Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    04. Ožujak 2022. 20:34

Anči 💕

Aurora meni tek sutra prvi dan bockanja 🙈 nadam se da ce mi ova terapuja bit pun pogodak 💪🤞
    Nek se kod tebe nastavi sve tip top 🤞❤️
    Darliv a bas shit 😐 brzo će i to proletit i onda krećes 💪🤞

Znam.😅🙈🙈 Ne znam kak sam tak glupo napisala🤪 Pardon, ali mozak mi je na paši🤭

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    04. Ožujak 2022. 20:35

AuroraB

Anči 💕

Aurora meni tek sutra prvi dan bockanja 🙈 nadam se da ce mi ova terapuja bit pun pogodak 💪🤞

Ti si trudna, tebi se ništa ne zamjera 🥰❤️ 
    Jel se mozda sjećaš jesi imala kakvih nuspojava od rekovelle, da znam sta me ceka 😵😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

darliv
    04. Ožujak 2022. 20:36

AuroraB 😘
    Kod mene je zasad plan gonal 225, ali moram vaditi amh prije postupka pa ce mi mijenjati ako mi je amh drastično pao zbog covida...bas se nadam da cu s gonalom mozda imati vise zrelih, nisam dosad proučavala lijekove pa ne znam kako koji djeluje s obzirom na sastav..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🌼TiKi🌼
    04. Ožujak 2022. 20:41

Anči 💕

Sretno!! ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

💜Medenko
    04. Ožujak 2022. 20:42

Anči hvala ti..sve ću pitati,vi ste ovdje riznice znanja..do tada pratim vas svakodnevno..i želim vam svima puno uspjeha

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

AuroraB
    04. Ožujak 2022. 20:46

Anči 💕

AuroraB

Anči 💕

Ti si trudna, tebi se ništa ne zamjera 🥰❤️
    Jel se mozda sjećaš jesi imala kakvih nuspojava od rekovelle, da znam sta me ceka 😵😂

Nisam imala nuspojave, sve je bilo ok🙂 Bolovi su bili manji u jajnicima nego na Gonalu ili Ovaleapu, a isto je bio lijepi broj... 😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

💜Medenko
    04. Ožujak 2022. 20:49

Sani88

Peggycestitke na deckicu 😍💙🤗
    Antoneta, sretno , neka bude zadnji i uspjesni🤞
    Anemona nisam dns bila na UZVu, tj nemam vise nijednog do transfera 🥴 zadnji bio u pon, a dva dana iza uveli utrice, valjda je sve kak treba down there 🤭
    Mamasita, dobrodosla natrag 🤗, sredi potpis ,imas upute na prvoj stranici da te lakse pratimo, a zapravo i sve bitne info, a tako i za FET. Sto se tice odmrzavanja, to je jedna od mojih paranoja kada se priblizi transfer 🙄, ali su rijetki slucajevi da ne prezive, tj ako su blaste smrznute odlicne kvalitete trebali bi prezivjeti, tako mi je biologica objasnila, ja cu joj vjetovat 😁
    Darliv zao mi je zbog odgode, ali brzo ce to 🤗
    Aurora, drago mi je da uzivas u trudnoci, ja si sve tako razmisljam da cu nakon ove sve muke (ako jednom uspije 🙏) stvarno uzivati u svakom danu trudnoce 🤗😘
    Medenko, dobrodosla 🤗, neka bude prvi i zadnji, tj uspjesni 🤞😊

Hvala ti Sani 88,nadam se kao i svi ovdje(vidim da dijelimo istu dijagnozu h.lpsc obostrano)te se nadam da nam to neće stvarati puno problema na našem putu

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Xela33
    04. Ožujak 2022. 21:02

Hej curke, nisam bila nesto azurna u citanju, uzela sam si nakon ET malo slobodnoga, pa smo muz i ja malo na izlet otisli 3 dana 😁. Uglavnom,danas je 7 dnt, simptoma apsolutno niti jednog, nista, nula, bar za sad. U danu imam 100 promjena raspolozenja : od nista ni ovaj put, nema sanse, nis se ne osjeti, do evo nes je strecnulo, to je to 🤦. Pa za poludit...Pitanjce : Crinone gel, jel vi to malo pri tusiranju "iscackate" od dole 😁? Nekako imam filing da mi se sad vec malo natalozilo, pa citam na drugom forumu,neke zene malo kao iscackaju,neke puste, pa uopce neznam sta da radim? Tnx na odgovorima i sorry na ovako cudnjikavom pitanju😁😁. 🤞Svima

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
    03/21 - AIH ✖️
    04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
    02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️

Anči 💕
    04. Ožujak 2022. 21:03

🌼TiKi🌼

Anči 💕

Sretno!! ❤️

Hvala ti ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• mamasita30
    04. Ožujak 2022. 21:16

Amelie, Anči,Sani hvala na dobrodoslici!!!
    🥰🥰
    Draga Medenko, opusteno, meni je upalilo iz prve a isla sam misleci da nikad necu imat dite😖
    Opusti se i viruj! 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.