Drage moje ženice, ja sam jučer kasno navečer postala mama 🥰 Zvuči nestvarno dok pišem, možda mi sutra dođe do glave. Ukratko, bilo je stvarno prije očekivanog i iznenada, ali je na sreću sve dobro završilo. Želim se zahvaliti svim curkama na podršci i na ovom forumu, s kojeg i dalje ne planiram otići.🤭😘😘
Draga Asli čestitam ti od srca 💙 uzivaj sada u svome cudu, brzi oporavak ti zelim 😘😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
September Baš sam taj gledala, nekako ne volim uzeti dok nije provjereno i dok ne pitam. Unazad godinu dana toliko strašno opada da to nije normalno, nisam prebolili Covid pa da bi sumnjala na to. Frizerka mi je rekla da je to normalno jer se i mi “linjamo” raste mi dosta mlade kose to ne mogu reci ali mi se suludo da nakon pranja kose punu šaku ispadnutih dlaka bacim i još toliko nakon češljanja. Za nokte ne mogu ništa reci jer već godinama imam trajni lak, ali koža na nogama strašno suha i onako perutava. Tako ću sada i ja početi idući mjesec pa ću ti obavezno javiti ☺️ ja svoju ovulaciju ne osjetim uopće unazad godinu i pol, tako da ako će ovo dijelovati odmah ću vidjeti naznake ✨ jako si mi puno pomogla!
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Asli naša čestitam od srca!❤️ Čim sam otvorila oči usla sam na forum da vidim jel ima novosti kod tebe, a kad ono najljepših mogucih🎉🎉❤️! Bravo mamice!😍
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Drage moje ženice, ja sam jučer kasno navečer postala mama 🥰 Zvuči nestvarno dok pišem, možda mi sutra dođe do glave. Ukratko, bilo je stvarno prije očekivanog i iznenada, ali je na sreću sve dobro završilo. Želim se zahvaliti svim curkama na podršci i na ovom forumu, s kojeg i dalje ne planiram otići.🤭😘😘
Cestitam ponosnim roditeljima a bebici zelim sretno djetinjstvo, puno zdravlja i ljubavi ❤❤❤ brz oporavak mamice 🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Miss_Ivy, sve mi je ovo novo i nepoznato pa ne znam što očekivati i kako reagirati. Sva sreća pa mogu pitati vas koje ste to prošle 🙂 hvala ti, pusa tebi i Borni
Mislim da moze ako si dobila stopericu, ali cesce je nakon stimulacije da. Ali bolovi svakakvi su normalni, ja sam imala osjecaj da cu dobiti menstruaciju sigurno jedno 2 mjeseca ali onako bas intenzivan osjecaj s bolovima
U pravu si, imala sam štopericu ali još 02.02.
U čet me jako presjeklo i trajalo par sekundi, boljelo još do navečer onako tupo, i jučer evo boli skoro cijeli dan. Eto ja neznalica, iznenadila me bol bez menge. Hvala ti na pomoći, nadam se da sad uživaš u trudnoći 🤗😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Asli, čestitke od srca, živ i zdrav bio! 🙏🎉🍼💙
Tebi brz oporavak i da što prije uživaš s mužem u vašoj srećici 💞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
SeptemberBaš sam taj gledala, nekako ne volim uzeti dok nije provjereno i dok ne pitam. Unazad godinu dana toliko strašno opada da to nije normalno, nisam prebolili Covid pa da bi sumnjala na to. Frizerka mi je rekla da je to normalno jer se i mi “linjamo” raste mi dosta mlade kose to ne mogu reci ali mi se suludo da nakon pranja kose punu šaku ispadnutih dlaka bacim i još toliko nakon češljanja. Za nokte ne mogu ništa reci jer već godinama imam trajni lak, ali koža na nogama strašno suha i onako perutava. Tako ću sada i ja početi idući mjesec pa ću ti obavezno javiti☺️ja svoju ovulaciju ne osjetim uopće unazad godinu i pol, tako da ako će ovo dijelovati odmah ću vidjeti naznake✨jako si mi puno pomogla!
I meni su uzasno suhe noge, za to mi jos nista nije pomoglo 🙈 sve nam je isto 😅 drago mi je da sam pomogla :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Anemona kako si? Jel planiras piškit ili čekas betu?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Maslačak, Katcusha, Sunny šaljem puse 😘!
Sani i ja sam mislila da bude jos jedan ultrazvuk al dobro, moja dr je vidovita pa zna da endometrij bude iznad 8 na dan ovulacije/utrića 😂😂. Mislim vjerojatno i bude i žena zna kaj dela, ali jucer sam se onakva umorna bas opalila smijati nakon tvojeg posta i ideje o vidovitosti koja mi je sinula😂😘.
Anemona pridružujem se pitanju od Anči🤭❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji