Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    04. Ožujak 2022. 21:27

darliv

AuroraB 😘
    Kod mene je zasad plan gonal 225, ali moram vaditi amh prije postupka pa ce mi mijenjati ako mi je amh drastično pao zbog covida…bas se nadam da cu s gonalom mozda imati vise zrelih, nisam dosad proučavala lijekove pa ne znam kako koji djeluje s obzirom na sastav..

Misliš da bi ti skroz mijenjali terapiju ili samo dozu?  To je bila i moja doza sad u zadnjem postupku, i imamo sličan AMH...Gonal 225, s time da mi je dr. V.Š. smanjio na 200 negdje na pola postupka..

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:30

Anči 💕

Amelie

Anči jako dobro zvuče ove brojke!! Držim fige🥰💫💫

Hvalaa 🥰
    Kako si ti? Jesi uspijela riješit logistiku? 🤭

Dobro.. privikavamo se svi skupa. Nije mi još sjelo u glavi da ne napuštam stan (osim do doktora) u iduća dva mjeseca ali budem ja to 🙈💪💪

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

darliv
    04. Ožujak 2022. 21:34

AuroraB

darliv

AuroraB 😘
    Kod mene je zasad plan gonal 225, ali moram vaditi amh prije postupka pa ce mi mijenjati ako mi je amh drastično pao zbog covida…bas se nadam da cu s gonalom mozda imati vise zrelih, nisam dosad proučavala lijekove pa ne znam kako koji djeluje s obzirom na sastav..

Misliš da bi ti skroz mijenjali terapiju ili samo dozu? To je bila i moja doza sad u zadnjem postupku, i imamo sličan AMH…Gonal 225, s time da mi je dr. V.Š. smanjio na 200 negdje na pola postupka..

Taj dio nisam shvatila... Mislila sad da je to najveca doza gonala, pa pomislih da ce mozda terapiju mijenjati.. Nemam pojma 🙂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

AuroraB
    04. Ožujak 2022. 21:40

darliv

AuroraB

darliv

AuroraB 😘

Misliš da bi ti skroz mijenjali terapiju ili samo dozu? To je bila i moja doza sad u zadnjem postupku, i imamo sličan AMH…Gonal 225, s time da mi je dr. V.Š. smanjio na 200 negdje na pola postupka..

Taj dio nisam shvatila… Mislila sad da je to najveca doza gonala, pa pomislih da ce mozda terapiju mijenjati.. Nemam pojma 🙂

300mg mislim da je maximum... ali vjerojatno samo žele još jednom škicnuti u stanje s obzirom na sve što si prošla u zadnje vrijeme... ionako su bitni antralci, a ne AMH... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Leky
    04. Ožujak 2022. 22:12

Xela33

Hej curke, nisam bila nesto azurna u citanju, uzela sam si nakon ET malo slobodnoga, pa smo muz i ja malo na izlet otisli 3 dana 😁. Uglavnom,danas je 7 dnt, simptoma apsolutno niti jednog, nista, nula, bar za sad. U danu imam 100 promjena raspolozenja : od nista ni ovaj put, nema sanse, nis se ne osjeti, do evo nes je strecnulo, to je to 🤦. Pa za poludit…Pitanjce : Crinone gel, jel vi to malo pri tusiranju "iscackate" od dole 😁? Nekako imam filing da mi se sad vec malo natalozilo, pa citam na drugom forumu,neke zene malo kao iscackaju,neke puste, pa uopce neznam sta da radim? Tnx na odgovorima i sorry na ovako cudnjikavom pitanju😁😁. 🤞Svima

Neka ste se malo odmorili 😀  Crinone je super praktican za staviti s onom pipetom ali se nakon par dana malo zgrusava pa onako ispadaju komadici kad piskis, kad se obrises papirom, kad se tusiras... Najgore mi je bilo kad sam morala dati mokracu a unutra onako komadici Crinonea pa su me pitali sta su te mrvice 🤣 

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

• Xela33
    04. Ožujak 2022. 22:29

Leky

Xela33

Hej curke, nisam bila nesto azurna u citanju, uzela sam si nakon ET malo slobodnoga, pa smo muz i ja malo na izlet otisli 3 dana 😁. Uglavnom,danas je 7 dnt, simptoma apsolutno niti jednog, nista, nula, bar za sad. U danu imam 100 promjena raspolozenja : od nista ni ovaj put, nema sanse, nis se ne osjeti, do evo nes je strecnulo, to je to 🤦. Pa za poludit…Pitanjce : Crinone gel, jel vi to malo pri tusiranju "iscackate" od dole 😁? Nekako imam filing da mi se sad vec malo natalozilo, pa citam na drugom forumu,neke zene malo kao iscackaju,neke puste, pa uopce neznam sta da radim? Tnx na odgovorima i sorry na ovako cudnjikavom pitanju😁😁. 🤞Svima

Neka ste se malo odmorili 😀 Crinone je super praktican za staviti s onom pipetom ali se nakon par dana malo zgrusava pa onako ispadaju komadici kad piskis, kad se obrises papirom, kad se tusiras… Najgore mi je bilo kad sam morala dati mokracu a unutra onako komadici Crinonea pa su me pitali sta su te mrvice 🤣

Top😂😂.
    Pa da,malo je onako 🤢, al sve cemo potrpiti😊. Zato i pitam, citam da su si neke curke znale i malo iščeprkati prstom kad se tusiraju 🤷

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
    03/21 - AIH ✖️
    04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
    02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Ožujak 2022. 23:46

darliv

⭐ Miss_Ivy ⭐

darliv

Anči sretnooo!! 😍
    Meni je zbog covida postupak odgođen za 4.mj, vjerojatno tamo pred kraj mjeseca…

Ajooooooj, ti bas jako dugo cekas, sad jos i covid.. Nadam se da nisi imala neke grde simptome!

Pa nadala sam se da ce biti blaze s obzirom da sam se cijepila s dvije doze u prosincu, ali neka je proslo.. 🙈 jos samo dvije menge do postupka 😁
    Ajme kako vrijeme leti, ti si vec u 16. tjednu, jel stomacic raste? 🥰

Kolko si čekala, sad će i to proći brzo!! 
    Raste stomaćić, vidi se već 🥰

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sunny_🐣
    05. Ožujak 2022. 08:01

Avocado 🤣🤣🤣 i kakve su bile spavacice? Haha bas si me nasmijala 🤣
    ma2013, mashkica, Aries85, kako ste cure? Ima kod vas kakvih simptoma? 😊 kod mene samo cice nabrekle 😅 mucnine nista pa me to naravno malo brine 🙈 ludo žensko 😁
    Petra30 kako si ti? 😊
    AururaB bas mi je drago da uzivas u urednoj trudnoci 😊🥰
    Nove cure dobrodošle 🙃 i što prije ostale trudne 🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• mashkica
    05. Ožujak 2022. 08:37

Sunny E blesavice jedna. Bas smo lude. Hvala Bogu pa nemaš mučnina. Mene tješi sto najbliže drugarice i sestra, sve su bile trudne i rodile u zadnjih dvije godine i fkt nijedna nije imala nikakve ni mučnine ništa. 
    Ja sam dobro u sustini, imala sam bas probleme sa tvrdom stolicom, ali regulirala sam to hvala Bogu. Poslije bebe, Trenutno mi je najbitnije da kakim redovno😂  
    Pregled imam u utorak sad. Kad je tebi sljedeći? 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Monkica24 🍀
    05. Ožujak 2022. 08:42

malala

Anči, super broj!!!! I skoro se pratimo. Nek nam bude uspješno i sretno. 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
    Ja idem danas na uzv i ne spavam valjda od 4 h. I sanjala sam nešto vezano za to, samo se ne sjećam što. Jajnike malo osjećam, nije strašno. Prošli puta sam ih osjećala više pa je bio samo 1 folikul.
    Pozdrav novim curama!!!! 👋👋👋👋
    Trudnice su u lijepim tjednima, vrijeme leti. 🌼🌸🌼
    I ja sam rekla ako uspije da se neću žaliti ni na što. S prvim djetetom mi je teško bilo kad bi se budio po noći i ne bi spavao. Pa onda oni noćni strahovi, vrištanje, baš je bilo teško.
    I jako se bojim ovog stanja u svijetu. Pokušavam ne razmišljati o mogućim scenarijima. Muž mi kaže da nisam normalna, ali stanje se ne smiruje. I bojim se i pomisliti da budem takav baksuz i zatrudnim, a onda izbije rat. Jedan mi je dovoljno u životu.

Malala skroz te razumijem što se tiče straha od trenutne situacije... Mene to dosta brine i opterećuje, ja nemam djece, jedva jedvice sam došla do ovog maleckog, i sad nam nad glavom visi rat, a možda i nuklearni rat. Sama sam kao mala doživjela i černobil i preživjela domovinski, i ne mogu si zamisliti da opet to prolazim sa svojim djetetom. Nije fer! Trudim se othrvati tim mislima, stvarno mi taj stres u ovoj situaciji ne treba. Moram misliti da će sve ipak biti ok...

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.