Meni se nije usudila doktorica dati odmah duplu dozu s obzirom na godine a i bojala se višeplodne trudnoće nije mislila da ću zapravo tako “loše” odreagirati na terapiju. Sudeći po UZV ovaj mjesec neću imati ovulaciju niti će ciklus doći prirodno. No hvala ti svakako na savjetu i na ohrabrenju lakše ću zaspati ☺️ Malo me ovo danas rastužilo, mislila sam da će to ici “jednostavnije” no moram biti strpljivija i hrabrija! Nova sam u svemu tome pa i ne znam toliko tako da mi stvarno svaki savjet jako puno znaci. Hvala još jednom! 🥰❤️ September
Dali uzimate nešto od suplemenata?
Nemoj mi na vi, mi smo samo dvije godine razlike 😁 znam taj osjecaj jer sam i ja bila jako tuzna kad prvi ciklus nisam imala ovulaciju ali sigurna sam da ces sljedeci ciklus imat s tom vecom dozom 🙂 znam da se doktori boje toga i krenu s najnizom ali eto koliko sam citala vecini ipak odgovara 5mg. Kad nemam ovulaciju onda naravno moram pit progesteron da dobijem menstruaciju. Prije kad su mi na Svetom Duhu radili folikulometriju nakon ovulacije bi mi svakako dali progesteron kao podrsku zutom tijelu ali evo sad sam u Kanadi i ginekologica mi nakon ovulacije nije dala progesteron jer ona misli da ne treba. Danas sam isla provjerit kolika mi je razina progesterona nakon ovulacije pa ako bude niza onda ce mi uvest progesteron nakon ovulacije sljedeci ciklus.
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Meni se nije usudila doktorica dati odmah duplu dozu s obzirom na godine a i bojala se višeplodne trudnoće nije mislila da ću zapravo tako “loše” odreagirati na terapiju. Sudeći po UZV ovaj mjesec neću imati ovulaciju niti će ciklus doći prirodno. No hvala ti svakako na savjetu i na ohrabrenju lakše ću zaspati ☺️ Malo me ovo danas rastužilo, mislila sam da će to ici “jednostavnije” no moram biti strpljivija i hrabrija! Nova sam u svemu tome pa i ne znam toliko tako da mi stvarno svaki savjet jako puno znaci. Hvala još jednom! 🥰❤️ September
Sta se tice suplemenata preporucili su mi cink, b6 i vitamin c jer su oni dobri za progesteron. Obavezno vitamin D i to vece doze jer mi je bio na granici, a on je vazan za kvalitetu jajnih stanica. Da li ti je doktor prepisao vitamin D posto ti je nizak? I do ovulacije uzimam ulje nocurka u kapulama, a nakon ovulacije dvije zlice lanenog ulja. I naravno folnu 😄 previse toga ali eto to vec uzimam 6 mjeseci i super se osjecam tako da necu nista prestat uzimat dok ne zatrudnim :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Nemoj mi na vi, mi smo samo dvije godine razlike 😁 znam taj osjecaj jer sam i ja bila jako tuzna kad prvi ciklus nisam imala ovulaciju ali sigurna sam da ces sljedeci ciklus imat s tom vecom dozom 🙂 znam da se doktori boje toga i krenu s najnizom ali eto koliko sam citala vecini ipak odgovara 5mg. Kad nemam ovulaciju onda naravno moram pit progesteron da dobijem menstruaciju. Prije kad su mi na Svetom Duhu radili folikulometriju nakon ovulacije bi mi svakako dali progesteron kao podrsku zutom tijelu ali evo sad sam u Kanadi i ginekologica mi nakon ovulacije nije dala progesteron jer ona misli da ne treba. Danas sam isla provjerit kolika mi je razina progesterona nakon ovulacije pa ako bude niza onda ce mi uvest progesteron nakon ovulacije sljedeci ciklus.
Ajmeee, tek sam sada skužila u opisu soriiiiii🙈 joj nadam se, sve mi je ovo bio prvotni šok jer sam u 9.mjesecu otkrila PCOS i počela istraživati, malo se sve razvuklo zbog korone ali vjerujem pozitivnom ishodu 🙏 želim ti svu sreću! 🍀
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ja sam prije saznanja i pregleda koristila cink, jod, magnezij i selen te mi je doktorica rekla da ništa od toga vise ne uzimam. Prepisala mi je chirofol 1 tabletu dnevno, i oleovit 15 kapi zbog manjka d vitamina koji mi je 46 nmol/L, i uzimam svaki dan folacin solgar 400.
Ulje norcurke sam cula stvarno da je jako dobro ali nekako me strah uzimati na svoju ruku, dali piješ to po preporuci doktorice? Držim fige 🤞🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ja sam prije saznanja i pregleda koristila cink, jod, magnezij i selen te mi je doktorica rekla da ništa od toga vise ne uzimam. Prepisala mi je chirofol 1 tabletu dnevno, i oleovit 15 kapi zbog manjka d vitamina koji mi je 46 nmol/L, i uzimam svaki dan folacin solgar 400.
Ulje norcurke sam cula stvarno da je jako dobro ali nekako me strah uzimati na svoju ruku, dali piješ to po preporuci doktorice? Držim fige 🤞🤞
Da, to mi je doktorica preporucila. Aha to ce ti bit onda dovoljno, nemoj onda nista na svoju ruku. Chirofol tablete su navodno super 😃 Znas da se vitamin D pije uz nesto masno? Uz neko ulje. Bilo sta masnije da se lakse apsorbira. Za endometrij isto pijem sok od cikle i jedem dva do tri brazilska oraha na dan. Brazilski orasi imaju selena u sebi i citala sam da je dobar za endometrij tako da ti to ne moze stetit. To dvoje pijem i jedem kroz cijeli ciklus. A ananas nakon ovulacije od 1 dpo do 5 dpo. Citala sam da ako ga puno jedes prije ovulacije da moze promijenit ph rodnice, a to nije dobro za spermu. Iskreno ne znam koliko ananasa moras pojest da se to dogodi ali ne riskiram 😄
6+2 💙💙
Drage cure, 07.02. na svijet je došao naš mali princ, 3 kg čiste ljubavi…
Šta da vam kaže žena koja je u ovih skoro 12 godina borbe prošla par operacija, 17 transfera, vanmateričnu trudnoću, prijevremeni porodjaj u 27. tjednu i gubitak bebe…
BORITE SE… ako vam neki glas iznutra govori da to nije to, da nešto fali. Ako vas neka luda želja vodi, možda je to zato jer vam andjeli nedaju da odustanete jer vas ipak na kraju puta, dužeg ili kraćeg, čeka nagrada… najmirisnija i najljepša nagrada koju možete zamisliti…
Želim vam svima ostvarenje najveće želje i da šta prije zagrlite svoje dijete…
Anči, rodile su također Clarissa i Lorena, vjerujem da će se i one javiti..
Šta da vam kaže žena koja je u ovih skoro 12 godina borbe prošla par operacija, 17 transfera, vanmateričnu trudnoću, prijevremeni porodjaj u 27. tjednu i gubitak bebe…
BORITE SE… ako vam neki glas iznutra govori da to nije to, da nešto fali. Ako vas neka luda želja vodi, možda je to zato jer vam andjeli nedaju da odustanete jer vas ipak na kraju puta, dužeg ili kraćeg, čeka nagrada… najmirisnija i najljepša nagrada koju možete zamisliti…
Cestitkee od ❤❤, tvoj put bas zvuci zastrasujuce, uzivaj sad napokon u sreci🥰
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Nada sretna mamice čestitam od srca!❤️❤️❤️❤️ Uzivajte, mazite i pazite se!🥰
Svi curama šaljem puse😘!
Nespavalice nadam se da ste se naspavale❤️😉!
Ja sam na putu za Zg, prvi ultrazvuk za fet🙈. Da vidimo taj endometrij i sve kaj ide s tim🙈🤭...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Ovakve price svakako su vjetar u leđa 💕 svaka cast na snazi i cestitam! 🍀❤️😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Petra30 sretno na uzv da endo bude buco 🍀❣️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji