Rainbow_Hope nisam ništa na žalost pitala doktoricu, čitala sam o veličini ( znam da je to stvarno individualno od osobe do osobe) ali me je šokiralo što su “mali” u 11DC i što je samo jedan od 11mm, svi ostali su ispod 10mm i sva sam se prepala i onda dok dođem doma dok mi se misli slegnu imam 1001. pitanje 😔 ali po njezinoj reakciji imam osjećaj da je očekivala puno više, ne znam. Možda još uvijek ima nade, vidjet cu što će mi reći u četvrtak na idućoj folikulometriji.
Endometrij kažem nije ni mjerila samo je rekla da je “tanak”, no svakako sam se opskrbila ciklom i ananasom 🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Zenice, nista kod mene ovaj puta… 😪 m stigla, tocna u sekundu kao i uvijek.
Vidim da je netko pitao za letrozol..ja sam koristila femaru, a to je to..sad u inseminaciji s tim da je kod mene sve ubrzano, vec na 8.dc folikul bio 17,7, tako da sam bila samo jednom na uzv i odmah dobila stopericu i ubrzo inseminacija.kod mene su kraci ciklusi, tocnije bas mi je kratka ova prva folikularna faza.
Sutra cu nazvati dr.da vidimo dal bi isli jos jednom na insem.prije stimuliranog ivf u 4.mj.ili cekamo taj stimulirani..
P.s. koliko pratim ovaj forum, nisam primijetila da bas neko ima problem sa ovom kracom folikularnom fazom, tj.da folikuli brzo rastu..voljela bih da mi se javi ako koja ima takvu situaciju i da li postoji ikakvo rjesenje za to, mozda da se ta faza nekako produzi?ne znam da li bi to uopce moglo biti problematicno 🙄
Koliko dana ste pili letrozol? i jeste imali kakve nuspojave? Kod mene je bila blaga vrtoglavica no ne prečesta, I lagana glavobolja baš pola sata nakon popijene tablete. Uzimala sam ju navečer od 3DC/ 5 dana
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Rainbow/ Sani ni ja nisam imala nikakve nuspojave na estrofem.. baš kao da pijem tik tak bombone. A bome me doktor na njima držao sve do 12og tjedna skoro.. iako mislim da se možete i ranije skinuti i nadam se da će ti dati da to napraviš Rainbow da se ne patiš tako dugo.. Ponekad stvarno kad pogledam što sve moramo staviti u sebe, a neke trudnice se tamo žale što moraju terapiju za štitnjaču piti🤯🤯 Ahh, nasekiram se samo.
Ugl i moj muž je pozitivan i od nedjelje smo odvojeni. Družimo se samo na balkonu i pravimo da imamo dejt🙈🙃 Nadam se da ću ostati negativna, iako me danas glava boli, nadam se da je samo do promjene vremena.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Lucky kako je bila endometrija? Hvala! 🙏 i ja vama želim svu sreću i da test na Covid bude negativan! 🤞🍀
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Sunny, hvala ti, i mi se nadamo 🙏🙏🙏😘😘😘
Perlla, žao mi je 😞
Antoneta, kako je prošlo danas?
Amelie, Sani & Njok, da ostanete negativne 🤞😘
Nove cure, sretno 🤞🍀
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Perlla zao mi je 😔
Avocado ajde nek si je konačno dočekala...ssd polako brojiš dane do fet-a 🤞
Rainbow zao mi je da te tolko muče te glavobolje...ali evo priblizio se i tvoj fet 🤞
Antoneta brzoo po krumpiriće 🤭
Mashkice zao mi je da ti pregled nije donio toliko željeni mir...mozda je doktor nesto krivo vidio ili rekao..sve u svemu bebica je tu i titraji srčeka, a to je najbitnije..mozda da skokneš do one prijateljice da i ona opet baci pogled...
Barby i Anemona čekamo velike bete 🤞🤞
Sunny nije meni problem 🥰 navikla sam na vas tu pa mi falite kad ne stignem cijeli dan nista pročitat i natipkat 🙈
I ja jedva cekam da se krenem bockat 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow/ Sani ni ja nisam imala nikakve nuspojave na estrofem.. baš kao da pijem tik tak bombone. A bome me doktor na njima držao sve do 12og tjedna skoro.. iako mislim da se možete i ranije skinuti i nadam se da će ti dati da to napraviš Rainbow da se ne patiš tako dugo.. Ponekad stvarno kad pogledam što sve moramo staviti u sebe, a neke trudnice se tamo žale što moraju terapiju za štitnjaču piti🤯🤯 Ahh, nasekiram se samo.
Ugl i moj muž je pozitivan i od nedjelje smo odvojeni. Družimo se samo na balkonu i pravimo da imamo dejt🙈🙃 Nadam se da ću ostati negativna, iako me danas glava boli, nadam se da je samo do promjene vremena.
Drzim fige da ostanes negativna 🤞
Vi ko Romeo i Julija sad 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči proletilo vrijeme, uskoro si i ti u akciji
Bome je 🙈
Sutra imam kontrolu i bas sam uzbudena 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ma2013 prekrasno čestitam na ❤️
Mashkica ma daj nemoj biti tužna, pa bitno da je sve ok sa bebaćem, trudna si i opusti se 🤗
Rainbow_Hope još malo znači pa si i ti pupo 😍😍
Antoneta pupo da se čvrsto primi🤞🏻🤞🏻
Perlla žao mi je, znamo svi kako ti je, i sretno u 4 mjesecu 😍
Ja sam jučer i danas piškila test ❄️, nazalost moja se bebica nije primila, odplakala sam kaj sam imala, sutra ću izvaditi betu i onda u nove pobjede..
Anemona, Barby, pupice sad čekamo vaše visoke bete ❤️❤️❤️
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Ma2013prekrasno čestitam na ❤️
Mashkica ma daj nemoj biti tužna, pa bitno da je sve ok sa bebaćem, trudna si i opusti se 🤗
Rainbow_Hope još malo znači pa si i ti pupo 😍😍
Antoneta pupo da se čvrsto primi🤞🏻🤞🏻
Perlla žao mi je, znamo svi kako ti je, i sretno u 4 mjesecu 😍
Ja sam jučer i danas piškila test ❄️, nazalost moja se bebica nije primila, odplakala sam kaj sam imala, sutra ću izvaditi betu i onda u nove pobjede..
Anemona, Barby, pupice sad čekamo vaše visoke bete ❤️❤️❤️
Žao mi je zbog testića...glavu gore i hrabro dalje ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji