Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana... sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro...ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Hi žene moje, danas sam ko nasukani kit, ne mogu mrdat pa sam uhvatila vrimena za polovat bar dio zaostataka na forumu haha
Kacusha i Sanidržim fige da heparin bude točka na i koja će donit plusić 😍🤗
Septemberbaš mi se sviđaju tvoji suplementi, i ja sam koristila ulje nocurka 3 4 mjeseca u prvoj fazi ciklusa prije ovog dobitnog postupka (vidim da ne piješ iza ovulacije pa pretpostavljam da znaš da se smatra da izaziva kontrakcije maternice i ne preporuča se u drugom dijelu ciklusa da ne bi ometalo implantaciju), ne znam je li doprinilo uspjehu, al koža, kosa i nokti nikad bolji nisu bili 🤣
I dosta slične suplemente san uzimala kao ti sad. Jedva čekam opet nocurak uvest nakon poroda, tj moram vidit smeta li za dojenje.
Nada knedla u grlu mi se javila dok sam mužu citala tvoj post, čestitam od srca, jako ohrabrujuce za sve koji se dugo bore ❤❤❤
Clarissa i Lorena, čestitam i vama ❤🎉
Petra držim fige da endometrij bude super 🤞😍
Ariesi ja sam u petom tt imala samo gv i zv bez ikakvih otkucaja i nakon par dana su se vidili, virujem da će se i tebi u pon vidit i cut i da je sve ok. Sretno ❤
Asli, Amelie, Nikitta, Sunny, Stela, Rainbow, Avocado, Miss_Ivy, Divna, Slavica, Monkica, DOMleon, Mrvica, Anči i sve ostale cure, šaljem pozdrave i nadam se da ste sve dobro 😍❤
Meni je pregled u pon, jedva čekam i nadam se da ću brzo dobit termin ako će bit carski jer jeeedva čekam upoznat ovu malu haha, stvarno stvarno mi se čine kao vječnost ovi zadnji dani 🤣
Joj kad dođe.. pa to se danima neće spavati od uzbuđenja 🥰🥰🥰 Javi što kažu u pon!!😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Slavice čestitam za curku!!:)) Divna vijest da je sve ok.. uživaj!🙏
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Slavice čestitke na curici 🥳
Sve vaš čitam ali nikako da išta odgovorim malo sam u nervozi, imam trudove od jučer popodne i na pregledu danas kaže doktorica da sam 4 cm otvorena i da je cerviks skroz nestao. Pustila me doma da pratim trudove, kad se ujednače na 10 min da dođem u bolnicu. Kaže da je malac spreman za van, danas, sutra, a može se dogoditi i da se zaustavi sve pa malo pričeka.
A do jučer apsolutno ništa se nije događalo 😂🤯😅😂
Nisam se baš pripremila na ovo 🤭
Pozdrav svim curkama i čestitke Nadi 🥳🥰
Maslačak, Amelie, Tweety, Elle 😘
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana… sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro…ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
Ikica dobro dosla i nadam se da ces brzo na neke vedrije teme.Ovdje ima puno cura iz Vinigradske pa sam sigurma da ce ti se netko javit i rec ti sto te zanima.Koliko tu cure pricaju cini mi se da nije sigurno kad ce Vinogradska krenut s radom.Al budu ti one bolje rekle to.Jel imas mozda jos koju opciju osim Vonogradske da ne cekas ako ti se neda ? Sredi potpis pise ti na prvim stranicama kako da te bolje pratimo 🤗🤗🤗🤗🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Slavica čestitam na curici i na urednim nalazima 🎉🎉🎉🎉 Baš divne vijesti!
Monkica u 20 tt, mislim da bude tocno tada. Ja mislim ici u harni jer želim da muž vidi sineka. Inače bi i ja išla u bolnicu.
Ja sam išla na anomaly scan u Harni u 23 tt, mislim da je do 23 neka granica kad treba ići.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Slavica čestitam na curici i na urednim nalazima 🎉🎉🎉🎉 Baš divne vijesti!
Monkica u 20 tt, mislim da bude tocno tada. Ja mislim ici u harni jer želim da muž vidi sineka. Inače bi i ja išla u bolnicu.
Ja sam išla na anomaly scan u Harni u 23 tt, mislim da je do 23 neka granica kad treba ići.
Mene je dokrorica narucila za test qualified za 3 tjedna znaci u 13 tt.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Petra narast ce jos tamaaan 🤞
Aries bude u pon kucalo jako jako ❤️🤞
Slavica ajmee konačno si dočekaalaa..cestitam na curici 🤗
Asli oho, pokreće se lagano 🤭❤️
Maslačak još malo i upoznat ces svoju ljepoticu 🤭❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Slavice čestitke na curici 🥳
Sve vaš čitam ali nikako da išta odgovorim malo sam u nervozi, imam trudove od jučer popodne i na pregledu danas kaže doktorica da sam 4 cm otvorena i da je cerviks skroz nestao. Pustila me doma da pratim trudove, kad se ujednače na 10 min da dođem u bolnicu. Kaže da je malac spreman za van, danas, sutra, a može se dogoditi i da se zaustavi sve pa malo pričeka.
A do jučer apsolutno ništa se nije događalo 😂🤯😅😂
Nisam se baš pripremila na ovo 🤭
Pozdrav svim curkama i čestitke Nadi 🥳🥰Maslačak, Amelie, Tweety, Elle 😘
Sretnooo🥳🥳🥳♥️
naručio je za mene nekakve tabele da se ne izazove ohss ili kako se to već zove jer je rekao bez tih tableta da sam pre pre rizična skupina koliko folikula imam tj i sa njima ali dobro
malo mi je to krenulo ulijevati strah da neću imati nekakvu veliku komplikaciju kada si krenem davati inekcije jer evo nisam trebala googlati hipersimulaciju jer maltene piše da možeš umrijeti
De mi još recite cureeeee tko zna koliko vrijedi ejakulat bakteorološki 6mj ili 1godinu?
Ja sam imala 2x hiper ne brini nista, puno tekićine pit i odmarat. Te tablete sam i ja pila pročitaj nuspojave ja sam plakala od smijeha😂skolonost sexu i kocki
Sortiraj odgovore
Najstariji