Sunny početnu dozu odredi hematolog ili MPO na temelju nalaza trombofilijskih faktora u krvi (PV, APTV, d-dineri, fibrinogen...). Ja sam isto bila na 0.4, imala sam 63 kg na početku trudnoće. U bolnici mi nakon poroda htjeli dici na 0.6, ali ipak trombofilijski faktori nisu to sugerirali nakon vađenja krvi pa sam ostala na 0.4. Rekli su mi da je to ionako jako mala razlika i da je to važnije kad se heparinom liječe po život opasna stanja poput plućne embolije, a za nas heparinske trudnice/rodilje nije toliki faktor točna doza po kg 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Sto se tiče clexana, manje doze nemaš.
Ima 40, 60 i 80.
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Stela iskreno ja sam trenutno odlicnoooo 😁😁 hvala draga sto pitas za mene, bas je lijepo vidjeti ❤❤❤ do 4. mjeseca odmaram i uzivam iskreno, a onda jedva cekaaam 😍 Kako si ti?
Samo da vam kazem cure pa ja nemam pojma koliki je moj AMH 🙄 a i ja sam imala dosta js i ne zelim to dijeliti u potpisu iz postovanja prema svim curama, mozda je glupo sto i pisem to ikako..
Isto tako, pa ja sam vas citala bar 3 mjeseca prije nego sam se prvi put javila i sve sam naucila tu od vas, ne od doktora, jako sam zahvalna zaista na vama cure i na ovom forumu ❤ sve vas grlim
Ja se slažem s tobom.. doduše sjećam se koliko je bio AMH i znam da je povišen, ali nemam baš više ideju kolike su bile točne doze mojih lijekova. I iskreno mislim da bi doktori to trebali voditi i znati za svaku od nas, a ne nas ispitivati. Jer čiji je to zapravo posao? Ja sam samo pacijent.. i kad sam ulazila u sve ovo nisam se htjela opterećivati previše s lijekovima i dozama jer sam se bojala baš toga da ću od pustog analiziranja poluditi. Nažalost, cure koje su u ovome dugo i ne mogu si pomoći i analiziraju i najbolje već poznaju svoje tijelo kako na što reagira jer ih je iskustvo na to primoralo. Da skratim priču, nismo sve iste, dijagnoze su različite, a bome i svaku iritira nešto drugo na neki drugi dan😁 Sve je to za ljude.. najte se svaditi;) Čopor se mora držati skupa💪Amelie, izvini, znam da si ranije vec pisala ali ne mogu naci sada te postove… vidim da si imala 2 missed ab kao i ja, ja sam u 8-oj i 12-oj sedmici, zanima me sta ste u obradi nakon toga od nalaza radili, ko vas je uputio na analize, znas li mozda koliko kosta PGD (znam da je kod vas dio ili sve bilo pokriveno od strane zavoda ali mozda znas koja bi bila “komercijalna” cijena)
Hvala unaprijed
Žao mi je, ovo je teško i čitati, a kamoli doživjeti 💔😢
Neka ti nove pretrage donesu odgovore i sreću koju zaslužuješ 🌈🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Barby1986 tvoj omjer doze i kilaže je onda sličan mom. Valjda je onda ok doza 🤷♀️ pitat ću dr kad ću mu slati nalaz 2. bete.
SeniRemmus vjerujem da su ove naše doze male. Moram prestat propitkivat sve 😝 to mi i dr kaže: morate mi malo vjerovati 😂
mashkica da, da znam da clexane nema manja doza, ali ima fragmin 🙃
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Curke koje ste prošle prirodni fet, kako to ide s lh trakicama? Ja danas piškila i imam 2 crtice, ova je svjetlija u odnosu na ovu testnu, ali je ipak tu. Danas mi je endo 8.5, a folikul 22. Dr. veli da dođem u petak 🤔?
Meni su od 8dc bile pozitivne, ali folikuli premali tako da smo se vodili uzv, veličinom folikula i debljinom endometrija. Na 17dc mi je endo bio 13.2, navečer štoperica, dan poslije krenuli utrići, 19dc provjerili na uzv ovulaciju i zakazan fet.
Sretno 🍀🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Mashkica lijepe vijesti! 🥰sretno dalje🤗🤗🤗
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Barby1986 tvoj omjer doze i kilaže je onda sličan mom. Valjda je onda ok doza🤷♀️ pitat ću dr kad ću mu slati nalaz 2. bete.
SeniRemmus vjerujem da su ove naše doze male. Moram prestat propitkivat sve😝 to mi i dr kaže: morate mi malo vjerovati😂
mashkicada, da znam da clexane nema manja doza, ali ima fragmin🙃
E ti si ista ja.. hahaha. Sad kad kreneš razrjeđivati ovih 40🙈😁😁 Ja sam na početku trudnoće imala 58kg i isto krenula s najmanjom dozom. Sad mi je anti-xa nešto pala pa mi je povisila na 0.6mL.
Moja hematologica kaže da su to slabe doze i da nema neke velike bojazni od previše krvarenja na porodu. Da epid. mogu primiti ako je zadnja doza bila 12h prije, a ako moram na carski da ću ići u opću anesteziju, a ne spinalnu. Iskreno tako bi da do toga dođe radije i htjela nego da nekako osjetim sve a ne osjetim. Pa da se pitam što to rade i mogu li ja malo ćirnuti jel to sve ok (veliki stručnjak)😂😂
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Mashkica baš mi je drago zbog tebe što je sve ok! Na idućem pregledu želim ti da vidiš mali štapić (embrij) koji bude mali mali, ali bitno da je tu🤞🤞 🤗
Rainbow držim fige za tvoju dugicu🥰🥰
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Aries, Amelie❤️❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Barby1986 tvoj omjer doze i kilaže je onda sličan mom. Valjda je onda ok doza🤷♀️ pitat ću dr kad ću mu slati nalaz 2. bete.
SeniRemmus vjerujem da su ove naše doze male. Moram prestat propitkivat sve😝 to mi i dr kaže: morate mi malo vjerovati😂
mashkicada, da znam da clexane nema manja doza, ali ima fragmin🙃
E ti si ista ja.. hahaha. Sad kad kreneš razrjeđivati ovih 40🙈😁😁 Ja sam na početku trudnoće imala 58kg i isto krenula s najmanjom dozom. Sad mi je anti-xa nešto pala pa mi je povisila na 0.6mL.
Moja hematologica kaže da su to slabe doze i da nema neke velike bojazni od previše krvarenja na porodu. Da epid. mogu primiti ako je zadnja doza bila 12h prije, a ako moram na carski da ću ići u opću anesteziju, a ne spinalnu. Iskreno tako bi da do toga dođe radije i htjela nego da nekako osjetim sve a ne osjetim. Pa da se pitam što to rade i mogu li ja malo ćirnuti jel to sve ok (veliki stručnjak)😂😂
hahaha nije mi palo na pamet razrjeđivanje, al sam mislila isštrcnut malo lijeka 😂
stručnjak želi ćirnuti 😂 potpuno razumijem hhh
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji