Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    17. Studeni 2021. 10:31

RebekaB

ribic

Mrvica72🥳🥳🥳🥳❤️

Nista nije otpisano jos. ❤
    Htjela sam te pitat, meni ako ovaj postupak ne uspije vec smo zaledili od muza uzorak u ivf pol. Ko te vodi? Opci dojam? Teskog srca od Lucija prelazim ali moram iskoristiti hzzo dok jos mogu. Primjetila sam da tamo ne daju gonal a ja na njemu bolje reagiram nego na menopuru.

Ako misliš na ivf pol, ja sam u ovom zadnjem postupku bili kod njih na Gonalu tako da postoji ta mogućnost ☺️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

ericaa
    17. Studeni 2021. 10:46

Mrvica čestitam ti na beti 
    Pmak, naravno da te se sjećamo, čestitam i uživajte 
    Dada, jeeee konačno sam dočekala PUPO  sjetila sam te se dok sam ispraćala štopericu 
    Sad ćemo vidjet... idu kritični dani za živce... simptomi nestaju, bijes se povećava i tako, laganini 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Anemona
    17. Studeni 2021. 10:47

Mrvice čestitam, divno 🙏💟

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anči 💕
    17. Studeni 2021. 10:57

ericaa

Mrvica čestitam ti na betiPmak, naravno da te se sjećamo, čestitam i uživajteDada, jeeee konačno sam dočekala PUPOsjetila sam te se dok sam ispraćala štopericu
    Sad ćemo vidjet… idu kritični dani za živce… simptomi nestaju, bijes se povećava i tako, laganini

Urnebesno mi je to kako smo prvih dana trudnice u zenu koje maze trbuh i pjevaju s ptićicama, a nakon 5-6 dana bijesne zvjeri s napadajima plakanja 😂😂 ko ovo ne prolazi ne moze to shvatit 😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Amelie
    17. Studeni 2021. 10:59

Mrvice odlična beta! Mislim da je do krumpirića najviše.. šalim se naravno!😋 Htjela sam samo reći da moguće da ti je to sve implantacijsko.. a kak se malo krećeš onda se to možda zato razvuklo i sporije izlazi.. meni je isto bilo smeđarenja u ovoj trudnoći na samom početku i pozelenila sam kad sam to vidjela jer dosad nikad nije bio dobar znak, ali evo na kraju se zadržao bebač, smeđarenje je očito bilo implantacija.. drži se i odmaraj!🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    17. Studeni 2021. 11:04

Anči 💕

ericaa

Mrvica čestitam ti na betiPmak, naravno da te se sjećamo, čestitam i uživajteDada, jeeee konačno sam dočekala PUPOsjetila sam te se dok sam ispraćala štopericu
    Sad ćemo vidjet… idu kritični dani za živce… simptomi nestaju, bijes se povećava i tako, laganini

Urnebesno mi je to kako smo prvih dana trudnice u zenu koje maze trbuh i pjevaju s ptićicama, a nakon 5-6 dana bijesne zvjeri s napadajima plakanja 😂😂 ko ovo ne prolazi ne moze to shvatit 😂😂

Samo pitanje zašto od idućeg ciklusa krećeš sa suplementima? Neki razlog ili? Jer kao nikad nije prerano za početi.. mislim da imaš baš taman vremena da se odlično pripremiš za postupak! Sjećam se koliko sam ja puno vremena imala jer je zbog korone bilo sve odgođeno i tada nisam ništa drugo ni radila nego se fokusirala da se što bolje fizički i psihički spremim.. i eto upalilo je. Bit će to sve super💪💪🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

ericaa
    17. Studeni 2021. 11:12

Anči 💕

ericaa

Baš to... te pipaj prsa, te gledaj u trbuh, jel grči, zašto grči; ne grči, nije uspjelo-zašto ne grči, jedi ovo, pij ono, spavaj dovoljno, probaj na wc ali bez napinjanja, prati mokraću, ten ,aureole, jel ti mučno i  jel ti dovoljno mučno da 5 minuta pomisliš da si trudna ili je od svih suplemenata, ne oblači traperice-zgnječit ćeš embrij,  noge kuhaju ali obuci još jedne čarape, notki ako ne provriju, dobro je, deri se na muža, prevrći očima jer te nitko ne razumije, malo plači i opet sve ispočetka... too good to be true 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Anči 💕
    17. Studeni 2021. 11:12

Amelie

Anči 💕

ericaa

Samo pitanje zašto od idućeg ciklusa krećeš sa suplementima? Neki razlog ili? Jer kao nikad nije prerano za početi.. mislim da imaš baš taman vremena da se odlično pripremiš za postupak! Sjećam se koliko sam ja puno vremena imala jer je zbog korone bilo sve odgođeno i tada nisam ništa drugo ni radila nego se fokusirala da se što bolje fizički i psihički spremim.. i eto upalilo je. Bit će to sve super💪💪🤗

Htjela sam napravit pauzu dva mjeseca da mi se tijelo malo odomori i da se ciklus unormali..a i vadit cu hormone i sve to pa da vidim realnu sliku bez ikakvih dodataka 😁 
    Pa imam da puna tri mjeseca..to je sasvim dovoljno..nadam se 😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ericaa
    17. Studeni 2021. 11:16

UdaUda

Rainbow_Hope

Mrvica72

Beta 409! 🙏

🥳🥳🥳
    Ribic nije tvoja beta još za otpis nimalo, sutra bi prema onoj tablici trebala biti oko 45, tak da to je to, čitala sam da se kod trodnevnih malo sporije diže 🤞
    UdaUda evo ja sam ok koliko mogu biti, seka je jučer dobila prvu rundu tableta za medikamentozni pa je kod nas jer joj je dragi na putu, tako da pokušavam biti podrška njoj, ali se opet usredotočiti na svoj fet, kaos 🙈 Kako si ti?

Ok sam. Prvi put mi je. Ne znam kako se trebam ponašati. Nije mi više do ležanja. Greška mi je što sam ostala kući jer sam postala čangrizava kokoš koja od četvrtog dana piša po štapićima 😂, a od simptoma sto, u prvih par dana, više nemam ništa. Tu i tamo osjećam jajnike i iščekujem, ne znam jel' mengu ili betu…

Ista stvar samo ja radim... ostala bez svih simptoma 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Amelie
    17. Studeni 2021. 11:18

Anči 💕

Amelie

Anči 💕

ericaa

Htjela sam napravit pauzu dva mjeseca da mi se tijelo malo odomori i da se ciklus unormali..a i vadit cu hormone i sve to pa da vidim realnu sliku bez ikakvih dodataka 😁
    Pa imam da puna tri mjeseca..to je sasvim dovoljno..nadam se 😅

Imas pravo.. napravi malo detox.. a dok radiš detox tijela probaj i u glavi!;) To je lakše reći nego napraviti ali probaj maknuti od sebe svu negativnu energiju i sebe staviti na prvo mjesto! I da, imaš taman vremena.😄

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.