Vecer cure, ja sam "nova-stara" trudilica.
Imam curicu, uspjeh iz prvog postupka. Sad planiram fet na iducem ciklusu, imam jedan smrzlic.
Non stop sam visila na ode na forumu zadnji put i sad sam odlucila opet doc po malo pozitivne energije prije nego sve krene.
Jel neko mozda vec prosa fer postupak? Idemo bez stimulacije, koliko sam skuzila svoju dr samo pracenje ovulacije i 5i dan od ovulacije vracanje.
No ono sto mene brine je oce li smrzlic prezivit odmrzavanje. 😖
Veselim se svakom odgovoru i svim curama sretno!
Anči sretnooo!! 😍
Meni je zbog covida postupak odgođen za 4.mj, vjerojatno tamo pred kraj mjeseca…
Ajooooooj, ti bas jako dugo cekas, sad jos i covid.. Nadam se da nisi imala neke grde simptome!
Pa nadala sam se da ce biti blaze s obzirom da sam se cijepila s dvije doze u prosincu, ali neka je proslo.. 🙈 jos samo dvije menge do postupka 😁
Ajme kako vrijeme leti, ti si vec u 16. tjednu, jel stomacic raste? 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Anči sretnooo!! 😍
Meni je zbog covida postupak odgođen za 4.mj, vjerojatno tamo pred kraj mjeseca…
Draga Darliv, baš nemaš sreće😏 Nadam se da se bude isplatilo to silno čekanje🤗
Ja sam napisala dugački post jutros i riknula mi je baterija prije nego sam uspjela završiti, pa se sve izbrisalo...
Anči rezultati su fenomenalni zasada, nemoj se unaprijed brinuti oko stanica,, ideš korak po korak.. a zasad ide sve u najboljem redu, očito ti dobro sjeda terapija🤞🤞
Ja sam super, svima bih poželjela ovakvu trudnoću (osim teških prvih tjedana ofc)..Beba se već okrenula glavicom i spremila se za porod😇 Zatvorena sam iznutra, izvana, cerviks skoro 380mm, dakle sve je tip top zasad 🌺🌺🌺
StelaM ja sam kombinirala postupke Petrova/IVF, pa sam uspjela u godini dana odraditi 4 pune stimulacije...Drago mi je da si se odlučila za Polikliniku IVF, jer kad bih morala sve ponovno, IVF bi bio moj izbor No1..Držim 🤞🤞 da dođeš čim prije na red...
Maslačaxx jel te trta? 🤩
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Poštovanje svim ženama na ovom forumu
čitam vas već dugo,proživljavam sve kao da vas osobno poznajem.Na V.V.smo već godinu i pol dana i evo napokon zeleno svjetlo za prvi ivf smo dobili krajem ovog mjeseca.Jedva sam dočekala a sada kako se bliži lagano strah i nervoza.Čitam sa prvih stranica savjete..sve mi se pomiješalo ali vjerujem da je nakon prvog puta malo lakše jer ću znati što me dalje čeka.
Želim vam super vikend svima
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Žene koja je razlika između rekovelle i gonala?
Jeli to ista stvar samo različiti proizvođač?
Jeli razlika u cijeni?
Mislim da je Rekovelle nešto skuplji od Gonala F, ali nisam nikad kupovala već samo nešto googlala.
Po sastavu su sličan lijek, sadrže samo FSH u sebi, ne i LH kao npr. Ovaleap koji je kombinacija obojeg, ili Menopur koji je čisti LH.
Ja sam koristila oba u stimulacijama... Zapravo, ja sam pumo toga koristila😀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Vecer cure, ja sam "nova-stara" trudilica.
Imam curicu, uspjeh iz prvog postupka. Sad planiram fet na iducem ciklusu, imam jedan smrzlic.
Non stop sam visila na ode na forumu zadnji put i sad sam odlucila opet doc po malo pozitivne energije prije nego sve krene.
Jel neko mozda vec prosa fer postupak? Idemo bez stimulacije, koliko sam skuzila svoju dr samo pracenje ovulacije i 5i dan od ovulacije vracanje.
No ono sto mene brine je oce li smrzlic prezivit odmrzavanje. 😖
Veselim se svakom odgovoru i svim curama sretno!
Kako ne bi preživio?! Evo moj smrzlić mene udara svom snagom po trbuhu i tebi i svim curama ovdje želim isto što prije!!:)) Samo hrabro💪💫💫
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anči jako dobro zvuče ove brojke!! Držim fige🥰💫💫
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Aurora meni tek sutra prvi dan bockanja 🙈 nadam se da ce mi ova terapuja bit pun pogodak 💪🤞
Nek se kod tebe nastavi sve tip top 🤞❤️
Darliv a bas shit 😐 brzo će i to proletit i onda krećes 💪🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči jako dobro zvuče ove brojke!! Držim fige🥰💫💫
Hvalaa 🥰
Kako si ti? Jesi uspijela riješit logistiku? 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Medenko sretno i nek bude uspiješno 🤞
Vjerujem da ri se sve pobrkalo ali ako di zapnes tu smo 🤗
Anemona hvala ti 🤗 kako si ti?
Antoneta auff 😐 drzim ti fige jako jako da uspije, ali drago mi je čut da si svjesna situacije..i za to je potrebna velika hrabrost 💪💙
Mamasita ne brini se, male su sanse da ne prezivi..bit ce sve ok 🤗💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji