Slavice, divno, čestitam 😍🌼🍼🎉 vjerujem da ti je laknulo
Asli, samo nek sve bude u redu, jedan korak si bliže svome princu 🙏💪💕
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jel neka od vas imala bolove u stomaku prije bete? Nemam temp, mučnine, ne krvarim. Malo me boli i donji dio leđa. Pa ne znam jel to normalno ili da se zabrinem? 😞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Slavice curica mala divno 💕 asli jos malo i upoznajes svoje cudo 😍 maslacak eto priblizilo se i tvoje vrijeme ❤️ coco zao mi je 💔 mozes li imati velike posljedice od hormona? Petra i meni je na 10dc bio 7 i nesto.
Kod nas su se izdvojila 2 folikula na desnom i 2 na lijevom, nadam se da ce biti ok. Ujutro opet uzv, danas krecem s orgalutranom, bljaki 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Stelaaaa gdje si? 🌞💤🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Jel neka od vas imala bolove u stomaku prije bete? Nemam temp, mučnine, ne krvarim. Malo me boli i donji dio leđa. Pa ne znam jel to normalno ili da se zabrinem? 😞
Znam da su cure uvijek govorile da ih boli kao pred mengu a bila je pozitivna beta. Nadam se da je tako i kod tebe 😘🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Asliiiiiii koje iznenadenje 🤩🤩🤩. Drzi se, mislimo na tebe i navijamo ❤❤❤. Na koliko su ti trudovi? S obzirom da tipkas na forumu pretpostavljam da izdrzavas 🙈
💛🧡
Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana… sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro…ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
Ikica dobro dosla i nadam se da ces brzo na neke vedrije teme.Ovdje ima puno cura iz Vinigradske pa sam sigurma da ce ti se netko javit i rec ti sto te zanima.Koliko tu cure pricaju cini mi se da nije sigurno kad ce Vinogradska krenut s radom.Al budu ti one bolje rekle to.Jel imas mozda jos koju opciju osim Vonogradske da ne cekas ako ti se neda ? Sredi potpis pise ti na prvim stranicama kako da te bolje pratimo 🤗🤗🤗🤗🤗
Hvala za podršku, ja također svima želim puno sreće i da čim prije pređemo svi na temu trudnoće :) Nažalost nemam neku drugu opciju i nisam ni sigurna mogu li samo tako D1 uputnicu koju koristi Vinogradska iskoristiti u drugoj bolnici.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Slavice cestitkeeeeee, vidis da je sve ok! Curka 🥰
Monkica anomaly scan se radi izmedju 18-22tt
Asli sretno, neka bude brz i lagan porod 🍀
Anemona bolovi kao menstrualni i imala sam osjecaj kao da mi je jako nizak tlak, kao da cu pasti u nesvjest. Ako ti se bolovi pojacavaju obavezno zovi doktora da nije kasni hiper
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Asli, samo hrabro😁
Nado, čestitam od srca!😚
Slavice, curka🤗
Cure u postupcima, sretno!
Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana… sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro…ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
Ikica dobro dosla i nadam se da ces brzo na neke vedrije teme.Ovdje ima puno cura iz Vinigradske pa sam sigurma da ce ti se netko javit i rec ti sto te zanima.Koliko tu cure pricaju cini mi se da nije sigurno kad ce Vinogradska krenut s radom.Al budu ti one bolje rekle to.Jel imas mozda jos koju opciju osim Vonogradske da ne cekas ako ti se neda ? Sredi potpis pise ti na prvim stranicama kako da te bolje pratimo 🤗🤗🤗🤗🤗
Hvala za podršku, ja također svima želim puno sreće i da čim prije pređemo svi na temu trudnoće :) Nažalost nemam neku drugu opciju i nisam ni sigurna mogu li samo tako D1 uputnicu koju koristi Vinogradska iskoristiti u drugoj bolnici.
Ikica_90 nazalost oni jos nista ne znaju sigurno, cekaju neke dozvole kako sam zadnje cula i da mozda nakon 15.3 pocinju primat. Mozes trazit novu D1 uputnicu pa sa njom u drugu bolnicu, al ne znam dal onda automatski ova u Vinogradskoj prestaje vazit 🤷♀️ u svakom slucaju sretno 😊
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️