petra30 sretno na UZV 🍀😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
sretno danas kome treba :)
imam pitanje, dok sam docekala postupak istekli su mi neki nalazi tj oni koji vrijede 6mj ali ne znam koji su to koji vrijede 6mj, može pomoć?
koje moram ja opet vaditi a koje suprug?
Brisevi, markeri, kks, urin- 6 mj
Papa- godinu dana
suprug je radio markere i analizu ejakulata 13.10., znači da njemu od 01.04. više ne vrijedi koliko kužim??
te mora ponoviti ili analiza ejakulata ili ona vrijedi duže?
i podigla sam danas njegovu potvrdu za urin da nema bakterije ali dal bi se na toj potvrdi vidjelo da ima upalu mjehura? dal meni smeta u postupku ako slučajno ima upalu mjehura sumnjamo da ima pa ne znam dal se vidi na tom papiru gdje piše urin-bakteorološki (negativno) ili da tražim da izvadi baš za upale nešto
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
imam pitanje, dok sam docekala postupak istekli su mi neki nalazi tj oni koji vrijede 6mj ali ne znam koji su to koji vrijede 6mj, može pomoć?
Brisevi i markeri ne stariji od 6mj za tebe, i markeri za muza
dok sam ja natipkala već stigao odgovor za briseve i markere
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Ja sam prije saznanja i pregleda koristila cink, jod, magnezij i selen te mi je doktorica rekla da ništa od toga vise ne uzimam. Prepisala mi je chirofol 1 tabletu dnevno, i oleovit 15 kapi zbog manjka d vitamina koji mi je 46 nmol/L, i uzimam svaki dan folacin solgar 400.
Ulje norcurke sam cula stvarno da je jako dobro ali nekako me strah uzimati na svoju ruku, dali piješ to po preporuci doktorice? Držim fige 🤞🤞
Da, to mi je doktorica preporucila. Aha to ce ti bit onda dovoljno, nemoj onda nista na svoju ruku. Chirofol tablete su navodno super 😃 Znas da se vitamin D pije uz nesto masno? Uz neko ulje. Bilo sta masnije da se lakse apsorbira. Za endometrij isto pijem sok od cikle i jedem dva do tri brazilska oraha na dan. Brazilski orasi imaju selena u sebi i citala sam da je dobar za endometrij tako da ti to ne moze stetit. To dvoje pijem i jedem kroz cijeli ciklus. A ananas nakon ovulacije od 1 dpo do 5 dpo. Citala sam da ako ga puno jedes prije ovulacije da moze promijenit ph rodnice, a to nije dobro za spermu. Iskreno ne znam koliko ananasa moras pojest da se to dogodi ali ne riskiram 😄
Imam osjećaj da doktorica ne podržava baš biljke i alternativu, jer sam ju pitala za čajeve, prirodnu kozmetiku, dala sam si kod jedne tete šivalice sašiti dnevne i menstrualne uloške od bambusa zbog čestih upala i neugodnog iscjedka, i pitala sam ju za uzimanje cikle i ananasa za zadebljanje endometrije i za promjenu prehrane pa je rekla da mogu a i ne moram jer ne vjeruje da će mi te promjene nešto previše “pomoći” sve je to ok ali…
Nisam stvarno to znala, znaci d vitamin u kapima mogu nakapati u ulje ili?
Za idući ciklus ću se opskrbiti sa svime🙈 ja sam tek nakon prve folikulumetrije počela uzimati sok od cikle i jela sam ananas no njega ću izbaciti onda i piti kao ti.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Nada čestitke!! 🥰🥰🥰
MissIvy ti si cijepljena ako se ne varam pa te valjda bude zaobišlo.. kao i mene, boostaj imunitet i dalje🤞🤞
Petra i sve ostale sretnoo danas!;))
Stvarno di nam je Aries?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Brisevi, markeri, kks, urin- 6 mj
Papa- godinu dana
suprug je radio markere i analizu ejakulata 13.10., znači da njemu od 01.04. više ne vrijedi koliko kužim??
te mora ponoviti ili analiza ejakulata ili ona vrijedi duže?
i podigla sam danas njegovu potvrdu za urin da nema bakterije ali dal bi se na toj potvrdi vidjelo da ima upalu mjehura? dal meni smeta u postupku ako slučajno ima upalu mjehura sumnjamo da ima pa ne znam dal se vidi na tom papiru gdje piše urin-bakteorološki (negativno) ili da tražim da izvadi baš za upale nešto
Zaboravila sam koliko vrijedi za ejakulat, a markeri ti vrijede tako kako si napisala...ovo znači da nema upalu...
Jel nisi rekla da ides danas na kontrolu, pa provjeri s njima svakako..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja sam prije saznanja i pregleda koristila cink, jod, magnezij i selen te mi je doktorica rekla da ništa od toga vise ne uzimam. Prepisala mi je chirofol 1 tabletu dnevno, i oleovit 15 kapi zbog manjka d vitamina koji mi je 46 nmol/L, i uzimam svaki dan folacin solgar 400.
Ulje norcurke sam cula stvarno da je jako dobro ali nekako me strah uzimati na svoju ruku, dali piješ to po preporuci doktorice? Držim fige 🤞🤞
Da, to mi je doktorica preporucila. Aha to ce ti bit onda dovoljno, nemoj onda nista na svoju ruku. Chirofol tablete su navodno super 😃 Znas da se vitamin D pije uz nesto masno? Uz neko ulje. Bilo sta masnije da se lakse apsorbira. Za endometrij isto pijem sok od cikle i jedem dva do tri brazilska oraha na dan. Brazilski orasi imaju selena u sebi i citala sam da je dobar za endometrij tako da ti to ne moze stetit. To dvoje pijem i jedem kroz cijeli ciklus. A ananas nakon ovulacije od 1 dpo do 5 dpo. Citala sam da ako ga puno jedes prije ovulacije da moze promijenit ph rodnice, a to nije dobro za spermu. Iskreno ne znam koliko ananasa moras pojest da se to dogodi ali ne riskiram 😄
Imam osjećaj da doktorica ne podržava baš biljke i alternativu, jer sam ju pitala za čajeve, prirodnu kozmetiku, dala sam si kod jedne tete šivalice sašiti dnevne i menstrualne uloške od bambusa zbog čestih upala i neugodnog iscjedka, i pitala sam ju za uzimanje cikle i ananasa za zadebljanje endometrije i za promjenu prehrane pa je rekla da mogu a i ne moram jer ne vjeruje da će mi te promjene nešto previše “pomoći” sve je to ok ali…
Nisam stvarno to znala, znaci d vitamin u kapima mogu nakapati u ulje ili?
Za idući ciklus ću se opskrbiti sa svime🙈ja sam tek nakon prve folikulumetrije počela uzimati sok od cikle i jela sam ananas no njega ću izbaciti onda i piti kao ti.
A da, puno doktora vjeruje samo tabletama. Imala sam slucajeva di ti se rugaju cim nesto prirodno probas ali bolje da to ne komentiram jer cu se samo nazivcirat 😅 ja pijem u kapsulama vitamin d i popijem ga ponekad nakon sta jedem npr avokado ili nakon sta uzmem dvije zlice lanenog ulja. Mozes nakapat i u ulje, kako ti je lakse. Ili uzmes kao i inace pa nakon toga zlicu nekog ulja ili neke omege u kapsulama. Jer ulje na zlicu bude jako odvratno 🙈
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
September Vjerujem da su tablete brži proces, za prirodno sve treba vremena ali šteta sto je to tako i što ismijavaju da. Ma bas sam u stanju popiti sve u svašta koliko god odvratno bilo samo da uspije. Hvala ti puno na svim savjetima! Jesi promjenila možda prehranu zbog PCOS?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Nada čestitam ti na borbi i na kruni tvoje borbe
Clarissa, Lorena također čestitam! Uživajte u vašim smotuljcima!
Petra sretno na prvom uzv-u 🤞
Monkica hvala, evo za sada sam negativna! Sinulo mi je kad je pokupio i to sam 100%. U subotu smo prodavali auto i čovjek se pohvalio kako je bio na fešti nakon koje su se svi zarazili, a njemu ništa jer je cijepljen 🙈 Poslije su otišli na cugu, a ja doma jer ne idem u zadimljeno. Pretpostavljam da je njemu sad onda 4-5 dan. Nisam cijepljena i bojim se to raditi u trudnoći... Kako si ti ? Bliži se tvoj pregled Na anomaly ides opet u Harni?
Arnoldica možda stres zbog promjene posla, ako se dobro sjećam...
Slavica ajde više, javi nam spooooooooooooooooool
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Mia21998 a bas mi je zao sto nisi odreagirala na stimulaciju kako si ocekivala, ali gledaj s pozitivne strane, sada znaju kakvo je stanje i iduca ce stimulacija biti pun pogodak 🤞🏻
Nada ovakve price nam svima daju vjetar u leda, drago mi je da si docekala svoju srecu, cestitam 🥰
Petra 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za debeljuskasti endo
Puno ti hvala na ovim riječima! 🙏🥰 kako se kaže; Iz tvojih usta u Božje uši 🤞
Nada iskrene čestite 🥳 uživajte u svakom trenu 🤱🏻🧸
Petra sretnooooo🤞🤞🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️