ajme mashkice baš mi je zao što se sad tako osjecas nakon pregleda, kad imas samo razloga za slavlje. I ti doktori stvarno nekad ne znaju komunicirat 🙄 i ja, kao i cure mislim da je stvarno sve ok. Sve je na mjestu, bebica je tu i prisutni su titraju srca 😊 znači ista situacija kao i kod ma2013. A imale ste transfer u dan. Dakle sve je super 😊 znaš da cure isto znaju pisat da je beba po uzvu tjedan manja ili veća, i to je sve ok jer ta uzv mjerenja nikad nisu točna u milimetar. Po matematičkoj računici ti si danas 6+2, a dr kaže 4 dana manje, dakle to je sve unutar normale 😊 na iducem uzvu mozda budes i 4 dana u plusu to se ionako stalno korigira. Sad mirno i opušteno i brzo će iduci uzv ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mashkica, čestitam na pregledu!
Imala sam transfer kad i ti, 20.1.trodnevni. Po zm (7.1.) sam danas 5+5, a po dr računici 6 tj.
Ma, cestitam!
Sretno danas, cure😚
mashkica, ne brini zbog uzv, dovoljno da dr. malo pomakne ruku, mjerenje će odstupiti za milimetar, a uzv će to odmah očitati kao tjedan dana razlike.
Kad se samo sjetim koliko sam uzv-ova proplakala jer mjere nisu bile po ps-u. A joj, koliko nam je dobro sve znati, toliko pizdimo jer stalno radimo neke usporedbe.
Sretnu ti trudnoću želim, ne brini, bit će sve top 🧡🧡🧡🧡
Samo uživaj! Trudna si i imaš bebu ❤!
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Hvala vam cure❤️🙏 utješile ste me. Ma utjeha je naravno Sto je i doktor rekao da je ok, ali me stvarno zbunilo ta starost po UZ. Jedva čekam kuci da dodjem da vidim koje su to velicine, ali mi u glavi da je gestacijska oko 1,5 cm sto mi je malo stvarno kad vidim kod ostalih. Al ok, kao sto kaže Miss, sve beba osjeti i Necu biti tužna. 😘
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Mashkice ta odstupanja su normalna i puno ovisi i o doktoru i o aparatu, sve je kako treba biti i probaj se opustiti ❤️
Petra u kojoj si fazi?
Sani blago ti se da se veseliš estrofemu 🙈
Borna i Viktor su prekrasna imena, borbena kao i njihove mame ❤️❤️
Anči još maloooo!
Nikitta baš mi je žao da ti se to spavanje ne može unormaliti. Možda da ipak probaš čaj od matičnjaka/melise, bar ako ne možeš zaspati, da budeš opuštenija.
Nisam ostalo popratila od ovih ludih migrena, svima šaljem 😘
----
Meni endo 8,7 mm, 21. 2. transfer. I dalje mislim da ti estrofemi nisu za mene, 17 dc i takav endo uz svakodnevne teške migrene nije neka sreća. Kaže i doktorica da se brine kako ću tako do 8tt jer se te migrene ne smanjuju i ništa na njih ne djeluje, čak ni sad kad mogu nešto popiti. Brufen 600 - nula bodova. 🤦 Nadam se samo da bude se sve ovo na kraju isplatilo 🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav svima 🙋♀️
Drage cure pretraživala sam malo po forumu vezano za folikulometriju i imam dosta pitanje, pomalo sam zbunjena i u strahu. Imam 24 godine, moj problem je neredovit ciklus i policisticni jajnici (PCOS) te izostanak ovulacije. Prošle godine amenoreja ( izostanak ciklusa ) čak 5 mjeseci, potom 2 ciklusa na 28 dan.
Pronašla sam polikliniku za nepolodnost u Zagrebu Beta plus i otišla na prvu konzultaciju.
Izvadila sam spolne hormone 3 DC.
Prošli mjesec čekala sam ciklus i tek 35DC počela sam koristit duphastone tablete 2x10mg/7 dana, započela sam piti Chirofol 1tabletu dnevno, i oleovit 15 kapi dan.
Zatim sam ovaj mjesec također ciklus izazvala tabletama i 3dc leteozol 2,5 mg za izazivanje ovulacije 5 dana/ navečer.
11 dan ciklusa bila sam na folikulometeiji te rezultati mi se ne čine bas “bajni”
Endometrij tanak
Desni jajnik- 1 folikul od 11mm, ostali <10mm
Lijevi- svi folikuli < 10 mm
Vidjela sam da doktorica nije oduševljena, zanima me dali postoji mogućnost da narastu? Dali se netko susreo s time?
Za 3 dana ponovo folikulometrija. Čitala sam da je super pit ciklu, ananas, pivo. Može neki savjet molim vas?
Dali ima koja curka u sličnoj situaciji pa da se pratimo?
Hvala svima 🙏
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Cao jasam Nova u grupi😊,meni je danas 6 Dan od embrijotransfera,transfer je bijo 09.02.22.Od simptoma nemam nesto bas jos jedino Sto sam puno zedna i usta mi uvjek suha mozda popijem najmanje 3 litra vode😀,i grudi me bolje malo al ne puno,i crijeva u stomaku mi se bas cuju,neznam da nije jos rano za simptome,jel neko od vas imo ovake simptome?
Mashkica misli pozitivno.. vjerujem da ćeš se već sutra malo opustiti.. uvijek to tako bude, a nemamo mira, sve nas brine i od svega radimo problem. Ali stvarno vjerujem da ti doktor ne bi rekao sve je ok da nije! Ne bi te zavlačio. Oni ugl uvijek gledaju po mengi koliko sam skužila, a kad je točno bila implantacija nitko ne zna tak da se probaj što više opustiti baš zbog bebe! 🥰
Annb odg sam ti!;)
Rainbow zao mi je da te to tako jako muči. Bi li neka akupunktura možda sad imala smisla?! Brufene ne bi baš ni smjela nakon transfera zar ne? Ma isplatiti će se.. mora💪🍀🍀🍀
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure evo samo informacija koga zanima postupak u IVF poliklinici. Oni su puni, mene su kao upisali u 6mj jer imam svu dokumentaciju i godine. Dr. G je isto za heparin. Amina3 dobro mi to tvoje zvuci pogotovo žeđ. 🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Amina 3, žeđ je i meni bio uvijek simptom trudnoce makar nekad i kao posljedica porasta beta hcg u krvi zbog boostera, ali ako ih nisi primala, to je super znak :)
Mashkice, ja sam zbog krvarenja zavrsila rano na uzv, mjere su bile skolske, beta 14 dnt blastociste 3600, ali s 5 plus 4 tek se embrij nazirao, a s 5 plus 6 su bili prisutni titraji, oni obicno budu tek iza 6 tog tj zbog cega dr ni ne narucuju ranije na uzv, bitno da je prisutna srcana aktivnost, a neovisno o blastocisti, ona se mogla implantirati prvi ili peti dan od transfera i eto nam laganog odstupanja, ne brini se :))
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji