Nikitta u ponedjeljak je beta 🤞🏻🤞🏻Vidim da ti ipak malo bolje spavaš, što je malen korak za čovječanstvo, a velik korak za Nikittu 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼❤️❤️❤️
Lucky mrzim testove, pa ne vjerujem. Čekam ponedjeljak 🤞🏻🤞🏻
Mrvica722 da, da, tako sam i ja otkrila zbog stresa šta se može nakotit 🙄🙄
Rainbow_Hope ma rasturit ćemo 21. 💪🏼💪🏼💪🏼❤️❤️❤️
Anemona ❤️❤️ kako guraš? Jesi nestrpljiva? Mene već danas pere trema 🙈😅 Vidim vesele simptome 🤭🤭🤭🤭
Anči ❤️❤️ nestrpljivo 😅😅😅
Sani88 brzo mi je prošlo do tvoje vještice 😱😱😱 Nadam se da je i tebi 💪🏼 sretno u ovom i nek bude dobitni ❤️❤️ i super za muževu longetu (bolje od gipsa, po meni) 💪🏼
Iman ja sam ta druga 👋🏼👋🏼 hvala ti "do plafona" ❤️❤️ Nekad se bolje zatrpati poslom, pa se lakše "preboli", iako uvijek to osjećaš, tako da želim da ti ovaj period bude što bezbolniji da lakše uđeš u nove pobjede 😘
Miss_Ivy nadam se da ćeš ostat negativna ili bar bez simptoma. Čuvaj mi se 😘😘
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Ženice drage obavljena je druga folikulometrija danas je 14DC
Endometrij 3,8mm
Lijevi: 2 folikula 11mm, ostali manji
Desni: 1 folikul 11 mm, ostali manji
Doktorica je rekla da nisam bas najbolje reagirala na letrozol, te mi je poduplala dozu 2 tablete navečer 3DC/ 5 dana. Te ponovo između 10 i 12 dc doći na UZV.
Isto tako mi je rekla da ciklus ovaj mjesec neću dobiti da ga izazovem 35 dan sa duphastonom. Dvoumila se između letrozola i klomifena ali endometrij mi je ionako tanak pa se boji da mi klomifen ne bi pomogao. Nekako sam mislila da će rezultati danas biti malo bolji, ne želim previše gubiti vrijeme 😓
Jel ima tko pozitivna iskustva sa duplom dozom letrozola? 🙏
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pozdrav svima od nove na igralištu :)
Godinu i pol pokušavamo, a unazad godinu dana smo krenuli s obradom, relativno brzo došli i do IVF-a. U ponedjeljak mi je prvi transfer, neposredno nakon aspiracije je propalo zbog OHSS-a. Moje pitanje za vas je - što ako ne bude ništa u ovom pokušaju? Odnosno, koliko vremena mora proći do idućeg FET-a?
Sretno svima :)
👱♀️ 30 - sve okej
🧔 30 - oligoteratozoospermija
7/2021. - prvi pregled
11/2021. - ICSI
- OHSS
- 5 🥚🧊
2/2022. FET
- 🤞
Evo baš sam išla pogledati opet otpusno jer mi je to nekako sve u magli prošlo :)
Bilo je ukupno 17 folikula, dobiveno 12 oocita, fertilizacija 9/12, na kraju 5 blastocista.
U Beti sam. Inicijalno sam se javila u Petrovu, međutim prije ljeta sam dobila termin za konzultacije tek sredinom 9. mj., tako da sam odlučila privatno otići na konzultacije i onda odlučiti dalje. Također, nisam baš u mogućnosti uzimati bolovanja ili uopće izostati i minimalno s posla, tako da je tu dosta zgodan odabir poliklinike koja radi i poslijepodne.
Kaj se OHSS-a tiče, iskreno nisam uopće mirovala nakon aspiracije. Odmah idući dan jaka mučnina, povraćanje, bolovi u trbuhu, temperatura. Provela sam samo jednu noć u Petrovoj i onda su me pustili, odležala par dana doma i nastavila dalje.
Hvala na odgovoru. :)
👱♀️ 30 - sve okej
🧔 30 - oligoteratozoospermija
7/2021. - prvi pregled
11/2021. - ICSI
- OHSS
- 5 🥚🧊
2/2022. FET
- 🤞
Cure moje, hvala puno na podršci 💓 Iman, Amelie, Mrvica (divno za bebača 💙)
Miss_Ivy, odlično za dobar nalaz, barem možeš normalno jesti. Nadam se da ćeš ostati negativna i da će sve biti dobro 💜🤞
Hej Barby moja 💕, još nema treme, kontam da će biti dok budem čekala nalaz u pon. Aliiii, možda sutra padne 1 test 🙈 kaže muž da pošoram jedan 😂
Jel se kod tebe štogod promijenilo od simptoma?
Mia, sretno 🍀 za deblji endometrij pijemo sok od cikle, jedemo svježi ananas, a neke i tamni kozel 😁
Jabučna, sretno i tebi 🍀, znači i ti nam se pridružuješ za 21.02. 💪🤞
Sani, "misli dobro, i bit će dobro" 🤗😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jedan jednostavan recept za bolju probavu: 1 žličicu chia sjemenki razmutiti u čaši 3dcl vode i pola limuna, ostaviti 10-15min da nabubre i popiti 🍹
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Miss_Ivy, odlično za dobar nalaz, barem možeš normalno jesti. Nadam se da ćeš ostati negativna i da će sve biti dobro 💜🤞
Hej Barby moja 💕, još nema treme, kontam da će biti dok budem čekala nalaz u pon. Aliiii, možda sutra padne 1 test 🙈 kaže muž da pošoram jedan 😂
Mia, sretno 🍀 za deblji endometrij pijemo sok od cikle, jedemo svježi ananas, a neke i tamni kozel 😁
Joooj sretno ti, držim fige za 2 debele crte 🤞🤞🤞
I potpisujem za chia sjemenke. Ja ih razmutim u jogurtu svako jutro, i uz pravilnu prehranu, većinom mi ni ne treba kava ujutro, što je čudo za mene!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Joooj sretno ti, držim fige za 2 debele crte 🤞🤞🤞
I potpisujem za chia sjemenke. Ja ih razmutim u jogurtu svako jutro, i uz pravilnu prehranu, većinom mi ni ne treba kava ujutro, što je čudo za mene!
😘😘😘
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Anemona 😍😍😍 jedva cekam test 🙊
Aries85 ❤ gdje si nam?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Evo baš sam išla pogledati opet otpusno jer mi je to nekako sve u magli prošlo :)
Bilo je ukupno 17 folikula, dobiveno 12 oocita, fertilizacija 9/12, na kraju 5 blastocista.
U Beti sam. Inicijalno sam se javila u Petrovu, međutim prije ljeta sam dobila termin za konzultacije tek sredinom 9. mj., tako da sam odlučila privatno otići na konzultacije i onda odlučiti dalje. Također, nisam baš u mogućnosti uzimati bolovanja ili uopće izostati i minimalno s posla, tako da je tu dosta zgodan odabir poliklinike koja radi i poslijepodne.
Kaj se OHSS-a tiče, iskreno nisam uopće mirovala nakon aspiracije. Odmah idući dan jaka mučnina, povraćanje, bolovi u trbuhu, temperatura. Provela sam samo jednu noć u Petrovoj i onda su me pustili, odležala par dana doma i nastavila dalje.
Hvala na odgovoru. :)
To je odlican rezultat 🥳 je su ti rekli ocjene blastica?
Sortiraj odgovore
Najstariji