Asliiiiiii koje iznenadenje 🤩🤩🤩. Drzi se, mislimo na tebe i navijamo ❤❤❤. Na koliko su ti trudovi? S obzirom da tipkas na forumu pretpostavljam da izdrzavas 🙈
Hvala cure svima na podršci.
Tweety a šta ću nego na forum 🙈, bili su na 15, pa na 30, kad krenu onda su baš jaki, iako pretpostavljam da ima i gorih 😂 drago mi je da sam doma ipak, a onda mi dođe da se spakiram u bolnicu jer imam sto upitnika iznad glave šta ću i kako ću 🤭 Javim vam se ako se dogodi nešto, a do tad vas čitam sve 😘😘
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Maslačaaaaaaak još malo!! Vjerujem da si uzbuđena, nadam se da će ti proletiti vrijeme i da ćete se uskoro upoznati 😘
Asli draga, znači malac je nestrpljiv 😁 sretno ti bilo 😘
Anemona mene je bolilo, i dosta dugo nakon poz bete i srčeka. Ne mogu se sjetiti do kada... Želim ti isto 🙏
Coco žao mi je... 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo zenice ja dobila Rekovelle 7 jedinica + 2 klika..ima li netko iskustva s Rekovelle, nuspojave? Takoder, reko mi je da cemo i TSH malo sniziti 3.80 je, ali kasnije nije spominjao..pitati cu ga kad odemo na uzv… ugl, Rekovelle? Sva sam uzbuđena, i prestrašena…
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Evo zenice ja dobila Rekovelle 7 jedinica + 2 klika..ima li netko iskustva s Rekovelle, nuspojave? Takoder, reko mi je da cemo i TSH malo sniziti 3.80 je, ali kasnije nije spominjao..pitati cu ga kad odemo na uzv… ugl, Rekovelle? Sva sam uzbuđena, i prestrašena…
Ja sam imala Rekovelle u drugom uspješnom postupku, bilo je 9 jajnih stanica na kraju, nikakvih nuspojava nisam imala, osim pred kraj ono kad su jajnici malo otežani od jajnih stanica, to je pod normalno. I u penu je, tako da je iglica tanka i praktična.
Sretno 😊
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Amelie,Sani88,Anci,Nikitta ❤️❤️❤️
Slavica cestitam na slatkoj curicu,bas lijepo da si na kraju isla na nipt i da si sad na miru🥰 samo smireno u lagano do kraja!
Asli sretno!!! Neka prodje brzo i lagano ❤️🙏🌸🤗
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Aries čestitke za super pregled 🥰🥰 sve bude to super
Slavice taqko mi je drago da je nalaz super i da si mirna sad 🥰🥰 i čestitke na curki ❤💗 kak i Monkica veli imamo parove ❤💙❤💙
Asli juuuuuj, još malo znači 🤞🙏💙💙 sretno, da ti što lakše i brže prođe porod
Ostale cure mah mah, sretno svima... 🍀🍀
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Asliiiiiii koje iznenadenje 🤩🤩🤩. Drzi se, mislimo na tebe i navijamo ❤❤❤. Na koliko su ti trudovi? S obzirom da tipkas na forumu pretpostavljam da izdrzavas 🙈
Tweety a šta ću nego na forum 🙈, bili su na 15, pa na 30, kad krenu onda su baš jaki, iako pretpostavljam da ima i gorih 😂 drago mi je da sam doma ipak, a onda mi dođe da se spakiram u bolnicu jer imam sto upitnika iznad glave šta ću i kako ću 🤭 Javim vam se ako se dogodi nešto, a do tad vas čitam sve 😘😘
Asli, ajmee tako iznenada, zar nece pokusat zaustavit tokolizom u bolnici jos jedan tjedan pa da se ne vodi kao "prijevremeni porodaj"? Ako ne, pij magnezij da se odgodi jos koji dan, cisto zbog tih proceduralnih pravila, virujem da je fizicki bebica vec spremna :)
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Asli sretno 💛
Capi i ja sam imala Rekovelle u dobitnom ciklusu. Isto nisam imala nuspojava. Ali nisam nesto bajno ni odreagirala, ali to ovisi od osobe do osobe i s time se ne treba zamarati. Sretno!
Btw ja poklanjam ostatak svog Rekovellea nekome da ne kupuje (propisno skladisten cijelo vrijeme), pise mi u potpisu pa ako je netko zainteresiran neka se javi 😊.
💛🧡
Asli, ajmee tako iznenada, zar nece pokusat zaustavit tokolizom u bolnici jos jedan tjedan pa da se ne vodi kao "prijevremeni porodaj"? Ako ne, pij magnezij da se odgodi jos koji dan, cisto zbog tih proceduralnih pravila, virujem da je fizicki bebica vec spremna :)
Da, baš iznenada, kaže dokt. da nema potrebe za zaustavljanjem trudova sad jer sam kao u terminu i da bi trebalo sa bebicom biti sve ok. To je i mene zanimalo, jer danas mi je punih 36, tek sam zapravo ušla u 37 tt. Ne pomažu sad za ovo ni magnezij ni normabel 😂
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Da, baš iznenada, kaže dokt. da nema potrebe za zaustavljanjem trudova sad jer sam kao u terminu i da bi trebalo sa bebicom biti sve ok. To je i mene zanimalo, jer danas mi je punih 36, tek sam zapravo ušla u 37 tt. Ne pomažu sad za ovo ni magnezij ni normabel 😂
Hahah.ajmee...to znaci i mene ceka uskoro, da..svi kazu, prepoznat ces, cim se pitas jesu nisu trudovi, ocigledno nisu.haha
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji