Mashkica supeeer, bas mi drago da si se smirila malo i da je sve u redu 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Stela iskreno ja sam trenutno odlicnoooo 😁😁 hvala draga sto pitas za mene, bas je lijepo vidjeti ❤❤❤ do 4. mjeseca odmaram i uzivam iskreno, a onda jedva cekaaam 😍 Kako si ti?
Samo da vam kazem cure pa ja nemam pojma koliki je moj AMH 🙄 a i ja sam imala dosta js i ne zelim to dijeliti u potpisu iz postovanja prema svim curama, mozda je glupo sto i pisem to ikako..
Isto tako, pa ja sam vas citala bar 3 mjeseca prije nego sam se prvi put javila i sve sam naucila tu od vas, ne od doktora, jako sam zahvalna zaista na vama cure i na ovom forumu ❤ sve vas grlim
Ja se slažem s tobom.. doduše sjećam se koliko je bio AMH i znam da je povišen, ali nemam baš više ideju kolike su bile točne doze mojih lijekova. I iskreno mislim da bi doktori to trebali voditi i znati za svaku od nas, a ne nas ispitivati. Jer čiji je to zapravo posao? Ja sam samo pacijent.. i kad sam ulazila u sve ovo nisam se htjela opterećivati previše s lijekovima i dozama jer sam se bojala baš toga da ću od pustog analiziranja poluditi. Nažalost, cure koje su u ovome dugo i ne mogu si pomoći i analiziraju i najbolje već poznaju svoje tijelo kako na što reagira jer ih je iskustvo na to primoralo. Da skratim priču, nismo sve iste, dijagnoze su različite, a bome i svaku iritira nešto drugo na neki drugi dan😁 Sve je to za ljude.. najte se svaditi;) Čopor se mora držati skupa💪Amelie, izvini, znam da si ranije vec pisala ali ne mogu naci sada te postove… vidim da si imala 2 missed ab kao i ja, ja sam u 8-oj i 12-oj sedmici, zanima me sta ste u obradi nakon toga od nalaza radili, ko vas je uputio na analize, znas li mozda koliko kosta PGD (znam da je kod vas dio ili sve bilo pokriveno od strane zavoda ali mozda znas koja bi bila “komercijalna” cijena)
Hvala unaprijed
Žao mi je, ovo je teško i čitati, a kamoli doživjeti 💔😢
Neka ti nove pretrage donesu odgovore i sreću koju zaslužuješ 🌈🤗
Hvala ti 🤗 i tebi mnogo srece PUPO, ako se ne varam❤️🤞🤞
💕😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sunny hvala ti,da, imaš pravo, treba biti informiran i za zlu ne trebalo, za sestre, kćerke, prijateljice. ❤️
Stela-M nisam znala, tvoja prija je već tri puta operirala endometriozu? Užas. Suosjećam. Nadam se da je sada bolje. Ako ne, knjiga će joj dobro doći. Svašta sam korisnog nadrobila, dala sam si truda sa raznim studijama, istraživanjima. 😆 Zračim nuklearnom srećom danas, slavim cijeli dan s mužićem 8 godina braka. Baš smo imali lijep dan skupa, ručkić, kolači, šetnja gradom, a sad me čeka masaža. I menga me poštedila. Yipi. 🤭❤️ Btw. Ja sam ti napisala već par romana, budem ti ih poklonila kad se upoznamo, možda ti se svide. 🤭😘
Mashkica ajme predivne vijesti, mustro kako si se ti fino snašla! Bravo za prijateljicu! Čestitke, sad si mirna narednih 7 dana! ☺️😘
Ma i trebaš zračiti srećom, a dan zvuči baš divno ispunjen 💑 neka vam je sretna godišnjica i još duuugo godina uživali zajedno 💞🎉🥂😘
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Cure, jeste primjetile da nestaju stranice u grupi? 🤔🤔🤔
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
To sam skužila da nestanu postovi, ali evo od popodne do sad 2 stranice. Očito je netko u međuvremenu obrisao profil pa su se i stranice skratile 🤷
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sani, MissIvy, Rainbow, Nikitta hvala na podrsci i suosjecanju, znaci mnogo 🤗
Amelie mail sam spremila, javit cu se svakako 👍
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Nikita nek vam je sretna godišnjica 😍❤️ i jedva cekam tvoju knjigu ❤️
Anemona nisam primjetila 🧐 kako si ti? Jel imas kakvih bolova?
Annboleyn zao mi je jako 😕
Mashkica super 🥳
Mrvica kako si ti? Jel ides onda 10.2 na uzv ili preskaces zbog onog izvanrednog
Sani jel stigao mužić? Kako mu je 🤗
Avocado jel stigla vjestica?
Maslačak kako si?
Miss_Ivy, Domleon, Ma, Sunny, Stela, Petra30, Amelie, Asli, Kira, Barby, Hani, Aurora, Slavica , Monkica, Antoneta, Perlla, Rainbow, J_B, Joka, Malala, Kacusha, Arnoldica, Libo, Divna, Andela, Razumna, Iman, Zoe, Tina26, Peggy, Čupica, Erica, Rita, Rina, Belinda, GPgirl, Sanjass, Roxy, Panda, darliv, Mjau, Dani, Nika, Elle, Tweety, Asli, Nada, JosipaB, Lorena i sve ostale curke saljem veliki zagrljaj i nadam se da ste sve dobro ❤️ mislim na sve vas ali bas nam je strka sa svim i svačim pa sam malo off..čitam vas al ne stignem pisat ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sretna godišnjica braka Nikittaaaaa❤️ Da ih u zdravlju i ljubavi dočekate još puno punoooo🥰😘
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Curke, citam vas kako stignem. Imali coronu, pa smrtni slucaj, pa sutra ne idemo za spanjolsku (zbog pogreba) tako da idemo sutra po Rokija. Tako da izazovno je kod nas. Cekam da Vinogradska krene radit i to je to.
Danas nakon valjda 20 god na depilaciji rekla da mi ostavi crtu (umjesto skroz brazilke) pa evo da muz ima novu pipicu malo za promjenu😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji