Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    18. Veljača 2022. 20:58

Asli sretnooo. Bome mu se žuri 🤗 još malo pa ćete se družiti. ❤️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

September
    18. Veljača 2022. 21:00

Mia21998 🔆

September Datako sam i ja pokušala promjenit prehranu i dalje se koliko toliko pridržavati bez obzira sto nemam inzulinsku rezistenciji. Točno tako je i kod mene, mliječni proizvodi mi od nikada ne odgovaraju pa sam ih baš potpuno izbacila. Gdje si kupila ulje noćurka? Malo sam gledala i vidim da ima u alternativi i čak u dmu. Ne bi htjela uzeti neko bezvezno, i kako si ga točno koristila? vidim da čak dosta pomaze oko kose i noktiju a meni kosa strašno opada pa mislim da nebi bilo loše da i to uvedem :)

U Kanadi sam pa nema te marke u Hrvatskoj ali mislim da ti je dobar od Natural Wealth. Moja doza je 1000mg i uzmem uglavnom jednu, ponekad dvije jer sam procitala da je idealno oko 1500mg na dan od 1dc do ovulacije. A ove Natural Wealth ti imaju 1300mg pa je to super. Uzmem ga nakon dorucka ili rucka i onda uz to vitamin D :) meni je kosa stalno opadala i nokti nisu bili bas nesto ali nakon 3 mjeseca ulja nocurka i cinka sad je sve odlicno. Pa eto meni je pomoglo, nadam se da ce i tebi. Oko ovulacije cak imam dosta vodenog iscjetka i ponekad bjelanjak iscjedak ali mislim da je to vise od toga sta sam uvela 2,5l vode dnevno. Kombinacija ulje nocurka i puno vode je sigurno koristila 😁

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Leky
    18. Veljača 2022. 23:14

Anemona

Kacusha, hvala ti, i ja tebi želim sreću i kvalitetne jajne stanice 💪🤗
    Leky, misliš da može biti hiper u prirodnom fetu? 🤔
    Miss_Ivy, sve mi je ovo novo i nepoznato pa ne znam što očekivati i kako reagirati. Sva sreća pa mogu pitati vas koje ste to prošle 🙂 hvala ti, pusa tebi i Borni 

Mislim da moze ako si dobila stopericu, ali cesce je nakon stimulacije da. Ali bolovi svakakvi su normalni, ja sam imala osjecaj da cu dobiti menstruaciju sigurno jedno 2 mjeseca ali onako bas intenzivan osjecaj s bolovima 

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Doria
    18. Veljača 2022. 23:20

Sani88

Doria

Anči 💕

Doria

Bok svima!!
    U zadnje vrijeme puno dobrih vijesti 💝💝 cestitkeee
    Pratim redovno ali posto sam na cekanju nemam kaj komentirati…
    U pripremi sam za novi pokusaj i zbunjuju me neki nalazi… amh je prije 2-3 god bio 28. Prije godinu dana je bio 13. Prije 6 mjeseci 18 a sad je 20… jel ima netko da je imao rastuci AMH? ??
    DR je nedavno komentirao da sam fenomen posto mi s godinama raste a vidim raste i dalje 🤔🤔🤔

Hej 🤗
    Koliki ti je bio vitamin D u tim razdobljima? I jesi imala kakvih problema sa štitnjacom? To zna maskirat realno stanje…
    Kad imas u planu novi postupak?

Vitamin D je bio 15. Cula sam da on zna maskirati niski amh ali dr je reko da prvi put cuje za to. Pijem better you dlux 4000 dnevno Stitnjaca je ok, pijem eutirox 12,5 zbog neznatno povisenog tsh. Planirano je u 5. mjesecu novi postupak…

I ja sam imala rastuci AMH, vadjen u istom labu kroz period od 2god, tj, prvo vadjenje mi bio nizi i kad sam krenula sa suplementima se "dignuo",a realno sve nalaze imam uredne, stovise skolske tako da vjerujem da su suplementi i zdravije zivotne navike tome doprinijele, aliii imam uvijek isti broj antralaca,a to je jedini pravi pokazatelj nase zalihe js. I istina je da nekad nedostatak vit D ili feritina ili opce stanje naseg organizma moze maskirat realno stanje. A sta tvoj dr veli na vit D od 15? To je teski deficit i trebala bi dobit Dvital 25000 na recept, tj trazi od gina ili LOMa, tu sprej malo pomaze. U kojoj je mj nalaz?

Dr gdje sam dosad bila je rekla: da, fali ti vitamina D, idi na sunce... novom sam rekla da pijem d vitamin. A feritn mi je 5, zeljezo 8... i krenula sam piti sideral forte. Imam problem sto mi bude zlo od eutiroxa ujutro pa mi nakon toga kaj god popijem jos vise bude zlo. A ne volim ni lijekove ni dodatke prehrani. Pijem aktivnu folnu, sideral, vit d, prenatal...

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

elle 🙋‍♀️
    18. Veljača 2022. 23:22

Asli 🌼

Slavice čestitke na curici 🥳
    Sve vaš čitam ali nikako da išta odgovorim malo sam u nervozi, imam trudove od jučer popodne i na pregledu danas kaže doktorica da sam 4 cm otvorena i da je cerviks skroz nestao. Pustila me doma da pratim trudove, kad se ujednače na 10 min da dođem u bolnicu. Kaže da je malac spreman za van, danas, sutra, a može se dogoditi i da se zaustavi sve pa malo pričeka.
    A do jučer apsolutno ništa se nije događalo 😂🤯😅😂
    Nisam se baš pripremila na ovo 🤭
    Pozdrav svim curkama i čestitke Nadi 🥳🥰Maslačak, Amelie, Tweety, Elle 😘

Oho, stiže bebač uskoro. 🤗 Sigurna sam da si nervozna i sve ali očito sve ide kako treba samo mrvicu ranije. Da su nešto posebno zabrinuti ostavili bi te u bolnici. 
    Ovih dana sam slabo čitala ali sad ću pomno pratiti da vidim kako ste vas dvoje 💙
    Joooj uzbuđena sam, moje terminuše su krenuleeee 🤗💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Amina3
    19. Veljača 2022. 00:11

Jedno pitanje punkcija bila 07.02 transfer 09.02 danas mi 10 Dan dal bi mogla uradit test,jer od simptoma nesto bas nemam 😌

Asli 🌱
    19. Veljača 2022. 01:10

Drage moje ženice, ja sam jučer kasno navečer postala mama 🥰 Zvuči nestvarno dok pišem, možda mi sutra dođe do glave. Ukratko, bilo je stvarno prije očekivanog i iznenada, ali je na sreću sve dobro završilo. Želim se zahvaliti svim curkama na podršci i na ovom forumu, s kojeg i dalje ne planiram otići.🤭😘😘 

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Amelie
    19. Veljača 2022. 04:24

Asli 🌼

Drage moje ženice, ja sam jučer kasno navečer postala mama 🥰 Zvuči nestvarno dok pišem, možda mi sutra dođe do glave. Ukratko, bilo je stvarno prije očekivanog i iznenada, ali je na sreću sve dobro završilo. Želim se zahvaliti svim curkama na podršci i na ovom forumu, s kojeg i dalje ne planiram otići.🤭😘😘

Jao pa čestitam!!!:)) 🥰😍🤩🤩🤩🙏🙏🍀🍀 Kad stigneš opiši nam malo detalje.. kako je bebač?:)) Baš mi je drago zbog vas!:)) 😘😘 Wuhuuu... :)) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Kacusha
    19. Veljača 2022. 05:45

Asli cestitam na najljepsem osjecaju na svijetu i drago mi je da je sve ok proslo. Posalji slikicu kad stignes 💕🥰🐣

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    19. Veljača 2022. 05:47

Doria a ne bi probali kod tebe ici sa vecom stimulacijom? Uglavnom sretno, svakako dizi vitd i feritin 💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.