Awwwwww 😲😲😲😲 pa zaboravih na krumpiriće !!! Morat ću do mekića pod mus. Jao bijede!! Hvala Sani88 💞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Borna i Viktor su prekrasna imena, borbena kao i njihove mame ❤️❤️
Rainbow Hope ovo si tako lijepo rekla, stvarno si me dirnula ❤️❤️
Mashkica mislim da je to sve ok kako su cure napisale, uvijek su neka odstupanja. Ti bi po meni trebala sad biti 6+4 ako je ZM 31.12.?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Cure da se i ja javim, krenula sa pikanjem (menopur), za sada je bilo 4+5 folikula na 3.dan ciklusa. Sutra imam ponovo folikulometriju. A sub, ako bude sve kako treba bi trebala napraviti pcr i pon punkcija. Ono zbog cega umirem je to sta mi je mala bila kontakt, i sada se svaki dan testiramo. Ali doslovno ne mogu spavati po noci jer me strah rezultata pcr. Sta u slucaju da budem pozitivna (a necu 😁) da li je onda opasno pokusati nesto doma ili ipak bolje ne. Do subote cu riknut.
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Barby, evo meni jučer bilo baš dosta menga bolova, danas je lakše. A iskreno, sike su me prestale boljeti od kad sam si davala 💉 inače su svaki mjesec prije menge bile baš bolne. Ali mogu reći da osjetim bradavice 🙈 jučer i danas bol u kuku nekoliko puta, danas me lagano boli i glava, ali sve će to proći kad znamo zašto 💟
Oho Sani, pa evo i tebe uskoro 😍💪
Mashkica, najbitnije je da srce kuca 💛 nisu mi meni baš jasna ta brojanja, jedan dr broji od zadnje menge, jedan od transfera 🤷 ne znam u koju bolnicu ideš ali ako se baš jako brineš, odi negdje privatno, zbog svog mira 💖🤗
Rainbow, sestro po datumu 🤗 neka nam taj 21. bude sretan 🙏🙏🙏 žao mi je zbog migrena. Možda bi ti pomoglo cbd ulje, ne piti ga nego umasirati u sljepoočnice. Često imam glavobolje i ostala sam ugodno iznenađena kako je dobro djelovalo. Nadam se da ćeš pronaći rješenje 😘
Monkica, i Viktor je isto lijepo ime, moderno i popularno 👌😍
Domleon, kako je bakica? 🤗
Stela, gdje si, jesi krenula? 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Avocado ajde kad je vec moral doc, nek je dosla 😈. Sad mozes krenut odbrojavati 🥳🥳🥳
Rainbow_Hope bas mi je zao sto te muce migrene. Vjerujem da nije lako s njima funkcionirati 😵💫 endo ti je taman. Jos ce on do transfera narasti. Nadam se da ce migrene popustit 🤞
Anemona, Barby bebice se gnijezde 🥰
Antoneta PUPOOOO bjezi po krumpirice 🍀
Kacusha super sto uvodis heparin 💪
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Anči znam da si u guzvi, ali hvala sto i u guzvi uspijes vodit forum i slati liste ❤❤❤❤ jedva cekam da se krenes pikat 😈😁😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mia211988 koliko je meni poznato, cure s PCOS-om imaju ovulaciju kasnije u ciklusu pa stigne i vodeći folikul narasti, javit će ti se sigurno cure koje o tome znaju više. Prvi ciklus je gotovo svima "probni", doktori gledaju kako reagiramo na terapiju i onda su drugi put pametniji. :) Za endometrij se preporučuje cikla, ananas i pivo, nekad pomogne, nekad ne, ali škoditi ne može 🤷♀️
Amelie inače mi najbolje pomogne osteopatija, ali mi je danas otkazan termin zbog korone 🤦♀️ ali rekla mi je ona i prošli tjedan da mi nikad nije bio takav pritisak u glavi, ostavila me termin i pol dok nije popustilo to sve. Brufeni ne pomažu ni sad, ali sigurno neću ništa piti nakon transfera, sve ću izdržati koliko treba, ne mislim ugrožavati bebicu ❤️
Sani, Avocado, Monkica ❤️❤️❤️
Njok točno znam kako ti je, ja sam bila kontakt sestri prije početka pikanja, taj strah mi je bio najgori u svemu ovome... Ali ako je mala kontakt u razredu, mislim da su male šanse da se zarazite 🤞Drži se i sve bude dobro
Anemona ma bit će nam sretan doktorica se nada da će se to malo poravnati kad krenem s utrogestanima pa se u to pouzdajem 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Zenice, nista kod mene ovaj puta... 😪 m stigla, tocna u sekundu kao i uvijek.
Vidim da je netko pitao za letrozol..ja sam koristila femaru, a to je to..sad u inseminaciji s tim da je kod mene sve ubrzano, vec na 8.dc folikul bio 17,7, tako da sam bila samo jednom na uzv i odmah dobila stopericu i ubrzo inseminacija.kod mene su kraci ciklusi, tocnije bas mi je kratka ova prva folikularna faza.
Sutra cu nazvati dr.da vidimo dal bi isli jos jednom na insem.prije stimuliranog ivf u 4.mj.ili cekamo taj stimulirani..
P.s. koliko pratim ovaj forum, nisam primijetila da bas neko ima problem sa ovom kracom folikularnom fazom, tj.da folikuli brzo rastu..voljela bih da mi se javi ako koja ima takvu situaciju i da li postoji ikakvo rjesenje za to, mozda da se ta faza nekako produzi?ne znam da li bi to uopce moglo biti problematicno 🙄
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Mia211988 koliko je meni poznato, cure s PCOS-om imaju ovulaciju kasnije u ciklusu pa stigne i vodeći folikul narasti, javit će ti se sigurno cure koje o tome znaju više. Prvi ciklus je gotovo svima "probni", doktori gledaju kako reagiramo na terapiju i onda su drugi put pametniji. :) Za endometrij se preporučuje cikla, ananas i pivo, nekad pomogne, nekad ne, ali škoditi ne može 🤷♀️
Amelie inače mi najbolje pomogne osteopatija, ali mi je danas otkazan termin zbog korone 🤦♀️ ali rekla mi je ona i prošli tjedan da mi nikad nije bio takav pritisak u glavi, ostavila me termin i pol dok nije popustilo to sve. Brufeni ne pomažu ni sad, ali sigurno neću ništa piti nakon transfera, sve ću izdržati koliko treba, ne mislim ugrožavati bebicu ❤️
Sani,Avocado, Monkica ❤️❤️❤️Njok točno znam kako ti je, ja sam bila kontakt sestri prije početka pikanja, taj strah mi je bio najgori u svemu ovome… Ali ako je mala kontakt u razredu, mislim da su male šanse da se zarazite 🤞Drži se i sve bude dobroAnemonama bit će nam sretan
doktorica se nada da će se to malo poravnati kad krenem s utrogestanima pa se u to pouzdajem 💪
Hvala, treba prezivjet do sub. 🤞
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Ne nisam to primala,jedino sta koristim je krenon vaginalne,D vitamin,i jos jedne vitamine za trudnocu,Punkcija je bila 07.02 a transfer je bijo 09.03
Sortiraj odgovore
Najstariji