Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    17. Veljača 2022. 20:05

Iman još malo ❤️ dobro je da se zaokupiš poslom, ali nemoj pretjerati. Normalno je da ti treba vremena da preboliš sve, ali ako vidiš da ti ne ide na bolje, preporučujem ti da koji put odeš psihologu, mene je to spasilo :)
    Mia jako mi je žao da nije uspjelo i držim fige za sljedeći put, iskustva s tim nemam 🤷‍♀️
    Miss Ivy 🤞 da te korona zaobiđe!
    jabučna  možda se i vidimo u ponedjeljak na transferu, u svakom slučaju se pratimo ❤️
    amelie kod mene ima astme pa mi je to zato bitno :)
    Puse svima ostalima, ja ujutro odlazim na vikend odmor da napunim baterije za ponedjeljak 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Mia21998 🔆
    17. Veljača 2022. 20:41

Hvala vam od srca divne ženice na podršci i svakom savjetu  ❤️❤️🙏  uzimala sam i ananas i ciklu ali očito nije bilo suđeno odmah prvi mjesec da uspije, no nećemo me to obeshrabriti 😎 bit ću aktivnija i obavještavati vas u idućem ciklusu kako ću reagirati na terapiju 🤞🍀

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Kacusha
    17. Veljača 2022. 20:49

Sani88

Amelie

Sani a na što mislis pod ovim krenuti dalje? Ma kužim da nakon toliko puta nisu više očekivanja tako pozitivna, ali možda je bitnije da nisi negativna nego onako..smireno i polako.. šta bude bit će. Najgori je podsvjesni stres kojeg bismo ni svjesne.. njegove posljedice osjetimo tek kasnije. Drži se.. želim da ti je ovaj put dobitni!
    Slavica83 pa evo ja sam uzela okus kruške i nije mi strašan. Čim razmutim srknem.. prvi dan sam ostavila da kratko stoji kad ono puding 😂 Ugl nisam oduševljena učinkom zasad, ali nešto mrvicu se pokrenulo. Možda mi je zato tako i teško ovih dana.. trbuh nekako sav napet i baš mi je teško kretati se😔 Posebno nakon klope.. ah kupit ću i Mg i te šljive pa nešto valjda bude upalilo..
    Tebi sad slijede ovi dobri tjedni koji su ugodni što se tiče bilo kakvih tegoba, ali su meni bili psihički nekako teški jer nemaš simptome, trbuh nešto minimalno raste, a još ne osjetiš bebu.. to me izluđivalo. Još je meni posteljica sprijeda pa sam ju ja tek u 19.om negdje osjetila. Tako da Mrvice drago mi je zbog tebe da već osjetiš! 🥰
    Amelie mislim krenut dalje tj, u novi postupak (upisala sam se kod Skvorca za 5mj, nek se nadje 😁), mislila sam rec da vise nisam tako uzbudjena, puna elana,, nade kao prije prvog ili drugog postupka i nisam cak ni negativna, nekako sam flegma, sad to vec samo odradjujem 🤷‍♀️. Vjerovatno sam zasicena i Petrovom, zapravo svim ovim, ali ne mogu si priustit neki duzi predah, vrijeme ide a tapkam u mjestu. Zaista se trudim da mi nije fokus samo na IVFu i veselim se i uzivam u drugim stvarima u zivotu, ali voljela bih konacno stavit tocko na ovo poglavlje 🙄. Hvala ti, jednom ce biti 🤗

U potpunosti te razumijem, jer sam i sama u takvom poglavlju. Bas odradjujem, naravno da se nadam ali uzbudjenje je bilo mozda prva 2x. Sad se drzim za taj heparin. Ako dodjes do Skvorca bas me zanima kako ce ti biti. Sretno 🍀❤️🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Amelie
    17. Veljača 2022. 21:41

Slavica tnx, nadam se da će mi uskoro biti bolje.. 
    Miss Ivy evo kod nas zasad izolacija pali.. ili je moj imunitet nesto nepobjediv.. ne znam, ali bitno da sam - 😁. Možda ako on nema simptome stvarno da se malo izoliraš i uspiješ pobjeći koroni🤞👌
    Sani/Kacusha razumijem i navijam za vaše bebače😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

🌼TiKi🌼
    17. Veljača 2022. 22:43

zoeeuzoee

Bokic cure,razmisljamo o ifv zbog dva spontana koja su nam se desilaa…
    Pa me zanimaju privatne poliklinike koje rade taj postupak?koju bi preporucile?
    I sta mislite o klinicic ifv u zagrebu,gdje je dr.Simunovic..
    Hvala :)

Pozdrav, ja sam tip zene koja bi uvijek izabrala privatnu kliniku cisto zbog pristupa i osjecaja da nije sve brzinski i kao na traci. To je samo moj dozivljaj. Privatne klinike koje rade preko hzzo-a su poliklinika Škvorc, BetaPlus i IVF, znaci mozes na uputnicu. Imas jos Podobnika, Repromed. Ono sto bih ti ja preporucila, ako zelis ici privatno i ako imas mogucnosti, je da se narucis na konzultacije u dvije, tri klinike i vidis sama tko ti najvise odgovara pristupom. Nismo svi isti i svakome odgovara drugacije. Sretno! 😊

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

September
    17. Veljača 2022. 22:44

Mia21998 🔆

Ženice drage obavljena je druga folikulometrija danas je 14DC
    Endometrij 3,8mm
    Lijevi: 2 folikula 11mm, ostali manji
    Desni: 1 folikul 11 mm, ostali manji
    Doktorica je rekla da nisam bas najbolje reagirala na letrozol, te mi je poduplala dozu 2 tablete navečer 3DC/ 5 dana. Te ponovo između 10 i 12 dc doći na UZV.
    Isto tako mi je rekla da ciklus ovaj mjesec neću dobiti da ga izazovem 35 dan sa duphastonom. Dvoumila se između letrozola i klomifena ali endometrij mi je ionako tanak pa se boji da mi klomifen ne bi pomogao. Nekako sam mislila da će rezultati danas biti malo bolji, ne želim previše gubiti vrijeme😓
    Jel ima tko pozitivna iskustva sa duplom dozom letrozola?🙏

Hej upadam s druge teme pa da ti odgovorim jer isto uzimam letrozol i imam PCOS. Prije godinu i pol dana dali su mi letrozol i odmah sam krenula s dvije tablete (5mg), uzimala sam cetiri ciklusa. Prvi ciklus je folikul presao u cistu, a sljedeca 3 ciklusa sam imala ovulaciju između 14dc i 19dc. Nisam ostala trudna jer mi je tad otkriven Hashimoto i TSH od 7. Sada sam ponovno krenula s letrozolom i evo imala sam ovulaciju na 15dc tako da definitivno probaj s duplom dozom 😊 sigurna sam da ce to upalit iako moguce da bi i ovaj ciklus imala ovulaciju ali tek oko 20 i nekog dana ciklusa. Sretno!

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Veljača 2022. 22:46

Amelie

Slavica tnx, nadam se da će mi uskoro biti bolje..
    Miss Ivy evo kod nas zasad izolacija pali.. ili je moj imunitet nesto nepobjediv.. ne znam, ali bitno da sam - 😁. Možda ako on nema simptome stvarno da se malo izoliraš i uspiješ pobjeći koroni🤞👌
    Sani/Kacusha razumijem i navijam za vaše bebače😘😘

Nemamo bas uvijeta za to, a i on se skroz slučajno išao testirati, tako da tko zna, pošto je bez simptoma, koliko to već dana traje. Šta bude, bude, nije da možemo previše utjecati..
     Super da si ti netaknuta, nek tako i ostane 🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

September
    17. Veljača 2022. 22:48

Mia21998 🔆

Hvala vam od srca divne ženice na podršci i svakom savjetu ❤️❤️🙏 uzimala sam i ananas i ciklu ali očito nije bilo suđeno odmah prvi mjesec da uspije, no nećemo me to obeshrabriti 😎 bit ću aktivnija i obavještavati vas u idućem ciklusu kako ću reagirati na terapiju 🤞🍀

I jos nesto. Nije cudno da je endometrij tanak jer su ti folikuli tek na 11mm, a kako se oni razvijaju i rastu tako luce estrogen koji zadebljava endometrij. Sljedeci ciklus kad povecas dozu bit ce to sve super 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    17. Veljača 2022. 23:00

Meni se nije usudila doktorica dati odmah duplu dozu s obzirom na godine a i bojala se višeplodne trudnoće nije mislila da ću zapravo tako “loše” odreagirati na terapiju. Sudeći po UZV ovaj mjesec neću imati ovulaciju niti će ciklus doći prirodno. No hvala ti svakako na savjetu i na ohrabrenju lakše ću zaspati ☺️ Malo me ovo danas rastužilo, mislila sam da će to ici “jednostavnije” no moram biti strpljivija i hrabrija! Nova sam u svemu tome pa i ne znam toliko tako da mi stvarno svaki savjet jako puno znaci. Hvala još jednom! 🥰❤️ September 
    Dali uzimate nešto od suplemenata? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    17. Veljača 2022. 23:02

I još jedno pitanje, jeste cikluse imali prirodno ili ste izazivali duphaston tabletama?

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.