecam neku mucninu i slabost. Ali pokusavam da se ne nadam previse , zato mi treba vasa pomoc. 
    Hvala unaprijed na svakom odgovoru ❤

Anči 💕
    05. Ožujak 2022. 18:13

daki

Cao svimaa 🖐🏽
    Nova sam na ovom forumu, pa bih bila zahvalna ako biste mi pomogle.
    Naime, zadnja menstruacija mi je bila 16.01. Po kalendaru na telefonu mi je pisalo da je sledeca 03.03. Ali posto imam neredovne cikluse ne oslanjam se puno na to. Medjutim tokom februara mi se desavalo da imam menstrualne bolove i kad god pomislim da cu da dobijem, nista. Radila sam test za trudnocu prije 4 dana i dok se ucitavao kod slova T mi se pojavila crta ali kako se dalje ucitavao ona je nestala i ucitalo se samo na C, dakle negativan. Zanima me da li to moze da bude rana trudnoca ili ipak nista ? Da li se nekoj od vas to desilo ?
    Danas je 05.03. Ja i dalje nemam simptoma da cu da dobijem, kao inace bol u ledjima i stomaku, otecene grudi. Apsulutno nista. Danas cijeli dan osjecam neku mucninu i slabost. Ali pokusavam da se ne nadam previse , zato mi treba vasa pomoc.
    Hvala unaprijed na svakom odgovoru ❤

Ćao..ponovi test ili izvadi betu 🤷🏽‍♀️ to ti je najsigurnije...sretno 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    05. Ožujak 2022. 18:14

petra30

Katchusa kad je beta? Znam da si pisala i jos sam racunala kolko je to od moje i nisam zapamtila🙈. 10.03? Tak nekaj?
    Navijam jako jako da bude odlicna🤞🍀❤️!
    Vm drzim palceve da se sve oplode🤞🍀❤️!
    Anči znaci prva riješena 💪!

Daa 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

razigrana
    05. Ožujak 2022. 18:32

Hvala svima na lijepim zeljama , nadam se da ce sve biti dobro.
    Netko me pitao sto je MSS - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34731459/ evo ovdje pise.

Nakon neuspjelih pokusaja mi smo sami na svoju ruku isli raditi dodatne pretrage i otkrili smo da muz ima problema i s DNA fragmentacijom. To je bio dodatan razlog zasto smo se vratili u Betu jer oni to rade.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Rainbow_Hope 🌈
    05. Ožujak 2022. 18:33

razigrana

Netko me pitao sto je MSS - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34731459/ evo ovdje pise.

Nakon neuspjelih pokusaja mi smo sami na svoju ruku isli raditi dodatne pretrage i otkrili smo da muz ima problema i s DNA fragmentacijom. To je bio dodatan razlog zasto smo se vratili u Betu jer oni to rade.

Rade li to oni normalno uz ICSI ili se to dodatno plaća? 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

razigrana
    05. Ožujak 2022. 18:38

Rainbow_Hope

razigrana

Rade li to oni normalno uz ICSI ili se to dodatno plaća?

Nece raditi ako nema indikacije, mi smo napravili pretrage prije postupka i u nalazu je pisalo da sljedeci postupak ide s tim. Mislim da se dodatno placa.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2022. 18:38

razigrana

Pozdrav svima!
    Ne znam sjećate li me. Osam punih mjeseci nisam bila na ovom forumu jer me iscrpio. Stalno sam refreshala, čitala tuđe priče i trebao mi je odmak.
    Nakon što sam se vratila, u 9. mjesecu vratila sam 2 preostala embrija - išla sam na FET. Beta je bila 0.
    Potrošila sam sve i slijedio je novi ciklus. Opet sam nastavila kod dr. Lučingera. Međutim, imala sam cistu - novo razočaranje i još čekanja da cista pukne. Doktor se dosjetio da izvadi cistu i usput izvadi u prirodnom ciklusu jedan folikul. Nova iscrpljenost, hoće li biti prazan, hoće li se oploditi. Jedna jedina stanica izvukla se. Oplodila se. Vraćena je nakon 4 dana, ali beta je bila opet 0.
    Ponovno sam se iscrpila i nisam htjela ništa raditi tijekom prosinca, htjela sam uživati u božićnim blagdanima.
    Nakon neuspjelih pokušaja kod Lučingera, odlučujem se vratiti u Betu+, ali ovaj put dr. R. Dmitrović. Na prvi pregled dolazim uplakana jer mi je više svega dosta, a ona vidi 10 AF, hrabri me i kaže idemo u pobjede.
    Počinjem s dužim protokolom koji je iscrpljujući do te mjere da mi je prvi put u životu znalo biti loše u glavi (česte promjene raspoloženja i sl.). Protokol se sastojao od Decapeptyla svaki dan, jednom Elonva i pri kraju Gonal F od 150. Dolazim na punkcinu nakon što sam se mjesec dana bola Decapeptylom čije su igle TUPE i užasno peku injekcije. Omamljuju me (napokon - jer kod L. je uvijek na živo). Vade mi 2 stanice!!! Ej, zar sam se bola za 2 JS? To m je prvo bilo u glavi. Međutim, doktorica me i dalje ohrabruje i kaže da je ovaj put sve drugačije. Prije punkcije sam 3x vadila estradiol da prema tome naštima punkciju. Dakle, nikad kasnije nisam vadila folikule (na 16.dan). Osim toga, izabrali smo i kombinirani probir muževih spremija (MSS). Javljaju mi drugi dan da su se obje oplodile i da dođem sljedeći. Dolazim na transfer, a jedna je js toliko pravilno okrugla da nisam mogla vjerovati, druga manje. Stavljaju mi obje i slijedi čekanje…. Ni u jednom trenutku nisam radila test ranije… Za 2 tjedna radim test i prvi put u životu moj je test POZITIVAN! Odlazim na betu i beta je na 14. dan od aspiracije 118. Danas sam vadila betu 2. put i ona je 268!

Bravo!!! Zelim ti svu srecu i skolsku trudnocu! 🤞🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ma2013 👣
    05. Ožujak 2022. 19:09

Sunny, draga, ne prizivaj mučnine, ja eto grickam bademe i pijem čaj od đumbira jer mi je mukaaaa. Kod mene ne staju mučnine 🙈
    Makist, dobrodošla natrag! Sječam te se! 😊 Držim palčeve da brzo dođete do bebe no.2! 😊🤞
    Razigrana, čestitam! 😊
    Petra30, propustila sam slikicu, al vidim cure pišu o nekim crtama!!! 😊😊 Jedva čekam tvoju betu da se veselimo velikim brojkama! 😊😊❤️
    Mislim da sam ostale cure zaboravila, nisam bila par dana na forumu, pa nisam uspjela sve popratiti 😅 svim novim curama želim svu sreću i da ćim prije dođu do svog cilja, a curama koje ste u postupcima sretno vam bilo! 😊🥰😍💖

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.